Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Zamknięty przez: Dumian
16-03-2009, 03:56
jedno Proste pytanie! Prosze!
Autor Wiadomość
olencjaa 
Beginner


Dołączyła: 24 Mar 2008
Wysłany: 24-03-2008, 17:29   

he he ;)
ej no nie mam czegos takiego i z resztą nigdy o czyms taim nie słyszałam, pytałam sie brata przed sekundką i tez nie wie o co cho ;P powiedz mi prosze jak one wyglądają i gdzie są ;) he


eee no tak.... ja nie mam pada ;) only klawiature!
 
 
Di 
Grand Master



Pomógł: 1 raz
Dołączył: 24 Paź 2006
Skąd: Warszawa
Wysłany: 24-03-2008, 17:36   

No to sprawdź w opcjach emulatora jak masz ustawione te przyciski.
 
 
 
Ana 
Friend


PSN ID: SumireAnn
Zagram w: Dead or Alive 5 Ultimate
Pomogła: 1 raz
Dołączyła: 26 Mar 2006
Wysłany: 24-03-2008, 17:42   

Start -> Programy-> ePSXe-> Config-> GamePad-> Pad 1
_________________

 
 
 
olencjaa 
Beginner


Dołączyła: 24 Mar 2008
Wysłany: 24-03-2008, 17:43   

dobra ja juz wiem co zrobić ;) dzięki bardzo za pomoc.
jeszcze jedno pytanko: po przejsciu Arcade odkrywa się jedna postać, kilka, czy wszystkie?
 
 
Di 
Grand Master



Pomógł: 1 raz
Dołączył: 24 Paź 2006
Skąd: Warszawa
Wysłany: 24-03-2008, 17:49   

http://www.gamefaqs.com/c...ode/198900.html
 
 
 
Ana 
Friend


PSN ID: SumireAnn
Zagram w: Dead or Alive 5 Ultimate
Pomogła: 1 raz
Dołączyła: 26 Mar 2006
Wysłany: 24-03-2008, 17:51   

Kazdorazowo jedna, ale za kazdym razem musisz inna postacia przechodzic Arcade
_________________

 
 
 
Komandos 
Grand Master



PSN ID: KomandosPL
GamerTag: KomanDooSan
Pomógł: 2 razy
Dołączył: 08 Gru 2006
Skąd: Amsterdam
Ostrzeżeń:
 1/3/5
Wysłany: 25-03-2008, 07:47   

Można przechodzić jedną postacią, wystarczy tylko w ostatniej walce przegrać i zmienić na inną ;)
_________________
 
 
 
olencjaa 
Beginner


Dołączyła: 24 Mar 2008
Wysłany: 29-03-2008, 10:57   

witam!
kupiłam sobie pad'a i zrobiłam wszystko wedługo waszym instrukcji (start + select). Nic to nie dało. Dalej pokazywał się czarny ekran. ;/
 
 
Fury 
Grafik


Steam ID: ReFury
Dołączył: 29 Lis 2006
Skąd: Wrocław
Wysłany: 30-03-2008, 12:42   

Olu po kolei, kupiłaś pada, jaki to jest pad? Najprawdopodobniej trzeba go skonfigurować. W instrukcji powinno pisać co się z czym je, kiedy to już zrobisz odpal ePSXa.
Na górze naciskasz "Config" następnie "Game Pad" i "Pad 1". Powinno Ci się pokazać takie okno:


(Obrazek z Honmaru)

Ustawiasz sobie to. Najlepiej poczytaj o tym tu i tu też.
 
 
 
olencjaa 
Beginner


Dołączyła: 24 Mar 2008
Wysłany: 30-03-2008, 17:23   

Drogi Fury!
pada mam takiego jak na obrazie. I wszystkie przyciski ustawiłam. Już takim głupkiem nie jestem :P
A może ja po prostu mam na prawdę grę gdzie jest pełno braków...
 
 
Fury 
Grafik


Steam ID: ReFury
Dołączył: 29 Lis 2006
Skąd: Wrocław
Wysłany: 30-03-2008, 17:44   

No to co za problem ściągnąć TK3O? Tutaj masz instalke, nie ma w niej braków żadnych. Pada masz pod USB czy przejściówka z PlayStation?
 
 
 
olencjaa 
Beginner


Dołączyła: 24 Mar 2008
Wysłany: 30-03-2008, 20:14   

mam na USB ;]

[ Dodano: 30-03-2008, 21:41 ]
ym, zainstalowałam to! super są wszystkie postacie, ale nie mam dźwięku i gra [ekran] pokazuje się tylko na połowie monitora;/ Wiesz jak mogę zrobić by rozsunęło się na CAŁY EKRAN?
 
 
Action 
Moderator
Get serious!


PSN ID: ActionPL
GamerTag: ActionPL
Steam ID: ActionPL
Pomógł: 5 razy
Dołączył: 10 Lip 2006
Skąd: Gdańsk
Wysłany: 30-03-2008, 20:58   

olencjaa napisał/a:
gra [ekran] pokazuje się tylko na połowie monitora;/ Wiesz jak mogę zrobić by rozsunęło się na CAŁY EKRAN?


wciśnij równocześnie Alt i Enter
 
 
olencjaa 
Beginner


Dołączyła: 24 Mar 2008
Wysłany: 30-03-2008, 21:16   

eEEee DZIAŁA :D :D :padam: dzięki dzięki dzięki

jedno jeszcze pytanko: czy wiecie jak ustawić szybkość gry? tzn szybciej wykonują ataki....
 
 
Di 
Grand Master



Pomógł: 1 raz
Dołączył: 24 Paź 2006
Skąd: Warszawa
Wysłany: 31-03-2008, 08:10   

W config -> video musisz ustawić frameskip na 60.

Dźwięków i filmików nie będzie, bo to wersja przeznaczona do gry online i została z tych dwóch elementów ogolona.
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   

Podobne Tematy
Maly OFFTOPIC- kieruje pytanie do dlugo grajacych juz graczy
Ragnarok Online - fantasy anime MMORPG - szukam osób do wspó
Pierwszy w Polsce turniej w Touhou Hisoutensoku
Problem z logowaniem do gry online w tekken 3 online .
żadna wersja Mame dostępna na stronie nie odtwarza serri SS
 
Udostępnij: Udostępnij na Facebook  Udostępnij na Sledziku  Udostępnij na Wykop  Udostępnij na Gadu Gadu Live  Udostępnij na Twitter
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group