Odpowiedz do tematu
Kochani informatycy - POMOCY :)
Autor Wiadomość
Ana 
Friend


PSN ID: SumireAnn
Zagram w: Dead or Alive 5 Ultimate
Pomogła: 1 raz
Dołączyła: 26 Mar 2006
Wysłany: 02-06-2009, 15:51   Kochani informatycy - POMOCY :)

Mam na folderze jeden folder pełen plików (spakowany, rozwalony na czesci odcinek serialu), ktory za zadrne skarby nie chce dac sie wyrzucic :) Plik funkcjonuje jako "tylko do odczytu" i jak próbuję to zmienić to:
Wystąpił błąd podczas stosowania atrybutów do pliku:..
i tu właściwie pokazuje mi całą zawartość folderu :)

Help? :)
_________________

 
 
 
Action 
Moderator
Get serious!


PSN ID: ActionPL
GamerTag: ActionPL
Steam ID: ActionPL
Pomógł: 5 razy
Dołączył: 10 Lip 2006
Skąd: Gdańsk
Wysłany: 02-06-2009, 16:34   

Wyrzuć to będąc w trybie awaryjnym wina (uruchamiasz go bodajże wciskając i przytrzymując F8 podczas ładowania systemu).
 
 
SubZero 
Moderator


PSN ID: subzeropl83
GamerTag: SubZeroPL
P2P Mode: Host & Client
Zagram w: Killer Instinct, WWF Wrestlemania, SuperSidekicks
Steam ID: SubZeroPL
Pomógł: 39 razy
Dołączył: 14 Kwi 2006
Skąd: Myslovitz
Wysłany: 02-06-2009, 16:36   

Ewentualnie użyj programu Unlocker - przydaje się przy usuwaniu opornych plików.
_________________


Karate Tradycyjne - Sho Dan
 
 
 
 
Ana 
Friend


PSN ID: SumireAnn
Zagram w: Dead or Alive 5 Ultimate
Pomogła: 1 raz
Dołączyła: 26 Mar 2006
Wysłany: 02-06-2009, 16:59   

Dziękuje :) Skorzystałam z rady Suba i pomogło :)
_________________

 
 
 
Damix 
Elite player



PSN ID: Damianzzz3
Dołączył: 15 Gru 2008
Skąd: Lublin
Ostrzeżeń:
 1/3/5
Wysłany: 02-06-2009, 20:08   

NIe mam wogule dźwięku na YT,a nie wiem z jakiego powodu,bo wogule tak to jest dźwięk w kompie jak odpalam muzyke z winampa,a jak na YT podgłosze,to nic z tego:/ dźwięk w filmach u innych jest,a nie wiem czego na moim PC nie ma dźwięku na YT będę wdzieczny za pomoc....
_________________
NieZaczaisz Clan
 
 
 
kemot722 
Grand Master
Cichy Obserwator :)



Zagram w: Tekken Card Tournament
Pomógł: 2 razy
Dołączył: 01 Wrz 2006
Skąd: 2 kreski zasięgu
Wysłany: 02-06-2009, 20:33   

Na YouTube masz opcję wyłączania dźwięku tuż pod suwakiem nagłośnienia (zawsze na ten znaczek głośnika najedziesz, żeby sie suwak pokazał). Możliwe, że przez przypadek kliknąłeś i wyszło co masz.

