Odpowiedz do tematu
mały DUŻY Problem
Autor Wiadomość
Daro123 
Użytkownik

Dołączył: 03 Kwi 2008
Wysłany: 03-04-2008, 20:15   mały DUŻY Problem

No więc... kiedy byłem młody grywałem na psx-a w tekken 3 niedawno znów dowiedziałem się o możliwości gry w tą gre , na PC , a nawet dzięki "Honomaru" przez internet. Czytałem kilk(kilkanaście ) razy poradnik instalacji tek3 Online wszystko gra , tralala tylko że klawisze niedziałają :P mam ustawione wszystko tak jak trzeba , [pad1--> i moja klawiszologia ustawiona] no ale, gram , a raczej prubuje z kimś grać no i lipa... nic niedziała , słyszałem że powodów może być wiele dlatego licze na was :P .

Za błędy ortograficzne z góry przepraszam pisałem w pośpiechu :cwaniak: .

[ Dodano: 04-04-2008, 13:20 ]
dobra... widze że palicie się do odpowiedzi , juz naprawiłem problem.

dzieki za... zreszta kogo to obchodzi tutaj.


:TEMAT DO ZAMKNIĘCIA:
 
 
entryk 
Student



Dołączył: 21 Lis 2007
Skąd: Police
Wysłany: 26-05-2008, 13:39   

a co my wróżki? nie podales zadnej wskazowki ani niczego co mogloby kogokolwiek naprowadzic na odpowiedz wiec sie nie dziw że ludzie nie odpisują
_________________
RAWRAWRAWRAWRAWRAWRAWRAWRRR!!ARGHHH!!
 
 
 
kemot722 
Grand Master
Cichy Obserwator :)



Zagram w: Tekken Card Tournament
Pomógł: 2 razy
Dołączył: 01 Wrz 2006
Skąd: 2 kreski zasięgu
Wysłany: 26-05-2008, 15:19   Re: mały DUŻY Problem

Daro123 napisał/a:
słyszałem że powodów może być wiele


Bardzo dobrze słyszałeś!

Wybierz, więc wskazówki jakie możesz nam podać, bo wróżenie z postów to nie nasza specjalność:

1. Czarny ekran po uruchomieniu gry.
2. Masz problemy z ustawieniem konfiguracji pada - choć tutaj radziłbym się zorientować czy sterownik do niego poprawnie zainstalowany.
3. Uruchomiłeś Tekkena 3 i masz gre online, ale klikanie w pada nic nie daje, bo na wstępie masz zarąbistego OOS (Out Of Sync).

Daro123 napisał/a:
pisałem w pośpiechu


Niestety, w takim pośpiechu ci nie pomożemy... Możliwe, że tutoriale czytałeś w zbyt dużym pośpiechu i odszczekało czytanie ze zrozumieniem ;)
_________________
...i baw się dobrze. ;)
 
 
yachiru 
Beginner



Dołączyła: 27 Maj 2008
Skąd: Toruń
Wysłany: 27-05-2008, 13:14   

Dobra, temat pasuje do mojego problemu takze, wiec skorzystam- a co tam =)
Przeszukalam forum, czytalam poradnik przy instalacji- ale jezeli odpowiedz na moje pytanie przeoczylam, to z gory sorry.
Po raz pierwszy, czyli ze 4 dni temu zagralam w Tekken 3 online razem z kumplem. Wpadlismy na pomysl polaczenia tego z rozmowa na Skype. Wzielismy VS, rozegralismy jedna rundke i pojawilo sie "out of sync", ktore nie opuszcza nas do teraz. Nie wiem czemu- w ustawieniach nic nie grzebalismy, laczylismy sie tak, jak to bylo w poradniku. Czy ktos moglby mi poradzic, co mam z tym zrobic?
Z gory dzieki za kazda rade. ;)
_________________
-"Najlepsza jest metoda warstwowa. Warstwa ziemi- warstwa komunistów, warstwa ziemi i warstwa komunistów..."

