Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Zamknięty przez: Dumian
19-10-2008, 15:44
Tim plugin do gimpa
Autor Wiadomość
obserwator 
Beginner



Dołączył: 08 Sie 2008
Ostrzeżeń:
 1/3/5
Wysłany: 18-10-2008, 13:30   Tim plugin do gimpa

No właśnie wie ktoś z was gdzie moge takowy znaleźć?
_________________
http://www.snesorama.us/b...ead.php?t=18779 NET YAROZE development cd for psx game hacker and creators :D
 
 
Lukas 
Grand Master



Pomógł: 3 razy
Dołączył: 11 Gru 2006
Skąd: z dużego pokoju
Wysłany: 18-10-2008, 13:58   

http://www.identicalsoftware.com/yaroze/

Niżej masz, a czy to działa na windowsie, to nie wiem xd
 
 
 
obserwator 
Beginner



Dołączył: 08 Sie 2008
Ostrzeżeń:
 1/3/5
Wysłany: 18-10-2008, 14:30   

plugin nie działa :( chyba jest do linuxa

prosze do windowsa
_________________
http://www.snesorama.us/b...ead.php?t=18779 NET YAROZE development cd for psx game hacker and creators :D
 
 
Lukas 
Grand Master



Pomógł: 3 razy
Dołączył: 11 Gru 2006
Skąd: z dużego pokoju
Wysłany: 18-10-2008, 20:50   

Lipa chyba, bo po wpisaniu frazy
Cytat:
gimp +"tim plugin"
w google jest coś takiego:
http://www.google.pl/sear...btnG=Szukaj&lr=
po:
Cytat:
"tim plugin" "gimp"

jeszcze mniej, po przeszukaniu wyszukiwarka na http://registry.gimp.org/ nic nie znalazło, po wpisaniu w google frazy
Cytat:
tim site:registry.gimp.org
też lipa

Cytat:
"tim format" gimp
nie nie dało również

sprawdziłem inne popularne wyszukiwarki fraza
Cytat:
gimp tim plugin


komenda w google
Cytat:
filetype:
raczej odpada, jak ci bardzo zależy, to:
wpisz sobie w google
Cytat:
komendy google
i pokombinuj z różnymi,
albo frazę w google:
Cytat:
+gimp +plugins
i kilka(naście/dziesiąt) pierwszych stron potraktuj frazą:
Cytat:
tim site:ADRESSTRONY
tylko adres strony bez „http”, „www”, czyli naprzykład :
Cytat:
tim site:honmaru.pl


ale raczej słabo to widzę, bo kupa ludzi piszących pluginy do gimp’a ma na imie Tim...
nawet próbowałem nazwiska odejmowacxD:
Cytat:
+tim +plugin +gimp -Newsome -Waugh -Says -Borgmann -Jackson -Rowley -Inman -Mooney -Gorman -Swanson


Mnie się już trochę odniechciało xD

A sprawdzałeś ten plugin do photoshopa, co tu na forum się przewija?
Może podejdzie pod gimp’a? (r o t f l)


edit: sprawdziłem jeszcze frazy:
Cytat:
timplugin.rar
i
Cytat:
timplugin.zip
co zaowocowało linkiem:
Cytat:
http://www.megagames.com/psx/files/timplugin.zip
look out - this site INFECTED !!!
w który radzę nie wchodzić xD

Nie sprawdzałem pluginów ze stronek WEOL'a - może któryś się nada... (tzn obleci i przy photoshopie i przy gimpie)

edit2: zobacz może te strony:http://www.google.pl/sear...btnG=Szukaj&lr= tylko 5 tam ich znalazło, coś tam piszą po angielsku o tim'ach xd

OK już starczy tych editów z mojej strony!
 
 
 
kemot722 
Grand Master
Cichy Obserwator :)



Zagram w: Tekken Card Tournament
Pomógł: 2 razy
Dołączył: 01 Wrz 2006
Skąd: 2 kreski zasięgu
Wysłany: 18-10-2008, 21:46   

Czy w ogóle istnieje TIM plugin do Gimpa (pod Okna) czy to jakaś plota?
_________________
...i baw się dobrze. ;)
 
 
Mr_Editor 
Support


PSN ID: Mr_Editor-PL
Zagram w: TTT2, T7
Steam ID: mreditorcustomize
Pomógł: 5 razy
Dołączył: 26 Cze 2007
Skąd: Skąd: Skąd: Skąd:
Wysłany: 18-10-2008, 21:50   

właściwie to po co się męczyć z pluginem do gimpa skoro jest podany jak na tacy do photoshopa...?
mnie to normalnie denerwuje, że radzi się ludziom jak najlepiej a oni i tak swoje... kup sobie photoshopa [np na torrentach tanie widziałem xD ] i ściągnij plugin i nie będziesz miał problemu....
_________________
http://youtube.com/mreditorcustomize
http://honmaru.pl/customize
https://soundcloud.com/moocha-ziom
https://www.facebook.com/moocha.ziom
 
 
 
Lukas 
Grand Master



Pomógł: 3 razy
Dołączył: 11 Gru 2006
Skąd: z dużego pokoju
Wysłany: 18-10-2008, 22:00   

Ci od linuksów, to raczej ludzie, dla których nie jest (teoretycznym) problemem przerobienie pluginu z linuksa, na tego pod windowsa, tylko czemu by się im miało chcieć to robić? xD (Może napiszcie maila do jakiegoś kozaka od linuksów, to może wam pomoże, jak wam aż tak plugin do gimp'a potrzebny jest O.o)
Ten plugin do tim'ów pod photoshopa działa wyśmienicie, a jak ktoś żywcem nie chce photoshopa instalować, to może próbować konwertować TIM'y na coś bardziej przystępnego 43593485458 różnymi miniprogramikami ważącymi pare kB do ściągnięcia z google na licencji freeware ( o ile większość wogóle licencje jakąś ma xD)
 
 
 
obserwator 
Beginner



Dołączył: 08 Sie 2008
Ostrzeżeń:
 1/3/5
Wysłany: 19-10-2008, 15:29   

Jednak nie działa i tak... znalazłem na necie instrukcje jak używać plugów od photoshop'a do gimpa... chodziło tylko o efekty co zaowocowało tanim photoshopem z torrentów (hi editor ;p)
tak więc lepiej sobie ułatwic i wziąć nowy progs... temat do zamknięcia

Dziękuję :)
_________________
http://www.snesorama.us/b...ead.php?t=18779 NET YAROZE development cd for psx game hacker and creators :D
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   

Podobne Tematy
Newsman - propozycje, uwagi do nowego systemu
Aresztowani za zamieszczanie napisów do filmów w internecie
Tekken 7 Online Cup - pierwszy turniej w TK7 na Honmaru!
[Tekken 6] Quick Time Event vol 2 - data do ustalenia
Problem z logowaniem do gry online w tekken 3 online .
 
Udostępnij: Udostępnij na Facebook  Udostępnij na Sledziku  Udostępnij na Wykop  Udostępnij na Gadu Gadu Live  Udostępnij na Twitter
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group