Jest temat na najlepszą postac, ja chciałbym wiedziec która postac w danych częsciach jest najgorsza waszym zdaniem.
Tekken 1
Jack - Lamerska postać, wolna ze hooy strzela:P
Michelle - Nie przypadła mi ta panienka do gustu.
Tekken 2
Alex/Roger - Też nie mieli co wymysleć...:/
Kuma/Panda - Te postacie rownież niszczą całą gre:/
Tekken 3
Gon - WTF...
Tekken Tag Tournament
Kuma/Panda - Jak w zeszłych częsciach
Prototyp Jack/ Jack 2 - To nie to co Gun Jack wiele słabsze od Gun-a
Roger/Alex - Tak samo jak w T2
Tekken 4
nie gralem...
Tekken 5
Jin - Zepsuli go... całkowicie inna postac niż w T3 i TTT
Jinpachi - Lamerska postac, całe szczęscie ze nie mozna nim grac:)
Asuka - nie lubie jej za to japońskie Imie:P:P:P
Ostatnio zmieniony przez Mati 07-08-2006, 15:48, w całości zmieniany 2 razy
P2P Mode: Client only
Wysłany: 07-08-2006, 09:44
Mati napisał/a:
Tekken 5
Jin - Zepsuli go... całkowicie inna postac niż w T3 i TTT
To że inna to nie znaczy od razu że zła. A że jest to moja ulubiona postać z T5 (obok Asuki ) to będę go bronił
Co do najgorszych postaci to nigdy jakoś się nad tym nie zastanawiałem. To jeszcze zależy jak rozumiesz "najgorszy". Czy że postać ogólnie słaba jest, czy np. że ma wygląd zj**any
-Lee ( nie wiem czemu )
- Henio ( już na samym początku coś było nie tak -_- ...... )
- Paul ( no comments .... )
T2:
- Michelle ( dziwna taka jakaś )
- Paul ( no comments .... )
T3:
- Henio ( qva no toż to cholery można dostać.....kapucha w 10000 % )
- Paul ( no comme....a dobra..... 100000000000 % kapucha )
- Jin ( wszyscy grają nim DOKLADNIE TAK SAMO....raz z lepszym skutkiem...a niektorzy z gorzsym..... kapucha namber tri )
T4
w zasadzie nic.....nooo może troszeczkę Steve...ale to tak tak sobie tak.....aha...obym zapomniał....Paul & Henio
T5
Nie grałem......nie gram....nie będe grać.....
_________________ Bewildering Impending Spiriting Away ~ Border of Death
You'll be nowhere to be found after your bewildering, indolent spiriting away
My desire becomes to search out those who will never return
T3 najgorsi: Paul, Gon, Boskon, Nina, Ana, Ling, Lei, Law, Kuma, Gunjack, Hwo, Julia, Mokujin, Eddy, King, MacGaywer, Tata muminka, Mr. kocmoluch, Dr dree.
i to na tyle
_________________ Before you see the light you must die...
no generalnie w tekken 3 sa tylko dwie zjebanane totalnie postacie, z ktorymi jak sie gra to h... wie co zrobic oprocz low-ow ) tak tak to gon i jego doktor to do t3, a w 5 to jak narazie tylko julia mi sie spodobala i jej 1,1,1 ,az mnie h...strzela jak np. zrobie kazkiem d,p 2 i siadzie i mam jakies +nie wiem 2,3 i chce zrobic ewgf, a tu zonk, bo jednak 8 klatek to nie 13, czy wiecej i takim sposobem mamy kontera i akcje na pol zycia(jak sie gra na 100%), wiec w t5 narazie julie kocham
a nie nie, to nie koniec ,zapomnialem dodac jeszcze cos do juli, robie kazkiem ws 1,2 no niestety to wystarczy zeby wsadzic julia p+2(czy jakos tak, mysle ze kazdy wie o co chodzi) i mamy loteryjke, czy wyjsc z low punchem, czy tylko punchem, tak czy siak loteria jest , albo nie daj boze wyjdzie ci przez przypadek wgf, to mamy ten sam przypadek, no i jescze np. z bliska d/p +2 to niestety ,ale tez wystarczy zeby p+2 takowe weszlo )
pozdro dla wszystkich grajacych julia w t5