Odpowiedz do tematu
Pytanka noobka =)
Autor Wiadomość
ANY 
Beginner


Dołączył: 22 Sty 2008
Skąd: Gdynia
Ostrzeżeń:
 1/3/5
Wysłany: 23-01-2008, 14:42   

Yo. też jesten NOOBEM xD
iu mam takie pytanie jak już sciągne i zainstaluje Tekkena i Emu. to co dalej bo kompletnie nie mam pojęcia jak to włączyć... ;/
 
 
 
ślimak 
Master of the Shakers



Dołączył: 25 Lip 2007
Skąd: Warmia
Wysłany: 23-01-2008, 15:07   

http://www.honmaru.pl/artykuly.php?id=tk3online
_________________

 
 
 
ANY 
Beginner


Dołączył: 22 Sty 2008
Skąd: Gdynia
Ostrzeżeń:
 1/3/5
Wysłany: 24-01-2008, 12:40   

DZIĘKI WIELKIE !! :*

[ Dodano: 25-01-2008, 14:12 ]
Ej... czemu włączam normalnie i w ogóle.. i za każdym razeg gdy już mam wpisyeać nick i wejść w jakiś server to wyskakuje mi error... ;/ Taki wiece... że mam tylko do wyboru wyślij raport. i nie wysyłaj... ;/ :(
Wie ktoś czemu ?
 
 
 
bratek91 
Beginner



Dołączył: 15 Gru 2007
Skąd: Gołdap
Wysłany: 05-03-2008, 10:22   

tez mialem taki problem. trzeba poprostu szybko polaczyc sie z jakims serwerem, tak zeby blad nie zdazyl wyskoczyc :)
 
 
 
Rolando97 
Beginner


Dołączył: 30 Mar 2008
Skąd: Radom
Wysłany: 30-03-2008, 13:55   

Hej;) w poradniku pisali ze moge isnstlnąc tego całego tk3 honmaru do foldeu z moim ePSXe i ze nic nie zostanie zmienione... pograłem troche w tk3 honmaru, wyłączyłem i włączam od nowa ePSXe aby zagrac w zwykłego Tekkena i co sie okazuje??? że wszystkie ustawienia pozmieniane, głosu nie ma jeden pad tylko ustawiony!! wyraznie pisali ze nic sie nie zmiemi w moim sPSXie, czy kazdym razem kiedy chce zagrac w tk3 online beda mi sie zmieniac ustawienia w ePSXie??? da sie to jakos obejsc??
 
 
 
Yamada 
Moderator
The Undying


GamerTag: YamadaPL
Zagram w: VF5: Final Showdown
Pomógł: 5 razy
Dołączył: 04 Mar 2006
Wysłany: 30-03-2008, 14:33   

No da, musisz w cuttorze zrobić sobie nową, indywidualną konfigurację dla innych gierek offline.
_________________
 
 
 
Dumian 
Administrator


PSN ID: DumianPL
Zagram w: Tekken 7 (PC, PS4), MKX (PC)
Steam ID: Dumian
Pomógł: 46 razy
Dołączył: 20 Lut 2006
Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 30-03-2008, 14:38   

Jest napisane, że nie usuwa configów w Cutorze bo w nim można mieć kilka ustawień pod różne gry (np. offline i online) a nie w ePSXe bo w nim możliwy jest tylko jeden config.
_________________
Tekken 7 na PC oficjalnie!
"Using no way as way, having no limitation as limitation"
IE nadaje się do neta jak klawa do Tekkena, nie zwlekaj - Firefox
Kaillera P2P Client
 
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   

Podobne Tematy
Pytania do Yoshinoriego Ono - macie jakieś? :)
Pytanie od noobka
Poszukuje dokładnych planów jak zrobić automat vewlixa
Propozycja nie do odrzucenia ;)
Plebiscyt Honmaru na koniec roku
 
Udostępnij: Udostępnij na Facebook  Udostępnij na Sledziku  Udostępnij na Wykop  Udostępnij na Gadu Gadu Live  Udostępnij na Twitter
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group