Odpowiedz do tematu
Problem pliku iso z TK3online
Autor Wiadomość
Tris 
Beginner


Dołączył: 29 Lis 2008
Wysłany: 02-11-2009, 19:41   Problem pliku iso z TK3online

Działałem tak jak zalecano w poradniku, lecz w momencie gdy mam odpalić Cutora plik iso znajduje tylko plika winrara, który dodatkowo nie ma ochoty na rozpakowanie się :D

 
 
SubZero 
Moderator


PSN ID: subzeropl83
GamerTag: SubZeroPL
P2P Mode: Host & Client
Zagram w: Killer Instinct, WWF Wrestlemania, SuperSidekicks
Steam ID: SubZeroPL
Pomógł: 39 razy
Dołączył: 14 Kwi 2006
Skąd: Myslovitz
Wysłany: 02-11-2009, 21:48   

To nie jest plik winrara i nie masz tego wypakowywać (trza by to do faka dodać, o ile nie ma :D ) to jest właśnie ten plik iso do wybrania.
_________________


Karate Tradycyjne - Sho Dan
 
 
 
 
Dumian 
Administrator


PSN ID: DumianPL
Zagram w: Tekken 7 (PS4), MKX (PC)
Steam ID: Dumian
Pomógł: 46 razy
Dołączył: 20 Lut 2006
Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 02-11-2009, 22:10   

Tris napisał/a:
Działałem tak jak zalecano w poradniku


W poradniku nie ma ani słowa, żeby cokolwiek rozpakowywać ;)

Postępuj wg poradnika, a wszystko będzie śmigać jak należy.
_________________
Tekken 7 na PC oficjalnie!
"Using no way as way, having no limitation as limitation"
IE nadaje się do neta jak klawa do Tekkena, nie zwlekaj - Firefox
Kaillera P2P Client
 
 
 
 
Tris 
Beginner


Dołączył: 29 Lis 2008
Wysłany: 03-11-2009, 00:25   

No, ale bym nie pisał gdyby śmigało. Wcześniej próbowałem to odpalić jako plik iso, lecz po tym błędzie zacząłem myśleć nad tą powłoką kompresji :D
 
 
K.O.zuya 
Master of the Shakers



Dołączył: 26 Wrz 2009
Skąd: lubuskie
Wysłany: 03-11-2009, 22:14   

Nie naciskaj iksa (krzyzyka zamykania ;p ) bo takie okienko też mi wywala jak zamykam epsxe cutora. Zamiast tego kliknij na ten spakowany plik tekkena on line i się wszystko załączy! :)
_________________
Polskaaa Biało-czerwoOoni~! :P
 
 
 
chikusho 
Użytkownik

Dołączyła: 23 Maj 2011
Wysłany: 23-05-2011, 13:17   

nie znalazłam nigdzie odpowiedzi więc pytam: co jeśli podczas otwierania w folderze TK3Online nie ma pliku iso?
 
 
Dumian 
Administrator


PSN ID: DumianPL
Zagram w: Tekken 7 (PS4), MKX (PC)
Steam ID: Dumian
Pomógł: 46 razy
Dołączył: 20 Lut 2006
Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 23-05-2011, 14:37   

A co i skąd instalowałaś? Jeśli instalkę TK3Online z Honmaru to powinien tam być obraz, jeśli nie to ściągnij sam obraz stąd i wrzuć do folderu iso lub pobierz instalkę i zainstaluj zgodnie z poradnikiem.
_________________
Tekken 7 na PC oficjalnie!
"Using no way as way, having no limitation as limitation"
IE nadaje się do neta jak klawa do Tekkena, nie zwlekaj - Firefox
Kaillera P2P Client
 
 
 
 
chikusho 
Użytkownik

Dołączyła: 23 Maj 2011
Wysłany: 23-05-2011, 18:31   

no właśnie tą instalke ale juz ściągnęłam iso, loguję się itd tylko w momencie 'start game' pojawia się jedynie czarny obraz, a po chwili błąd i wszystko się wyłącza
 
 
mg1987 
Support


GamerTag: Lord Mg PL
Zagram w: Jestem otwarty na propozycje
Steam ID: mg
Pomógł: 23 razy
Dołączył: 18 Lis 2009
Skąd: Modliborzyce/Lublin
Wysłany: 23-05-2011, 19:26   

chikusho napisał/a:
błąd

Podaj komunikat błędu lub zrzut ekranu.
_________________
 
 
 
chikusho 
Użytkownik

Dołączyła: 23 Maj 2011
Wysłany: 23-05-2011, 19:53   

 
 
mg1987 
Support


GamerTag: Lord Mg PL
Zagram w: Jestem otwarty na propozycje
Steam ID: mg
Pomógł: 23 razy
Dołączył: 18 Lis 2009
Skąd: Modliborzyce/Lublin
Wysłany: 23-05-2011, 22:47   

Niewiele to mówi. No cóż, zobacz ten temat.
 
 
 
chikusho 
Użytkownik

Dołączyła: 23 Maj 2011
Wysłany: 23-05-2011, 23:26   

Dzięki juz sobie poradziłam;) wystarczyło pogrzebać przy karcie graficznej.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   

Podobne Tematy
problem z vista przy odpalaniu tk3online
Problem "This Rom is not avaible on your computer"
Problem with Tekken 3 online
Problem z TK3Online by honmari
Problemy z łączeniem [TK3Online]
 
Udostępnij: Udostępnij na Facebook  Udostępnij na Sledziku  Udostępnij na Wykop  Udostępnij na Gadu Gadu Live  Udostępnij na Twitter
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group