Do tego jest inna opcja - systemowy mikser. Nie pamiętam jak jest w starszych systemach, ale na Viście mam "Otwórz mikser głośności"/"Mikser". Masz tam suwaki głośności dla każdego aktualnie otwartego programu, który wydaje jakiś dźwięk. Znajdziesz tam suwak dla przeglądarki jakiej używasz np. Firefox i zrobisz co trzeba - podciągniesz w górę lub po prostu włączysz.
_________________
...i baw się dobrze. ;)
 
 
SubZero 
Moderator


PSN ID: subzeropl83
GamerTag: SubZeroPL
P2P Mode: Host & Client
Zagram w: Killer Instinct, WWF Wrestlemania, SuperSidekicks
Steam ID: SubZeroPL
Pomógł: 39 razy
Dołączył: 14 Kwi 2006
Skąd: Myslovitz
Wysłany: 02-06-2009, 20:36   

Spróbuj przeinstalować flash playera.
_________________


Karate Tradycyjne - Sho Dan
 
 
 
 
Dumian 
Administrator


PSN ID: DumianPL
Zagram w: Tekken 7 (PS4), MKX (PC)
Steam ID: Dumian
Pomógł: 46 razy
Dołączył: 20 Lut 2006
Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 02-06-2009, 21:47   

Po dłuższym korzystaniu z YouTube podczas jednej sesji też mam taki motyw, że mi dźwięk siada. Wystarczy wtedy reset przeglądarki i ponownie wszystko śmiga.
_________________
Tekken 7 na PC oficjalnie!
"Using no way as way, having no limitation as limitation"
IE nadaje się do neta jak klawa do Tekkena, nie zwlekaj - Firefox
Kaillera P2P Client
 
 
 
 
psycho4rent 
Grand Master



Zagram w: UMK3
Pomógł: 2 razy
Dołączył: 06 Paź 2008
Skąd: Z nienacka.
Wysłany: 05-06-2009, 16:38   

Tez tak kiedyś miałem, zrobiłęm reinstalke Flasha i wszysktki wróciło do normy...
_________________


Mame Tutorial | Umk3 combo faq
Kto gra w umk3 na p2p?
 
 
 
Aserot 
Support
Shiranui Whirlwind


PSN ID: Aserot
GamerTag: AserotPl
P2P Mode: Host & Client
Zagram w: kof 2k2, VF5 (ps3)
Pomógł: 3 razy
Dołączył: 23 Lut 2006
Skąd: Silent Hill
Wysłany: 06-06-2009, 15:27   

Ja też bardzo proszę o pomoc, ostanio podczas kopiowania pliku wyłączyli mi prąd i od czasu mam problem z jednym z dysków. Już mówię że CHKDSK odpalany w tybie awaryjnym ma jakoś zwiechę. Ten komunikat może wam pomoże chodzi mi głównie o to czy da się coś z tym zrobić bez formatowania tego dysku.

_________________
Street Figher Alpha 3 Online Ranking Battle zapraszam do zabawy.
_________________________________________________________________________
Nikt nie wie, gdzie był człowiek, zanim się urodził, ale kiedy już się urodzi, dość szybko odkrywa,
że przybył z skasowanym biletem powrotnym.

 
 
 
SubZero 
Moderator


PSN ID: subzeropl83
GamerTag: SubZeroPL
P2P Mode: Host & Client
Zagram w: Killer Instinct, WWF Wrestlemania, SuperSidekicks
Steam ID: SubZeroPL
Pomógł: 39 razy
Dołączył: 14 Kwi 2006
Skąd: Myslovitz
Wysłany: 06-06-2009, 16:02   

Z tego komunikatu wnioskuję, że używasz Partition Magic? PM jest już nieco nieaktualny, spróbuj czymś nowszym np. Paragonem.
_________________


Karate Tradycyjne - Sho Dan
 
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   

Podobne Tematy
Poradniki wideo do TTT2 oraz innych bijatyk - kanał youtube
Pytania do Yoshinoriego Ono - macie jakieś? :)
Przekierowanie portów - hostowanie gier (Kaillera P2P, 2DF)
Two high-performance match Tk3-P2p
Poszukiwani gracze do Mortal Kombat i Street Fighter
 
Udostępnij: Udostępnij na Facebook  Udostępnij na Sledziku  Udostępnij na Wykop  Udostępnij na Gadu Gadu Live  Udostępnij na Twitter
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group