Odpowiedz do tematu
Dead or Alive Online na PC?
Autor Wiadomość
Kaze 
Student



Dołączył: 16 Sty 2010
Wysłany: 10-04-2010, 12:25   

A e-mail z akceptacją?
_________________
 
 
Kisinto 
Beginner


PSN ID: tomciopaluch92
Dołączył: 21 Mar 2010
Wysłany: 10-04-2010, 14:50   

Potwierdzenie też zrobione :/
 
 
 
Kaze 
Student



Dołączył: 16 Sty 2010
Wysłany: 10-04-2010, 18:13   

To ja już nie wiem...
_________________
 
 
happy0user 
Użytkownik

Dołączył: 09 Sie 2010
Wysłany: 20-02-2011, 18:10   

Witam wszystkich fanów doa. darmowy serwer jest dostępny do pobrania.
instrukcje:
http://webcache.googleuse...p?f=51%26t=1763
 
 
mcl 



Pomógł: 2 razy
Dołączył: 22 Maj 2008
Skąd: znienacka ;>
Ostrzeżeń:
 1/3/5
Wysłany: 21-02-2011, 21:15   

Wszystko ładnie pięknie ale prędkość pobierania z tego chińskiego serwera powala na kolana :/

Spróbuje pobrać flashgetem ale chciałem sobie dzisiaj pograć fak :/

Edit: Jest dobrze. A w zasadzie byłoby, gdyby mój laptop radził sobie z grą która ma system gry godny pierwszego xboxa :zdegustowany: . Jutro sprawdzę jak to wygląda na padzie i online... kto wie może jakiś pierwszy turniej w doa na pc? ;>
Z tego co widzę tekstury są edytowalne... in plus dla naszej szerokiej kadry grafików :) (inna sprawa że mają głęboko w poważaniu DoA :D )
_________________

 
 
 
SubZero 
Moderator


PSN ID: subzeropl83
GamerTag: SubZeroPL
P2P Mode: Host & Client
Zagram w: Killer Instinct, WWF Wrestlemania, SuperSidekicks
Steam ID: SubZeroPL
Pomógł: 39 razy
Dołączył: 14 Kwi 2006
Skąd: Myslovitz
Wysłany: 22-02-2011, 14:50   

Zagrałem z jakimś chińczykiem i poza tym, że arena co kilka sekund znikała i lagowało to nawet całkiem nieźle to wygląda. Dla szybkich meczyków 1v1 zawsze można swój serwer postawić, na pewno lagi będą mniejsze.
_________________


Karate Tradycyjne - Sho Dan
 
 
 
 
mcl 



Pomógł: 2 razy
Dołączył: 22 Maj 2008
Skąd: znienacka ;>
Ostrzeżeń:
 1/3/5
Wysłany: 22-02-2011, 21:59   

A ja se nie pogram :/
Na lapku animacja skacze jak mój królik, na pececie nie odpala się wogóle [ po wlaczeniu szybkiego meczu w trybie offline gra wywala sie do pulpitu, czasem po zaakceptowaniu walki, czasem nawet nie wyświetla info o nas i opponencie. ] niestety nie mam zdrowia ani miejsca żeby się tym bawić i instalator oraz folder z grą poszedł w kosz.
_________________

 
 
 
SubZero 
Moderator


PSN ID: subzeropl83
GamerTag: SubZeroPL
P2P Mode: Host & Client
Zagram w: Killer Instinct, WWF Wrestlemania, SuperSidekicks
Steam ID: SubZeroPL
Pomógł: 39 razy
Dołączył: 14 Kwi 2006
Skąd: Myslovitz
Wysłany: 23-02-2011, 02:08   

U mnie gra wywala błąd zaraz przy starcie, ale po prostu go olewam (nie zamykam tylko zostawiam komunikat) i działa :D A przy niższej rozdziałce też tnie ?
_________________


Karate Tradycyjne - Sho Dan
 
 
 
 
KRELIAN 
Junior Admin


PSN ID: KrelianTK
Zagram w: Tenchu: Burning Shadows,Ronin Blade Crusade,Gex Origins
Pomógł: 15 razy
Dołączył: 23 Lut 2006
Skąd: ta pewność?
Wysłany: 23-02-2011, 18:05   

Ile wyciągacie max klatek i na jakim sprzęcie?
_________________


https://www.change.org/p/...game-on-the-ps4 - wejdź i podpisz jeśli czekasz na powrót 'starego, dobrego Tenchu' na PS4!!!!
 
