Odpowiedz do tematu
Kawaks
Autor Wiadomość
Aserot 
Support
Shiranui Whirlwind


PSN ID: Aserot
GamerTag: AserotPl
P2P Mode: Host & Client
Zagram w: kof 2k2, VF5 (ps3)
Pomógł: 3 razy
Dołączył: 23 Lut 2006
Skąd: Silent Hill
Wysłany: 04-02-2007, 21:23   

No to sposób opisany w poradniku działa też online. Tylko trzeba dać Send DipSwich settings i zresetować grę o czym zapomniałem tutaj napisać sorki moja wina :( .
_________________
Street Figher Alpha 3 Online Ranking Battle zapraszam do zabawy.
_________________________________________________________________________
Nikt nie wie, gdzie był człowiek, zanim się urodził, ale kiedy już się urodzi, dość szybko odkrywa,
że przybył z skasowanym biletem powrotnym.

 
 
 
SubZero 
Moderator


PSN ID: subzeropl83
GamerTag: SubZeroPL
P2P Mode: Host & Client
Zagram w: Killer Instinct, WWF Wrestlemania, SuperSidekicks
Steam ID: SubZeroPL
Pomógł: 39 razy
Dołączył: 14 Kwi 2006
Skąd: Myslovitz
Wysłany: 05-02-2007, 10:57   

Ale działa w MAME czy w Kawaksie ? W sumie bardziej zależałoby mi na Kawaksie, bo MAME coś ostatnio mnie nie lubi :(
_________________


Karate Tradycyjne - Sho Dan
 
 
 
 
Aserot 
Support
Shiranui Whirlwind


PSN ID: Aserot
GamerTag: AserotPl
P2P Mode: Host & Client
Zagram w: kof 2k2, VF5 (ps3)
Pomógł: 3 razy
Dołączył: 23 Lut 2006
Skąd: Silent Hill
Wysłany: 05-02-2007, 11:33   

No w Mame w Kawaksie na razie nie wiem jak to zrobić :/ .
_________________
Street Figher Alpha 3 Online Ranking Battle zapraszam do zabawy.
_________________________________________________________________________
Nikt nie wie, gdzie był człowiek, zanim się urodził, ale kiedy już się urodzi, dość szybko odkrywa,
że przybył z skasowanym biletem powrotnym.

 
 
 
Argoh 
Elite player



Dołączył: 27 Gru 2006
Skąd: Słomniki
Wysłany: 24-06-2007, 08:54   

Nie moge ściągnąć Biosa? Dlaczego?
 
 
 
Action 
Moderator
Get serious!


PSN ID: ActionPL
GamerTag: ActionPL
Steam ID: ActionPL
Pomógł: 5 razy
Dołączył: 10 Lip 2006
Skąd: Gdańsk
Wysłany: 24-06-2007, 09:46   

Mirror: http://www.romnation.net/...ame/neogeo.html
 
 
eq2D 
Friend


Pomogła: 6 razy
Dołączyła: 16 Lut 2007
Wysłany: 12-07-2007, 10:11   

Nie zostało napisane o braku pełnej emulacji efektów rastrów, więc pozwolę sobie szczelić mały wywód ;)

Kawaks ma jedną - całkiem sporą - wadę. Jest jednym z wielu (multi)emulatorów, który nie obsługuje w pełni efektów rastrów. Przez te niedopracowanie parę tytułów takich jak Galaxy Fight staje się w dużej mierze niegrywalne przez błędy w wyświetlanej grafice.

[ Dodano: 12-07-2007, 13:04 ]

Nie, postacie nie latają... to właśnie zjebana emulacja efektów rastrów. Czyli wszystko jasne.
Dzieki Action za shota
_________________
 
 
 
Sajin 
Master of the Shakers



Dołączył: 05 Kwi 2008
Wysłany: 22-12-2008, 09:38   

Większość linków do romów, które podał Jo-jo są nieaktualne. Upnąłby ktoś Kofa '99?

edit: zanim odeślecie mnie na google, od razu powiem, że szukałem i znalazłem tylko rom, który potrzebuje podstawowej wersji roma Kofa '99 do działania ;].
 
