Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Zamknięty przez: Dumian
23-10-2008, 17:41
Pomocy!! PROSZE
Autor Wiadomość
gaba140 
Beginner



Dołączył: 23 Paź 2008
Skąd: Starachowice St-Ce
Wysłany: 23-10-2008, 13:05   Pomocy!! PROSZE

Przeczytałem oba poradniki i zrobiłem to co trzeba M.in włączyłem expse confing-wizard guide confing>> to 1 co było i next potem pete's dx6 d3d driver 1.67 confing zrobilem co trzeba i Next potem no sound 0.4 i next potem Expse cdr wnt/w2k core 1.5.2. i next potem ustawiłem swojego pada i next no i done teraz confing-sound wchodze i no sound 0.4 odznaczam all i klikam OK wyłączam i włączam expse no i confing-memory card w obu daje select i TK3online.mcr i klikam ok restartuje expse i daje File Run iso-TK3ONLine klikam refresh list a na góże Error requesting server list.Co mam zrobić żeby muc zagrać online z wami prosze !!!!!!!!. Ah zapomnialem jeszcze confing-netplay no i to pad coś tam i ok restartuje expse run iso TK3online no i właśnie ten błąd pomocyyy
 
 
SubZero 
Moderator


PSN ID: subzeropl83
GamerTag: SubZeroPL
P2P Mode: Host & Client
Zagram w: Killer Instinct, WWF Wrestlemania, SuperSidekicks
Steam ID: SubZeroPL
Pomógł: 39 razy
Dołączył: 14 Kwi 2006
Skąd: Myslovitz
Wysłany: 23-10-2008, 13:11   

Widać coś słabo czytałeś te poradniki...
http://www.honmaru.pl/artykuly.php?id=tk3online - Uwagi/FAQ, 8 podpunkt.
_________________


Karate Tradycyjne - Sho Dan
 
 
 
 
gaba140 
Beginner



Dołączył: 23 Paź 2008
Skąd: Starachowice St-Ce
Wysłany: 23-10-2008, 13:39   

SubZero napisał/a:
Widać coś słabo czytałeś te poradniki...

To też czytałem ale muwie ci że nicccccccc a tak w ogóle to może spara zagramy ?? na jakimś normalnym servie
 
 
kemot722 
Grand Master
Cichy Obserwator :)



Zagram w: Tekken Card Tournament
Pomógł: 2 razy
Dołączył: 01 Wrz 2006
Skąd: 2 kreski zasięgu
Wysłany: 23-10-2008, 13:54   

Miałem coś podobnego jak miałem na DaemonTools aktywny obraz płyty i próbowałem jednocześnie odpalić ISO na ePSXe. Oczywiście demontaż obrazu w Deamonie pomógł.
_________________
...i baw się dobrze. ;)
 
 
Lukas 
Grand Master



Pomógł: 3 razy
Dołączył: 11 Gru 2006
Skąd: z dużego pokoju
Wysłany: 23-10-2008, 14:30   

gaba140 po co się bawić config wizardem, skoro jest zrobiona instalka, która spisuje się świetnie? O.o

Odinstaluj wszystko, ściągnij to http://www.honmaru.pl/dow...?act=view&id=13
zainstaluj według tego http://www.honmaru.pl/artykuly.php?id=tk3online i śmiga - bez kopania w "zaawansowanych" opcjach.

edit: mój bląd! - przeczytałem cały post gaba i:
nie sciągnie ci tej listy serwerów, bo nie działa główny serwer kaillery, który za tą listę odpowiada - znajdź sobie ip dziąłających serweróww google wpisując:
Cytat:
kaillera servers

Aha i zezwól w firewallu na epsxe.exe.

A na przyszłość mniej spamu, a więcej konkretów, czyli : Error requesting server list!
i o tym już było:
http://www.honmaru.pl/forum/viewtopic.php?t=1562

edit2(autokrytyka):I kto to mówi o mniejszej ilości spamu? xD
 
 
 
gaba140 
Beginner



Dołączył: 23 Paź 2008
Skąd: Starachowice St-Ce
Wysłany: 23-10-2008, 15:02   Pomocy!! PROSZE

oka chłopaki dzięęęęęki już działa tzn lista niewyszukuje ale już rozegralem 1 spara i wygrałem 17-3:DD:D

[ Dodano: 23-10-2008, 16:58 ]
gaba140, temat do zamknięcia
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   

Podobne Tematy
Pomocy!!! nie wiem czemu nie działa
PLIK ISO USZKODZONY....!! Help... PrOSZE NIE USUWAC :(
Promocje, okazje, rabaty - Steam i inne
Law and Paul - Final DR Combo act by Ryld
Walki Zawodowe czyli: UFC, PRIDE, K1, MMA itp...
 
Udostępnij: Udostępnij na Facebook  Udostępnij na Sledziku  Udostępnij na Wykop  Udostępnij na Gadu Gadu Live  Udostępnij na Twitter
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group