Odpowiedz do tematu
TK3 , nie online
Autor Wiadomość
qlaice 
Beginner


Dołączył: 04 Maj 2011
Wysłany: 04-05-2011, 20:10   TK3 , nie online

Witam.
Chciałbym sie dowiedziec jak zagrac w TK3 ale z komputem bez łaczenia sie z siecia.
Mam szystko posciagane co potrzeba na TK3 online po uprzednim przeczytaniu poradnika, tylko ze wyskakuja mi jakies błedy i chcial bym sie podszkolic z komuterem.
jak to moge zrobic?
 
 
SubZero 
Moderator


PSN ID: subzeropl83
GamerTag: SubZeroPL
P2P Mode: Host & Client
Zagram w: Killer Instinct, WWF Wrestlemania, SuperSidekicks
Steam ID: SubZeroPL
Pomógł: 39 razy
Dołączył: 14 Kwi 2006
Skąd: Myslovitz
Wysłany: 04-05-2011, 20:16   

'Jakieś błędy' to za wiele nie mówi.
http://www.honmaru.pl/forum/viewtopic.php?t=1839
_________________


Karate Tradycyjne - Sho Dan
 
 
 
 
qlaice 
Beginner


Dołączył: 04 Maj 2011
Wysłany: 04-05-2011, 21:12   

SubZero napisał/a:
'Jakieś błędy' to za wiele nie mówi.
http://www.honmaru.pl/forum/viewtopic.php?t=1839


to tak wszystko zrobiłem jak tutaj opisane, ale lipa..
dodaje ss z błedem, robi sie on gdy proboje trybu on jak i off..

 
 
SubZero 
Moderator


PSN ID: subzeropl83
GamerTag: SubZeroPL
P2P Mode: Host & Client
Zagram w: Killer Instinct, WWF Wrestlemania, SuperSidekicks
Steam ID: SubZeroPL
Pomógł: 39 razy
Dołączył: 14 Kwi 2006
Skąd: Myslovitz
Wysłany: 04-05-2011, 21:14   

A co pisze w 'Szczegółach'?
_________________


Karate Tradycyjne - Sho Dan
 
 
 
 
qlaice 
Beginner


Dołączył: 04 Maj 2011
Wysłany: 04-05-2011, 21:19   

Podpis problemu:
Nazwa zdarzenia problemu: APPCRASH
Nazwa aplikacji: EPSXE.EXE
Wersja aplikacji: 0.0.0.0
Sygnatura czasowa aplikacji: 3cd588b6
Nazwa modułu z błędem: KERNELBASE.dll
Wersja modułu z błędem: 6.1.7600.16385
Sygnatura czasowa modułu z błędem: 4a5bdaae
Kod wyjątku: e06d7363
Przesunięcie wyjątku: 00009617
Wersja systemu operacyjnego: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Identyfikator ustawień regionalnych: 1045
Dodatkowe informacje 1: 4889
Dodatkowe informacje 2: 4889c0ecdaae4bac2966d5ec6ba71b50
Dodatkowe informacje 3: e415
Dodatkowe informacje 4: e415a439f9d9e05c9ac4eefc224822f7

Przeczytaj w trybie online nasze zasady zachowania poufności informacji:
http://go.microsoft.com/f...88&clcid=0x0415

Jeśli zasady zachowania poufności informacji w trybie online nie są dostępne, przeczytaj nasze zasady zachowania poufności informacji w trybie offline:
C:\Windows\system32\pl-PL\erofflps.txt

takie cos
 
 
SubZero 
Moderator


PSN ID: subzeropl83
GamerTag: SubZeroPL
P2P Mode: Host & Client
Zagram w: Killer Instinct, WWF Wrestlemania, SuperSidekicks
Steam ID: SubZeroPL
Pomógł: 39 razy
Dołączył: 14 Kwi 2006
Skąd: Myslovitz
Wysłany: 04-05-2011, 22:01   

Jak zwykle nic konkretnego...
Spróbuj zmienić plugin graficzny (wg poradnika w punkcie 12 zaznacz Pete's OpenGL Driver, daj Activate i dalej normalnie).
_________________


Karate Tradycyjne - Sho Dan
 
 
 
 
qlaice 
Beginner


Dołączył: 04 Maj 2011
Wysłany: 05-05-2011, 09:10   

zrobiłem tak dalej nic z tych rzeczy nie działa..
moze predzej bedzie jak mi pomozesz normalnie online uruchomic bo z tym jest mniej kombinowania..
 
 
SubZero 
Moderator


PSN ID: subzeropl83
GamerTag: SubZeroPL
P2P Mode: Host & Client
Zagram w: Killer Instinct, WWF Wrestlemania, SuperSidekicks
Steam ID: SubZeroPL
Pomógł: 39 razy
Dołączył: 14 Kwi 2006
Skąd: Myslovitz
Wysłany: 05-05-2011, 09:24   

To nie ma znaczenia czy online czy offline, jeśli działa jedno to będzie działać i drugie. Jaką masz kartę graficzną? Sterowniki aktualne?
_________________


Karate Tradycyjne - Sho Dan
 
 
 
 
qlaice 
Beginner


Dołączył: 04 Maj 2011
Wysłany: 05-05-2011, 09:34   

połaczylo sie na online :padam: :P tylko ze trzeba strasznie dlugo czekac na polaczenie..

EDIT: teraz wszystko gra tylko ze mam problem z kontrolerami... gra sie właczy i obojetnie to bym ustawił jako pada (w ustawieniach), czy klawiature czy pad po wlaczeniu gry nic sie nie robia.. jest glowne menu i zadnych oznak zycia
 
 
Dumian 
Administrator


PSN ID: DumianPL
Zagram w: Tekken 7 (PC, PS4), MKX (PC)
Steam ID: Dumian
Pomógł: 46 razy
Dołączył: 20 Lut 2006
Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 05-05-2011, 13:59   

Na pewno ustawiłeś sterowanie zgodnie z tym poradnikiem?

Btw. napisz co zrobiłeś, że gra już zaczęła działać.
_________________
Tekken 7 na PC oficjalnie!
"Using no way as way, having no limitation as limitation"
IE nadaje się do neta jak klawa do Tekkena, nie zwlekaj - Firefox
Kaillera P2P Client
 
 
 
 
qlaice 
Beginner


Dołączył: 04 Maj 2011
Wysłany: 05-05-2011, 17:35   

Tak wszystko robie wedlug poradnikow, jak wlaczam ustawienia pada to kazdy przycisk działa, a w grze nie;/


sciagłem na nowo gre i wszystko po kolei jeszcze raz :)
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   

Podobne Tematy
[SE] Wasze opinie na temat grania online
Zapisy na turniej The King of Fighters 2003 Online :)
Zapisy na turniej Garou: Mark of the Wolves Online!
Problem z logowaniem do gry online w tekken 3 online .
Darmowe programy antywirusowe i skanery online
 
Udostępnij: Udostępnij na Facebook  Udostępnij na Sledziku  Udostępnij na Wykop  Udostępnij na Gadu Gadu Live  Udostępnij na Twitter
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group