 
 
SubZero 
Moderator


PSN ID: subzeropl83
GamerTag: SubZeroPL
P2P Mode: Host & Client
Zagram w: Killer Instinct, WWF Wrestlemania, SuperSidekicks
Steam ID: SubZeroPL
Pomógł: 39 razy
Dołączył: 14 Kwi 2006
Skąd: Myslovitz
Wysłany: 22-12-2008, 10:33   

Coś słabo szukałeś. Linki może są nieaktualne, ale na stronie dalej wszystko jest. Zaktualizowałem linki w pierwszym poście.
_________________


Karate Tradycyjne - Sho Dan
 
 
 
 
mortas 
Użytkownik

Dołączył: 20 Sty 2009
Wysłany: 21-01-2009, 06:56   

Panowie prosze pomozcie robie wszystko dokladnie tak jak podajecie i wogole nie chce mi wykryc zadnej gry a jak nacisne all i wybiore ta gre ktora chce to mam taki komunikat "couldn't find sfix.sfix (c2ea0cfd) for game, ERROR) czyzby nie wykrywal biosu?
 
 
Aserot 
Support
Shiranui Whirlwind


PSN ID: Aserot
GamerTag: AserotPl
P2P Mode: Host & Client
Zagram w: kof 2k2, VF5 (ps3)
Pomógł: 3 razy
Dołączył: 23 Lut 2006
Skąd: Silent Hill
Wysłany: 21-01-2009, 08:22   

Mi to wygląda na zły rom z grą spróbuj pobrać grę z innego źródła.
_________________
Street Figher Alpha 3 Online Ranking Battle zapraszam do zabawy.
_________________________________________________________________________
Nikt nie wie, gdzie był człowiek, zanim się urodził, ale kiedy już się urodzi, dość szybko odkrywa,
że przybył z skasowanym biletem powrotnym.

 
 
 
kemot722 
Grand Master
Cichy Obserwator :)



Zagram w: Tekken Card Tournament
Pomógł: 2 razy
Dołączył: 01 Wrz 2006
Skąd: 2 kreski zasięgu
Wysłany: 21-01-2009, 10:45   

Zły rom - try again z innego źródła
_________________
...i baw się dobrze. ;)
 
 
SubZero 
Moderator


PSN ID: subzeropl83
GamerTag: SubZeroPL
P2P Mode: Host & Client
Zagram w: Killer Instinct, WWF Wrestlemania, SuperSidekicks
Steam ID: SubZeroPL
Pomógł: 39 razy
Dołączył: 14 Kwi 2006
Skąd: Myslovitz
Wysłany: 21-01-2009, 11:35   

Ten plik to część BIOSu NeoGeo. Ściągnij BIOS (plik neogeo.zip) najlepiej z RetroRoms i wrzuć do katalogu z grami.
_________________


Karate Tradycyjne - Sho Dan
 
 
 
 
mortas 
Użytkownik

Dołączył: 20 Sty 2009
Wysłany: 21-01-2009, 11:41   

Gdy odpalam to gre (World Heroes 2) na nebuli dziala ale jak chce ja uruchomic na kawaksie to niewidzi gry, probowalem z paroma innymi grami i tez ten sam problem poddaje sie pozostaje mi korzystac z nebuli:/


Panowie dzieki wielkie za pomoc rzeczywiscie problem tkwil w zlym biosie neogeo jeszcze raz wielkie dzieki za pomoc pozdrawiam
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   

Podobne Tematy
WinKawaks - problemik mały
Nintendo 64, Konsola Wszechczasów Czy Nic Nie Warta Historia
Kasowanie kont użytkowników
Samurai Shodown IV/Samurai Spirits Amakusa Kourin - combos
Kiedy zaczęła się wasza przygoda z Tekkenem?
 
Udostępnij: Udostępnij na Facebook  Udostępnij na Sledziku  Udostępnij na Wykop  Udostępnij na Gadu Gadu Live  Udostępnij na Twitter
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group