Odpowiedz do tematu
Problem z TK3
Autor Wiadomość
bijacz 
Użytkownik

Dołączył: 22 Cze 2008
Wysłany: 22-06-2008, 11:56   Problem z TK3

Czesc, mam pytanie, da się jakoś odblokować pełną liste ciosów w tekkenie?

Pamietam, że miałem kiedyś wersje w której miałem wszystkie ciosy w practice. Niedawno od nowa scaignelem TK3 online oraz zwykłego, na pełnym CD (PAL) i chciałem sobie przypomnieć ciosy i combosy.

z czego podaje ta strona: http://tekkenzaibatsu.com...p?id=yoshimitsu, to sa wszystkie podstawowe ciosy Yoshiego. I tyle ich mniej wiecej faktycznie miałem wtedy. Kiedy odpalam teraz gre na PRACTICE, mam może 1/4 tego 0.o. Prosze o darowanie sobie tekstów "po co ci ciosy w grze skoro znalazles liste", bo nie o to mi chodzi. List z neta nie czaje, a w grze mam wszystko po murzyńsku napisane i tak mi jest uczyc sie / przypominać najwygodniej.

Czy to zależy do wersji gry, memorki z savem czy jakiegos odblokwania?

Prosze o pomoc!
 
 
Schaiba 
Master



Dołączył: 23 Wrz 2007
Skąd: Wiślina
Wysłany: 22-06-2008, 12:54   

Jak dla mnie movelisty są tak prosto napisane, że nie ma większego sensu się bawić w to, co opisałeś. Jak chcesz to uderz na priv, to mogę Ci wyjaśnić te tajemnicze znaczki. A tak poza :
http://www.honmaru.pl/forum/viewtopic.php?t=1090

To naprawdę jest proste.
_________________
Błogosławiony był ten dzień, w którym uznałem, że książki bardziej jarają mnie niż telewizja.

Dorosłość jest jak grawitacja rano. Każdy się jej spodziewa, każdy z nią walczy, każdy na nią narzeka, ale nikt jej nie pokonał.
 
 
 
bijacz 
Użytkownik

Dołączył: 22 Cze 2008
Wysłany: 22-06-2008, 13:19   

Jak bym sie skupil, to rozpracuje movelisty sam. osobsicie wolal to bym miec in-game.
 
 
SubZero 
Moderator


PSN ID: subzeropl83
GamerTag: SubZeroPL
P2P Mode: Host & Client
Zagram w: Killer Instinct, WWF Wrestlemania, SuperSidekicks
Steam ID: SubZeroPL
Pomógł: 39 razy
Dołączył: 14 Kwi 2006
Skąd: Myslovitz
Wysłany: 22-06-2008, 13:33   

Lista ciosów w grze jest jaka jest i zmodyfikować się jej w żaden sposób nie da. A że Namco nie wszystko tam umieściło to już pretensje do nich kierować.
_________________


Karate Tradycyjne - Sho Dan
 
 
 
 
bijacz 
Użytkownik

Dołączył: 22 Cze 2008
Wysłany: 22-06-2008, 15:00   

hm, moze i masz racje, moze to myle z tekkenem 5... ale praktycznie pewien jestem, ze mialem wersje gdzie jest komplet ciosow 0.o...
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   

Podobne Tematy
Problem pliku iso z TK3online
Problem z TK3Online by honmari
Problemy z łączeniem [TK3Online]
Problem z grą w sieci w Tekken 3 Online
Problem z Mortal Kombat [PS3] heeeeeeeeeeeeeelp!!!!!!!!
 
Udostępnij: Udostępnij na Facebook  Udostępnij na Sledziku  Udostępnij na Wykop  Udostępnij na Gadu Gadu Live  Udostępnij na Twitter
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group