Odpowiedz do tematu
ePSXe 1.6.0 - Problem
Autor Wiadomość
tekkenmaniak 
Użytkownik

Dołączył: 29 Gru 2008
Wysłany: 29-12-2008, 20:17   ePSXe 1.6.0 - Problem

otoz chodzi mi o to ze tnie mi sie nie milosiernie, nie wiem co jest grane gram max 10min w tekkena 3 , soul edga itp i schodzi mi do 17FPS. na poczatku jest wszystko ok, tak mysle mam 30-33 FPS i mi sie dobrze gra , jak ustawic abym nie mial lagow . wchodze config video configure zmienialem tam roznie limity i nic . prosze o pomoc bede bardzo wdzieczny za napisanie jak ustawic zebym mial te 30-40 FPS jak gram.

pozdrawiam.
 
 
Mr_Editor 
Support


PSN ID: Mr_Editor-PL
Zagram w: TTT2, T7
Steam ID: mreditorcustomize
Pomógł: 5 razy
Dołączył: 26 Cze 2007
Skąd: Skąd: Skąd: Skąd:
Wysłany: 29-12-2008, 22:37   

w ustawieniach pluginu wideo ustaw opcję fast i zaznacz "use fps limit" a w oknie "fps limit" wpisz 60...
_________________
http://youtube.com/mreditorcustomize
http://honmaru.pl/customize
https://soundcloud.com/moocha-ziom
https://www.facebook.com/moocha.ziom
 
 
 
GuilTyGeaR 
Master of the Shakers



Zagram w: Mortal Kombat 4,Guilty Gear XX[offline]
Dołączył: 06 Sty 2011
Skąd: ????????
Ostrzeżeń:
 1/3/5
Wysłany: 18-01-2011, 11:15   

możez też zmniejszyć ustawieni grfiki
_________________

 
 
 
vho 
Grand Master
TcT / Poznań Dojo



Pomógł: 1 raz
Dołączył: 30 Mar 2006
Wysłany: 18-01-2011, 12:24   

Brawo, właśnie odpowiedziałeś na post sprzed trzech lat.
_________________
 
 
GuilTyGeaR 
Master of the Shakers



Zagram w: Mortal Kombat 4,Guilty Gear XX[offline]
Dołączył: 06 Sty 2011
Skąd: ????????
Ostrzeżeń:
 1/3/5
Wysłany: 18-01-2011, 13:40   

no to co a może ktoś inny ma ten probklem i nie może gra ć i szuka pomocY? Nie pomyślłeś o tym?
_________________

 
 
 
mg1987 
Support


GamerTag: Lord Mg PL
Zagram w: Jestem otwarty na propozycje
Steam ID: mg
Pomógł: 23 razy
Dołączył: 18 Lis 2009
Skąd: Modliborzyce/Lublin
Wysłany: 18-01-2011, 14:13   

GuilTyGeaR napisał/a:
probklem
GuilTyGeaR napisał/a:
pomyślłeś

Przypominam, że Firefox ma wbudowane automatyczne sprawdzanie pisowni.
 
 
 
vho 
Grand Master
TcT / Poznań Dojo



Pomógł: 1 raz
Dołączył: 30 Mar 2006
Wysłany: 18-01-2011, 19:19   

Cytat:
no to co

Nie w sumie nic, mogłeś pogrzebać w jeszcze starszych, po co się ograniczać.

Cytat:
a może ktoś inny ma ten probklem i nie może gra ć i szuka pomocY? Nie pomyślłeś o tym?

Pomyślłem, że 85% Graczy spróbuje probklem rozwiązać samemu, a reszta i tak założy nowy temat zamiast szukać w już istniejących :D
_________________
 
 
yoshikiradorana 
Student



Dołączył: 26 Lut 2006
Skąd: z brzuszka
Wysłany: 23-01-2012, 09:47   Kłopot z profilami w Epsx exekutorze

Chłopaki ja mam problem i nie rozumiem jak go rozwiązać.

Mam Epsxexecutora. Jednakże próbuję użyć go do grania off line.Stworzyłem więc sobie profil off line. Problemów jest kilka:

1) Program automatycznie mi wyłącza dźwięk - za każdym razem sam muszę go włączać w opcjach
2) Nie działa mi zapisywanie gry no i oczywiście ładowanie.Teraz np jest po 8 rano, całą noc siedziałem i katowałem Wipeout 3, wykręciłem takie czasy że na razie nie daję rady ich pobić. Niby stworzyłem nową kartę pamięci , niby przydzieliłem ją do slotu nr1 niby nawet zapisałem. No i co? no i okazało się że po zamknięciu a następnie otworzeniu sejwy sobie znikają. O co tu chodzi.Powiedzcie mi jak w 100 procentach oddzielić profil on line od off line by ustawienia się nie gryzły , mam wrażenie że pluginów nie da się wyłączyć / włączyć

Sprawdzę odpowiedzi wieczorem albo rano , bo padam na pysk, nie śpię od 12 dnia wczorajszego...


PS Wipeout 3 - ale ta gierka zapierdziela !
_________________
Świadome życie to nieustanne dążenie do samodoskonalenia. Moja myśl
 
 
 
SubZero 
Moderator


PSN ID: subzeropl83
GamerTag: SubZeroPL
P2P Mode: Host & Client
Zagram w: Killer Instinct, WWF Wrestlemania, SuperSidekicks
Steam ID: SubZeroPL
Pomógł: 39 razy
Dołączył: 14 Kwi 2006
Skąd: Myslovitz
Wysłany: 23-01-2012, 11:17   

A skonfigurowałeś wszystkie ustawienia w profilu do offline? W różnych profilach spokojnie możesz mieć różne pluginy z różnymi ustawieniami, sam używam aktualnie 3 profili do online i 2 do offline (dla 2 różnych wersji emulatora) i wszystko działa bez problemów.
_________________


Karate Tradycyjne - Sho Dan
 
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   

Podobne Tematy
Street Fighter Arcade Collection - Problem z muzyką
Creative Fatal1ty Gaming Headset- problem
Tekken 5 - Problem z Tekken Roulete
tekken 6 - problem z rankingiem
PSP-Tekken Dark Resurection-!!Ghost!!-Problem
 
Udostępnij: Udostępnij na Facebook  Udostępnij na Sledziku  Udostępnij na Wykop  Udostępnij na Gadu Gadu Live  Udostępnij na Twitter
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group