Odpowiedz do tematu
Gdy wlaczam gre wyskakuje error POMOCY
Autor Wiadomość
vtec6 
Użytkownik

Dołączył: 29 Lip 2009
Wysłany: 29-07-2009, 09:28   Gdy wlaczam gre wyskakuje error POMOCY

chcialem sobi Dead or Alive zagrac poniewaz zauwazylem poradnik jak zainstalowac ta gre noi zarejstrowalem sie wszystko pieknie sciagnolem gre zainstalowalem wlaczam paczuje sie potem utwazam swoja postac i gdy juz mam grac wyskakuje mi taki blad :


POMOCY
 
 
Pattrick 
Grand Master



P2P Mode: Host & Client
Zagram w: TB, Tekken 7, Skullgirls
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 03 Cze 2006
Wysłany: 29-07-2009, 09:56   

...Musisz zainstalować japońskie czcionki :P , które powinny być na płycie systemu z którego instalowałeś (choć najprawdopodobniej ich tam nie ma , bo masz windows'a xp sp3 , i trzeba by było ściągnąć Windows'a od razu z SP3 , aby je zainstalować )
 
 
SubZero 
Moderator


PSN ID: subzeropl83
GamerTag: SubZeroPL
P2P Mode: Host & Client
Zagram w: Killer Instinct, WWF Wrestlemania, SuperSidekicks
Steam ID: SubZeroPL
Pomógł: 39 razy
Dołączył: 14 Kwi 2006
Skąd: Myslovitz
Wysłany: 29-07-2009, 10:06   

Pattrick napisał/a:
bo masz windows'a xp sp3

Nie wiem na jakiej podstawie to wyczaiłeś, ale rispekt.
Pattrick napisał/a:
(choć najprawdopodobniej ich tam nie ma , bo masz windows'a xp sp3 , i trzeba by było ściągnąć Windows'a od razu z SP3 , aby je zainstalować )

A co z tymi, co sobie Windowsa kupili? (bez SP3)
Nie ważne jaka wersja na płytce, pliki do obsługi znaków wschodnioazjatyckich są od pierwszej wersji (bez Service Packów).
_________________


Karate Tradycyjne - Sho Dan
 
 
 
 
vtec6 
Użytkownik

Dołączył: 29 Lip 2009
Wysłany: 29-07-2009, 12:08   

dobra dobra jezeli jest tood poczatku windowsa to moze powiecie jak toustawic
 
 
Pattrick 
Grand Master



P2P Mode: Host & Client
Zagram w: TB, Tekken 7, Skullgirls
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 03 Cze 2006
Wysłany: 29-07-2009, 13:10   

Cytat:
A co z tymi, co sobie Windowsa kupili? (bez SP3)


Będą musieli ściągnąć windows'a z SP3 , bo brakuje pewnych plików (zresztą sam sprawdzałem , chociaż mogę się mylić :p)... wredna sprawa , no ale cóż poradzisz

Co do ustawienia jak już będziesz miał Windowsa SP3 w wersji płytowej lub iso , wystarczy wejść w Panel Sterowania -> Opcje Regionalne i Językowe i zaznacz w zakładce Języki , zainstaluj pliki dla języków Wschodnioazjatyckich i naciśnij ok i instalacja zacznie się...

Btw. w sprawie dalszej pomocy pogadamy na GG (w tej sprawie)

@Subzero : No ok :P
Ostatnio zmieniony przez Pattrick 29-07-2009, 13:19, w całości zmieniany 2 razy  
 
 
SubZero 
Moderator


PSN ID: subzeropl83
GamerTag: SubZeroPL
P2P Mode: Host & Client
Zagram w: Killer Instinct, WWF Wrestlemania, SuperSidekicks
Steam ID: SubZeroPL
Pomógł: 39 razy
Dołączył: 14 Kwi 2006
Skąd: Myslovitz
Wysłany: 29-07-2009, 13:16   

No to się mylisz, używam XP od wersji SP1 i jakoś nigdy nie miałem problemów z zainstalowaniem tego.
_________________


Karate Tradycyjne - Sho Dan
 
 
 
 
Lukas 
Grand Master



Pomógł: 3 razy
Dołączył: 11 Gru 2006
Skąd: z dużego pokoju
Wysłany: 29-07-2009, 14:46   

vtec6 - czytałeś to: http://www.honmaru.pl/for...ghlight=runtime ?
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   

Podobne Tematy
Gdy włanczam emulator obraz jest połozony na dolnej czesci!!
Czy granie przez neta w tekkena3 przez emulator jest legalne
Kiedy zaczęła się wasza przygoda z Tekkenem?
oto co mi wyskakuje jak z kims gram online
Oficjalny Team Honmaru w World Tekken Federation
 
Udostępnij: Udostępnij na Facebook  Udostępnij na Sledziku  Udostępnij na Wykop  Udostępnij na Gadu Gadu Live  Udostępnij na Twitter
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group