Odpowiedz do tematu
Problem z odpaleniem
Autor Wiadomość
swi3tr 
Użytkownik

Dołączył: 24 Lis 2007
Wysłany: 24-11-2007, 17:57   Problem z odpaleniem

Czesc! Jestem nowym uzytkownikiem i nie połapałem wszystkiego :P Jak moge grac sam w Tekkena? Na Tekkena online jestem zbyt slaby :( Czy istnieje jakas mozliwosc abym potrenowal? Jesli tak, to prosze Was o krotka instrukcje jak mam uruchomic te gre (czy wogole mozna uruchomic z pobranej wersji z tej strony)
Co do wersji online... tez mam 1 problem :( gdy chce dołączyć do czyjejś gry pisze mi ze moj kumputer nie obsluguje(?) takiego ROM ? Prosze o szybka pomoc... z gory dzieki :)
pozdrawiam
Swi3tr
 
 
Dumian 
Administrator


PSN ID: DumianPL
Zagram w: Tekken 7 (PS4), MKX (PC)
Steam ID: Dumian
Pomógł: 46 razy
Dołączył: 20 Lut 2006
Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 24-11-2007, 18:03   

Było, było i jeszcze raz było.
http://www.honmaru.pl/forum/viewtopic.php?t=660
_________________
Tekken 7 na PC oficjalnie!
"Using no way as way, having no limitation as limitation"
IE nadaje się do neta jak klawa do Tekkena, nie zwlekaj - Firefox
Kaillera P2P Client
 
 
 
 
Arucardo_1 
Grand Master
Crusader



Zagram w: FIFA 11/Tekken 6 (offline)
Pomógł: 6 razy
Dołączył: 03 Kwi 2006
Skąd: Toruń/Poznań
Ostrzeżeń:
 6/3/5
Wysłany: 25-11-2007, 11:20   

heh Dumian często dostajesz takie pytania? Ja bym dawno dostał świra :P
_________________
Nie gram w Tekkena online.
Nie męcz mnie o spary (chyba, że jesteś z Poznania i chcesz się zmierzyć "w realu", wtedy to do pomyślenia ;) )
 
 
Dumian 
Administrator


PSN ID: DumianPL
Zagram w: Tekken 7 (PS4), MKX (PC)
Steam ID: Dumian
Pomógł: 46 razy
Dołączył: 20 Lut 2006
Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 25-11-2007, 13:21   

Idzie sie przyzwyczaić ;)
_________________
Tekken 7 na PC oficjalnie!
"Using no way as way, having no limitation as limitation"
IE nadaje się do neta jak klawa do Tekkena, nie zwlekaj - Firefox
Kaillera P2P Client
 
 
 
 
Action 
Moderator
Get serious!


PSN ID: ActionPL
GamerTag: ActionPL
Steam ID: ActionPL
Pomógł: 5 razy
Dołączył: 10 Lip 2006
Skąd: Gdańsk
Wysłany: 25-11-2007, 13:28   

Powiadają, że Dumian ma generator gotowych odpowiedzi na te pytania. :P
 
 
Arucardo_1 
Grand Master
Crusader



Zagram w: FIFA 11/Tekken 6 (offline)
Pomógł: 6 razy
Dołączył: 03 Kwi 2006
Skąd: Toruń/Poznań
Ostrzeżeń:
 6/3/5
Wysłany: 25-11-2007, 15:55   

w sumie to bym się nie zdziwił gdyby się okazało, że na przykład gdzieś ma przygotowane gotowe odpowiedzi, napisane w jakichś plikach i tylko je kopiuje... :P
_________________
Nie gram w Tekkena online.
Nie męcz mnie o spary (chyba, że jesteś z Poznania i chcesz się zmierzyć "w realu", wtedy to do pomyślenia ;) )
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   

Podobne Tematy
Problem z polaczeniem
Problem z połaczeniem do serwera
Problem: serwer Hamachi odrzucił prośbę o zalogowanie
problem z vista przy odpalaniu tk3online
Problem z polaczeniem
 
Udostępnij: Udostępnij na Facebook  Udostępnij na Sledziku  Udostępnij na Wykop  Udostępnij na Gadu Gadu Live  Udostępnij na Twitter
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group