Odpowiedz do tematu
ggxx na xp
Autor Wiadomość
slip26 
Beginner


Dołączył: 11 Lut 2009
Wysłany: 12-02-2009, 16:35   ggxx na xp

jak zainstalowac patcha na gre w sieci do ggxx reload na windows xp
 
 
SubZero 
Moderator


PSN ID: subzeropl83
GamerTag: SubZeroPL
P2P Mode: Host & Client
Zagram w: Killer Instinct, WWF Wrestlemania, SuperSidekicks
Steam ID: SubZeroPL
Pomógł: 39 razy
Dołączył: 14 Kwi 2006
Skąd: Myslovitz
Wysłany: 12-02-2009, 17:47   

http://www.honmaru.pl/forum/viewtopic.php?t=875
_________________


Karate Tradycyjne - Sho Dan
 
 
 
 
slip26 
Beginner


Dołączył: 11 Lut 2009
Wysłany: 12-02-2009, 18:00   

ten patch jest pod w95 i mi nie wchodzi

[ Dodano: 12-02-2009, 20:01 ]
probuje go uruchomic i blad wyskakuje
 
 
SubZero 
Moderator


PSN ID: subzeropl83
GamerTag: SubZeroPL
P2P Mode: Host & Client
Zagram w: Killer Instinct, WWF Wrestlemania, SuperSidekicks
Steam ID: SubZeroPL
Pomógł: 39 razy
Dołączył: 14 Kwi 2006
Skąd: Myslovitz
Wysłany: 12-02-2009, 18:04   

slip26 napisał/a:
ten patch jest pod w95

Nie, nie jest
slip26 napisał/a:
mi nie wchodzi

Widać masz złą wersję gry, albo coś robisz źle
_________________


Karate Tradycyjne - Sho Dan
 
 
 
 
slip26 
Beginner


Dołączył: 11 Lut 2009
Wysłany: 12-02-2009, 18:05   

pomozcie

[ Dodano: 12-02-2009, 20:07 ]
mam dobra wersje bo od goscia z tej stronki sciagnieta

a natym patchu pisze windows 95 to o co niby chodzi

[ Dodano: 12-02-2009, 20:08 ]
sciagalem juz kilka wersji
 
 
SubZero 
Moderator


PSN ID: subzeropl83
GamerTag: SubZeroPL
P2P Mode: Host & Client
Zagram w: Killer Instinct, WWF Wrestlemania, SuperSidekicks
Steam ID: SubZeroPL
Pomógł: 39 razy
Dołączył: 14 Kwi 2006
Skąd: Myslovitz
Wysłany: 12-02-2009, 18:11   

slip26 napisał/a:
a natym patchu pisze windows 95 to o co niby chodzi

Widać autorowi się tak podobało.
slip26 napisał/a:
probuje go uruchomic i blad wyskakuje

Zarzuciłbyś przynajmniej screena tego błędu.
_________________


Karate Tradycyjne - Sho Dan
 
 
 
 
slip26 
Beginner


Dołączył: 11 Lut 2009
Wysłany: 12-02-2009, 18:27   

a jak tu dodac screna
 
 
kemot722 
Grand Master
Cichy Obserwator :)



Zagram w: Tekken Card Tournament
Pomógł: 2 razy
Dołączył: 01 Wrz 2006
Skąd: 2 kreski zasięgu
Wysłany: 12-02-2009, 18:51   

Skorzystaj z serwisu hostingowego np. Imagehack. Zauploaduj obrazek na konto, a linka do obrazka zapodaj do tematu.

Zobaczymy co wyskakuje, będzie łatwiej ustalić co jest nie tak.
_________________
...i baw się dobrze. ;)
 
 
slip26 
Beginner


Dołączył: 11 Lut 2009
Wysłany: 12-02-2009, 19:18   

juz zrobilem
zle zamienilem exe
sorki i dzieki ze pomogles
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   

Podobne Tematy
Petycja o gry na PC(oczywiscie to propozycja)
Czy granie przez neta w tekkena3 przez emulator jest legalne
Nie chce grac na klawiaturzy, mam pada od PS
problem ze sterowaniem,niemoge nawet wybrac postaci
Zgrywanie obrazu z Ps2 na komputer?
 
Udostępnij: Udostępnij na Facebook  Udostępnij na Sledziku  Udostępnij na Wykop  Udostępnij na Gadu Gadu Live  Udostępnij na Twitter
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group