Odpowiedz do tematu
Antywir mi sie wylacza
Autor Wiadomość
Arris 
Grand Master
beep!beep!



Dołączył: 05 Maj 2007
Skąd: Z nienacka :O
Wysłany: 28-02-2009, 20:02   Antywir mi sie wylacza

od dzisiaj jak tylko wlaczylem komputer wyskoczyl mi taki komunikat
....(folder z antywirusem i jego plik)
This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way.
Please contact the application's support team for more information.
probowalem wszystkiego reinstalacji programu resetow...i nic nie pomoglo...mial to juz ktos to i co pomoglo?? Mam nadzieje ze nie format bo sie chyba zalamie :wstyd:
edit : jest to komunikat z programu Microsoft visual C++ runtime library
 
 
 
SubZero 
Moderator


PSN ID: subzeropl83
GamerTag: SubZeroPL
P2P Mode: Host & Client
Zagram w: Killer Instinct, WWF Wrestlemania, SuperSidekicks
Steam ID: SubZeroPL
Pomógł: 39 razy
Dołączył: 14 Kwi 2006
Skąd: Myslovitz
Wysłany: 28-02-2009, 20:19   

A może przynajmniej napiszesz jaki to antyvirus? Próbowałeś jakiegoś innego? Skanowania przez internet?
_________________


Karate Tradycyjne - Sho Dan
 
 
 
 
Arris 
Grand Master
beep!beep!



Dołączył: 05 Maj 2007
Skąd: Z nienacka :O
Wysłany: 28-02-2009, 20:23   

Panda Internet Security...od 2 lat mam ten antywir a teraz jakby oszalal i mu sie cos ''stao''
 
 
 
SubZero 
Moderator


PSN ID: subzeropl83
GamerTag: SubZeroPL
P2P Mode: Host & Client
Zagram w: Killer Instinct, WWF Wrestlemania, SuperSidekicks
Steam ID: SubZeroPL
Pomógł: 39 razy
Dołączył: 14 Kwi 2006
Skąd: Myslovitz
Wysłany: 28-02-2009, 21:02   

A aktualizowany na bieżąco? Tak jak mówię, spróbuj jakimś skanerem on-line kompa potraktować i zobaczysz czy coś znajdzie. Ewentualnie wywalić tego a zainstalować jakiegoś innego (z tym że jeśli już coś ci siedzi na kompie to raczej nic to nie da).
_________________


Karate Tradycyjne - Sho Dan
 
 
 
 
Arris 
Grand Master
beep!beep!



Dołączył: 05 Maj 2007
Skąd: Z nienacka :O
Wysłany: 28-02-2009, 21:29   

Aktualizacje sa automatyczne wlaczane codziennie...sprobuje z skanerem on line sa jakies dobre??
 
 
 
Lukas 
Grand Master



Pomógł: 3 razy
Dołączył: 11 Gru 2006
Skąd: z dużego pokoju
Wysłany: 28-02-2009, 21:56   

http://www.searchengines....boxy-t6694.html
http://programy.57.pl/skanery,on-line.php
 
 
 
Arris 
Grand Master
beep!beep!



Dołączył: 05 Maj 2007
Skąd: Z nienacka :O
Wysłany: 28-02-2009, 22:15   

oky uzyje tego jutro bo juz dzis mi sie nie chce...za bardzo zmeczony jestem....jutro zeskanuje i sprawdze czy cokolwiek siedzialo tam czy nie....

[ Dodano: 01-03-2009, 15:48 ]
zeskanowalo i o dziwo nic nie ma...nie wiem o co mu chodzi...a da sie jakos usunac ten program?? i nie chodzi mi tu o antywirusa ;]
 
 
 
Lukas 
Grand Master



Pomógł: 3 razy
Dołączył: 11 Gru 2006
Skąd: z dużego pokoju
Wysłany: 01-03-2009, 18:50   

Byś chociaż napisał jaki program?