 
 
mcl 



Pomógł: 2 razy
Dołączył: 22 Maj 2008
Skąd: znienacka ;>
Ostrzeżeń:
 1/3/5
Wysłany: 23-02-2011, 21:21   

SubZero napisał/a:
U mnie gra wywala błąd zaraz przy starcie, ale po prostu go olewam (nie zamykam tylko zostawiam komunikat) i działa A przy niższej rozdziałce też tnie ?

Cytat:
Ile wyciągacie max klatek i na jakim sprzęcie?

Tak, ustawiłem wszystko na minimum na lapku i laguje, z fpsów to na oko 15~20 z frameskipem, czyli totalnie niegrywalne dla takiej gry jak doa.

Sprzęcik [lapek]to 1GB ram, Intel Pentium Dual Core 2Ghz, grafika [pewnie to jest główny powód moich problemów z fpsami] Intel GMA 4500m ... laguje na xp i w7.

Na pc nie wywala błędu tylko chamsko się wyłącza nie dając mi żadnego screenu z errorem. Grafika Geforce 7300gt, IntelPentiumD @ 3Ghz, 1GB ramu.. drivery aktualizowałem, nie mam tam problemów z innymi grami.

Nie chce się z tym bawić :P pewnie gdzieś ktoś miał podobny problem ale jak już mówiłem wywalilem gre i instalke :P
_________________

 
 
 
SubZero 
Moderator


PSN ID: subzeropl83
GamerTag: SubZeroPL
P2P Mode: Host & Client
Zagram w: Killer Instinct, WWF Wrestlemania, SuperSidekicks
Steam ID: SubZeroPL
Pomógł: 39 razy
Dołączył: 14 Kwi 2006
Skąd: Myslovitz
Wysłany: 23-02-2011, 21:52   

KRELIAN napisał/a:
Ile wyciągacie max klatek i na jakim sprzęcie?

Przy 640x480 na 'śnieżnej' planszy mam 50-60 fps, przy 1024x768 w sumie też podobnie, z okazjonalnymi spadkami poniżej 50 (ale nie niżej niż 45).
Komp - Core 2 Duo 2,2GHz, 4G ramu, GeForce 8400, Win7 Ultimate x64.
Oczywiście test offline, więc nie uwzględnia lagów.
_________________


Karate Tradycyjne - Sho Dan
 
 
 
 
Action 
Moderator
Get serious!


PSN ID: ActionPL
GamerTag: ActionPL
Steam ID: ActionPL
Pomógł: 5 razy
Dołączył: 10 Lip 2006
Skąd: Gdańsk
Wysłany: 23-02-2011, 23:08   

Stałe 60FPS, nawet nie waży się spaść. :P

Odpalane na kompie Win7x64, 4GBram, C2D@2,94, GF9500.

Lapka nie chce zaśmiecać tym shitem (hayabusa wyglada jak komórczak :F), ale prawdopodobnie chodziłoby wysmienicie bo i lapek lepszy. ;P
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   

Podobne Tematy
Dead or Alive Online - Poradnik
Dead or Alive 5 Last Round Online Cup
Dead or Alive 5 Online Cup
Dead or Alive Online Newbie
Dead or Alive online problem
 
Udostępnij: Udostępnij na Facebook  Udostępnij na Sledziku  Udostępnij na Wykop  Udostępnij na Gadu Gadu Live  Udostępnij na Twitter
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group