Odpowiedz do tematu
Problem z Soul Edgem
Autor Wiadomość
MatiByd 
Master


PSN ID: matt.poland7
Zagram w: FIFA 15 (PS3), TK3 Online
Dołączył: 27 Lip 2008
Ostrzeżeń:
 2/3/5
Wysłany: 28-11-2011, 16:26   Problem z Soul Edgem

Mam problem. Z TeeVarem kilka razy próbowaliśmy zagrać w Soul Edge Online (instalka z forum - bez memorki). No właśnie - próbowaliśmy. Za każdy razem po wybraniu postaci włączała się walka i OSS.Wszystko było tak samo skonfigurowane - więc co jest nie tak ?
 
 
Oscar 
Support
Thophy Hunter!


PSN ID: MrOscarPL
P2P Mode: Host & Client
Zagram w: Tekken Revolution
Pomógł: 5 razy
Dołączył: 03 Wrz 2008
Skąd: Częstochowa
Wysłany: 29-11-2011, 12:21   

Potrzebna memorka. Tak mi się wydaje.
_________________
NIE TŁUMACZ SIĘ ŻE DOSTAŁEŚ PO DUPIE!

 
 
 
eq2D 
Friend


Pomogła: 6 razy
Dołączyła: 16 Lut 2007
Wysłany: 29-11-2011, 15:01   

Nie wydaje Ci się, a rację masz, gdyż to memorka jest problemem.

Chyba już ze tysiąc razy zostało napisane, że gracze chcący zagrać online via ePSXe muszą posiadać ten sam memory card. Jesteś tak długo na honie, winieneś już to wiedzieć, panie psp2.
_________________
 
 
 
SubZero 
Moderator


PSN ID: subzeropl83
GamerTag: SubZeroPL
P2P Mode: Host & Client
Zagram w: Killer Instinct, WWF Wrestlemania, SuperSidekicks
Steam ID: SubZeroPL
Pomógł: 39 razy
Dołączył: 14 Kwi 2006
Skąd: Myslovitz
Wysłany: 29-11-2011, 15:12   

eq2D napisał/a:
Chyba już ze tysiąc razy zostało napisane, że gracze chcący zagrać online via ePSXe muszą posiadać ten sam memory card.

Albo nie posiadać go wcale.
_________________


Karate Tradycyjne - Sho Dan
 
 
 
 
MatiByd 
Master


PSN ID: matt.poland7
Zagram w: FIFA 15 (PS3), TK3 Online
Dołączył: 27 Lip 2008
Ostrzeżeń:
 2/3/5
Wysłany: 29-11-2011, 15:39   

No właśnie - raz,dwa mieliśmy tą samą memorkę z neta i kilka razy bez.
 
 
KRELIAN 
Junior Admin


PSN ID: KrelianTK
Zagram w: Tenchu: Burning Shadows,Ronin Blade Crusade,Gex Origins
Pomógł: 15 razy
Dołączył: 23 Lut 2006
Skąd: ta pewność?
Wysłany: 29-11-2011, 16:29   

Warto też pamiętać o czym niektórzy zapominają, że w każdą grę pod ePSXe gramy z wyłączonym dźwiękiem (zarówno z menu emulatora jak i w eXecutorze).

Ogólnie na swoim przykładzie mogę polecić pobranie paczki z emulatorem i TK3 (oczywiście z Honmaru), nie ruszanie żadnych ustawień tylko podmiankę ISO i memorki. Ważne jest też żeby po każdej zmianie ustawień wychodzić poprzez Exit a nie zamykanie okna z emu. U mnie bynajmniej się to sprawdza, choć pewnie znajdą się inne przyczyny.
_________________


https://www.change.org/p/...game-on-the-ps4 - wejdź i podpisz jeśli czekasz na powrót 'starego, dobrego Tenchu' na PS4!!!!
 
 
 
Dumian 
Administrator


PSN ID: DumianPL
Zagram w: Tekken 7 (PS4), MKX (PC)
Steam ID: Dumian
Pomógł: 46 razy
Dołączył: 20 Lut 2006
Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 29-11-2011, 21:26   

Wszystko już zostało powiedziane, wiec zarzucam jeszcze tylko link do memorki: Fighting Online Memory Card.
_________________
Tekken 7 na PC oficjalnie!
"Using no way as way, having no limitation as limitation"
IE nadaje się do neta jak klawa do Tekkena, nie zwlekaj - Firefox
Kaillera P2P Client
 
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   

Podobne Tematy
Problem z Logowaniem :/
Problem z odnalezieniem serwera TEKKEN 3 ONLINE SERVER
Problem z prędkośćią działania gry
Problem z trofeum w tekken 6 oraz kilka pytań
Problem z logowaniem do gry online w tekken 3 online .
 
Udostępnij: Udostępnij na Facebook  Udostępnij na Sledziku  Udostępnij na Wykop  Udostępnij na Gadu Gadu Live  Udostępnij na Twitter
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group