A jak robiłeś reinstalację pandy, to wywaliłeś pozostałości po programie? (folder antywirusa z C:\Program Files, syf z rejestru)
I czy instalowałeś coś nowego na kompie, zanim wyskoczył błąd(szczególnie antywirusy/antyspywere/firewalle/cokolwiek).
I jak coś się nagle zrypało z niczego, a to nie wirusy, to może pomóc scandisk i defragmentacja.
takie coś na szybko w google wyszukałem:
http://answers.yahoo.com/...01193213AAWm5Mc
Sprawdzałeś na google?
 
 
 
Arris 
Grand Master
beep!beep!



Dołączył: 05 Maj 2007
Skąd: Z nienacka :O
Wysłany: 01-03-2009, 20:20   

hmmm...sprobuje scandiska i defragemtacje...dzieki za info lukas :D :D i tak wywalilem wszystko i napisalem co to za program
Microsoft visual c++ runtime library
 
 
 
Action 
Moderator
Get serious!


PSN ID: ActionPL
GamerTag: ActionPL
Steam ID: ActionPL
Pomógł: 5 razy
Dołączył: 10 Lip 2006
Skąd: Gdańsk
Wysłany: 01-03-2009, 20:26   

krotka prawda od Actiona: panda robi większy syf na kompie niż sam wirus.
 
 
Arris 
Grand Master
beep!beep!



Dołączył: 05 Maj 2007
Skąd: Z nienacka :O
Wysłany: 01-03-2009, 20:30   

tez tyle wiem ale stary sie uparl ze panda to najlepszy antywir :zdegustowany:
edit: chociaz namawialem go na mks'a albo nod
 
 
 
SubZero 
Moderator


PSN ID: subzeropl83
GamerTag: SubZeroPL
P2P Mode: Host & Client
Zagram w: Killer Instinct, WWF Wrestlemania, SuperSidekicks
Steam ID: SubZeroPL
Pomógł: 39 razy
Dołączył: 14 Kwi 2006
Skąd: Myslovitz
Wysłany: 01-03-2009, 20:58   

Arris napisał/a:
program
Microsoft visual c++ runtime library

Jak sama nazwa wskazuje to nie jest program tylko biblioteki systemowe. Wywalić błęda z tego może każdy program, który tego używa (czyli jakieś 70% programów). Możesz przeinstalować same biblioteki ewentualnie.
_________________


Karate Tradycyjne - Sho Dan
 
 
 
 
Arris 
Grand Master
beep!beep!



Dołączył: 05 Maj 2007
Skąd: Z nienacka :O
Wysłany: 02-03-2009, 18:28   

a jak sie to robi ?? sora za ciemnote :O
 
 
 
SubZero 
Moderator


PSN ID: subzeropl83
GamerTag: SubZeroPL
P2P Mode: Host & Client
Zagram w: Killer Instinct, WWF Wrestlemania, SuperSidekicks
Steam ID: SubZeroPL
Pomógł: 39 razy
Dołączył: 14 Kwi 2006
Skąd: Myslovitz
Wysłany: 02-03-2009, 19:49   

Wpisujesz w google 'microsoft visual c++ runtime' -> ściągasz -> instalujesz -> wysyłasz kratę browarów (adres na IRCu).
_________________


Karate Tradycyjne - Sho Dan
 
 
 
 
Arris 
Grand Master
beep!beep!



Dołączył: 05 Maj 2007
Skąd: Z nienacka :O
Wysłany: 02-03-2009, 20:12   

SubZero napisał/a:
wysyłasz kratę browarów

nie sprzedadza mi jestem niepelnoletni xD
i mam pare pytan
1. czy musze najpierw usunac antywira?
2. czy to jest to? http://www.microsoft.com/...&displayLang=en
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   

Podobne Tematy
This ROM is not available on your computer!i nie tylko
Kandydaci na rodzyna miesiaca :D
problem ze sterowaniem,niemoge nawet wybrac postaci
(S) 3x Arcade stick do moda i nie tylko ;)
Mistrzostwa Polski w Injustice (demo) - Warszawa, 13.04.2013
 
Udostępnij: Udostępnij na Facebook  Udostępnij na Sledziku  Udostępnij na Wykop  Udostępnij na Gadu Gadu Live  Udostępnij na Twitter
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group