Odpowiedz do tematu
OOS - LAN
Autor Wiadomość
superpiki 
Użytkownik

Dołączył: 01 Kwi 2008
Wysłany: 01-04-2008, 23:19   OOS - LAN

Witam, to mój pierwszy post na forum.
Mam Honmaru tk3online (na 2 kompach) - nic nie grzebane (tylko ustawione klawisze).
Na moim komputerze kaillera serwer - ustawiony tak jak w poradniku na stronce.
Już podczas pierwszej rundy miga ikonka OOS :zdegustowany:
Potem jest tylko gorzej.
Pytanie, co może być przyczyną. W inne gry możemy grać po lanie bez problemu.
Sprzęty raczej możliwy (słabszy 2,2ghz, gf 6600gt, 512 ramu).
 
 
SubZero 
Moderator


PSN ID: subzeropl83
GamerTag: SubZeroPL
P2P Mode: Host & Client
Zagram w: Killer Instinct, WWF Wrestlemania, SuperSidekicks
Steam ID: SubZeroPL
Pomógł: 39 razy
Dołączył: 14 Kwi 2006
Skąd: Myslovitz
Wysłany: 01-04-2008, 23:20   

Jeśli już na początku masz OOS to na bank coś jest źle ustawione (na 90% memorki).
_________________


Karate Tradycyjne - Sho Dan
 
 
 
 
Dumian 
Administrator


PSN ID: DumianPL
Zagram w: Tekken 7 (PC, PS4), MKX (PC)
Steam ID: Dumian
Pomógł: 46 razy
Dołączył: 20 Lut 2006
Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 02-04-2008, 00:19   

Pamiętaj jeszcze aby w Connection type ustawić LAN. Kiedyś jak grałem na LANie miałem właśnie OOS póki tego nie ustawiłem.
_________________
Tekken 7 na PC oficjalnie!
"Using no way as way, having no limitation as limitation"
IE nadaje się do neta jak klawa do Tekkena, nie zwlekaj - Firefox
Kaillera P2P Client
 
 
 
 
szyper 
Grand Master



Dołączył: 15 Wrz 2007
Wysłany: 02-04-2008, 05:10   

chyba aby nie ustawic :P
_________________
POZDRO&POCWICZ
 
 
SubZero 
Moderator


PSN ID: subzeropl83
GamerTag: SubZeroPL
P2P Mode: Host & Client
Zagram w: Killer Instinct, WWF Wrestlemania, SuperSidekicks
Steam ID: SubZeroPL
Pomógł: 39 razy
Dołączył: 14 Kwi 2006
Skąd: Myslovitz
Wysłany: 02-04-2008, 07:45   

Connection type nie ma znaczenia, byle obaj gracze mieli takie samo ustawione. Sam grałem po LANie z ustawieniami t3o (connection type: good) i śmigało bez problemów.
_________________


Karate Tradycyjne - Sho Dan
 
 
 
 
Dumian 
Administrator


PSN ID: DumianPL
Zagram w: Tekken 7 (PC, PS4), MKX (PC)
Steam ID: Dumian
Pomógł: 46 razy
Dołączył: 20 Lut 2006
Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 02-04-2008, 15:27   

Lepiej jak jest ustawione LAN jeśli sie gra na LANie. Oczywiście u obu graczy i to ma znaczenie, przynajmniej jak ja testowałem to była różnica.
_________________
Tekken 7 na PC oficjalnie!
"Using no way as way, having no limitation as limitation"
IE nadaje się do neta jak klawa do Tekkena, nie zwlekaj - Firefox
Kaillera P2P Client
 
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   

Podobne Tematy
Tekken 3 - LAN
[TTT2] LIONZ DEN 2 - Londyn, Anglia - 04-05.2015 r.
[S] D-Link Router DIR-860L Dual-Band Cloud Wi-Fi AC1200
KONAMI i NAMCO HISTORIA - POMOCY
SPARING PARTNER - WROCLAW
 
Udostępnij: Udostępnij na Facebook  Udostępnij na Sledziku  Udostępnij na Wykop  Udostępnij na Gadu Gadu Live  Udostępnij na Twitter
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group