"Czarownik Iwanow"- A. Pilipiuk
 
 
 
kemot722 
Grand Master
Cichy Obserwator :)



Zagram w: Tekken Card Tournament
Pomógł: 2 razy
Dołączył: 01 Wrz 2006
Skąd: 2 kreski zasięgu
Wysłany: 27-05-2008, 13:28   

Ale po co tu sie podłanczać - do dyskusji o rozmowie przez Skype jest stworzony oddzielny temat

Jeśli idzie o OOS - to może być kwestia jakości połączenia z netem. Ja wiem, że za gre sieciową lepiej, żebym sie nie zabierał, bo poza Unreal Tournament 3, to wszystko gry mi na Chello Easy lagują.
_________________
...i baw się dobrze. ;)
 
 
Lukas 
Grand Master



Pomógł: 3 razy
Dołączył: 11 Gru 2006
Skąd: z dużego pokoju
Wysłany: 27-05-2008, 13:37   

Jakieś firewalle/antywirusy mogą również powodować oos.
Jak się źle ustawi oczywiście.
 
 
 
Dumian 
Administrator


PSN ID: DumianPL
Zagram w: Tekken 7 (PC, PS4), MKX (PC)
Steam ID: Dumian
Pomógł: 46 razy
Dołączył: 20 Lut 2006
Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 27-05-2008, 14:27   

OOS masz tylko z tym jednym kumplem a z innymi na serwerach nie? Wcześniej jak grałaś z kumplem (o ile grałaś) to też był OOS? Jeśli był z nim od początku a z innymi masz ok to albo kumpel ma coś źle ustawione albo wina po prostu neta, ewentualnie jakieś wirusy czy coś (u kumpla oczywiście).
_________________
Tekken 7 na PC oficjalnie!
"Using no way as way, having no limitation as limitation"
IE nadaje się do neta jak klawa do Tekkena, nie zwlekaj - Firefox
Kaillera P2P Client
 
 
 
 
yachiru 
Beginner



Dołączyła: 27 Maj 2008
Skąd: Toruń
Wysłany: 27-05-2008, 14:33   

No wlasnie problem mam tylko z tym jednym. Ale gdy instalowalismy sobie gre i prowadzil mnie na skype przez instalacje, to robilismy to samo.
Ma tez jeszcze jakies inne gry przez neta i z nimi nie ma problemu.
_________________
-"Najlepsza jest metoda warstwowa. Warstwa ziemi- warstwa komunistów, warstwa ziemi i warstwa komunistów..."

"Czarownik Iwanow"- A. Pilipiuk
 
 
 
Lukas 
Grand Master



Pomógł: 3 razy
Dołączył: 11 Gru 2006
Skąd: z dużego pokoju
Wysłany: 27-05-2008, 15:42   

W takim razie to kumpel powinien przyjść na forum a nie ty. xD
Nic nie wiadomo - jakiego kumpel ma neta, czy ma firewalla, czy się bawił c-fos speed,
czy co tam jeszcze.
 
 
 
kemot722 
Grand Master
Cichy Obserwator :)



Zagram w: Tekken Card Tournament
Pomógł: 2 razy
Dołączył: 01 Wrz 2006
Skąd: 2 kreski zasięgu
Wysłany: 27-05-2008, 21:56   

Twój kumpel ma problem, nie TY! ;)
_________________
...i baw się dobrze. ;)
 
 
yachiru 
Beginner



Dołączyła: 27 Maj 2008
Skąd: Toruń
Wysłany: 31-05-2008, 08:46   

Niby tak, ale na mnie spadlo rozeznanie sie, co z tym mozna zrobic =P
W kazdym razie on ma neta Neo 1 mega, antywira nod32 2.7 i zapore windowsa. No i mowil, ze nie grzebal w c-fosie.
Ech...tak chcialabym mu w koncu skopac tylek... ;)
_________________
-"Najlepsza jest metoda warstwowa. Warstwa ziemi- warstwa komunistów, warstwa ziemi i warstwa komunistów..."

"Czarownik Iwanow"- A. Pilipiuk
 
 
 
kemot722 
Grand Master
Cichy Obserwator :)



Zagram w: Tekken Card Tournament
Pomógł: 2 razy
Dołączył: 01 Wrz 2006
Skąd: 2 kreski zasięgu
Wysłany: 31-05-2008, 15:06   

Niech doda ePSXe do wyjątków w zaporze Windows. Nie pamiętam jak to było w NOD32, bo aktualnie używam Avast.
_________________
...i baw się dobrze. ;)
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   

Podobne Tematy
Duzy, mały problem.
Mały Problem z Gran Tourismo 2
Maly Problem...
Mały problem z grą!!
Mortal Kombat Komplete Edition - problem z dźwiękiem. PC
 
Udostępnij: Udostępnij na Facebook  Udostępnij na Sledziku  Udostępnij na Wykop  Udostępnij na Gadu Gadu Live  Udostępnij na Twitter
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group