Odpowiedz do tematu
Tekken 5
Autor Wiadomość
Pitrex 
Master



GamerTag: PitrexoPL
Dołączył: 23 Lut 2006
Skąd: Gdańsk
Wysłany: 05-04-2007, 09:10   

Raziel napisał/a:
jedno pytanko. Lee czy aby wykonać jego f,f; 1,2 po u/f+4; ; 4,u+3 muszę to jakoś wyliczyć ... zawsze brakuje mi kilku milimetrów aby trafić 1,2 Dobiegam do postaci tylko nie mogę trafić w jej nogi a szybciej to już raczej nie mogę...


hmm....a nie lepiej zrobić Ci u/f+4,4,3,4,1,2 ? łatwiejsze i więcej zabiera :D
_________________
Gość GET READY FOR THE NEXT BATTLE

jeśli właśnie chcesz napisać do mnie z powodu powyższego napisu to sobie odpuść i naucz się html'u:P
 
 
Raziel 
Master of the Shakers



PSN ID: nerobianco123
Dołączył: 24 Sty 2007
Wysłany: 05-04-2007, 09:47   

no właśnie nie mogę tym 1,2 trafić i w tym i w tym :P
_________________
 
 
Pitrex 
Master



GamerTag: PitrexoPL
Dołączył: 23 Lut 2006
Skąd: Gdańsk
Wysłany: 05-04-2007, 09:48   

przed 1,2 musisz zrobić f,f i wtedy 1,2,f,f :D
_________________
Gość GET READY FOR THE NEXT BATTLE

jeśli właśnie chcesz napisać do mnie z powodu powyższego napisu to sobie odpuść i naucz się html'u:P
 
 
Raziel 
Master of the Shakers



PSN ID: nerobianco123
Dołączył: 24 Sty 2007
Wysłany: 05-04-2007, 09:51   

no wiem :p tylko że i tak i tak mi to nie łączy
_________________
 
 
Arucardo_1 
Grand Master
Crusader



Zagram w: FIFA 11/Tekken 6 (offline)
Pomógł: 6 razy
Dołączył: 03 Kwi 2006
Skąd: Toruń/Poznań
Ostrzeżeń:
 6/3/5
Wysłany: 05-04-2007, 16:09   

Raziel napisał/a:
Ćwicze ćwicze tylko teraz ucze się jak zrobić Ewgf bo cały czas robiłem wgf ( głupi ja lol :P )



xD

no ale jeśli ten komentarz był a propos tematu - WGF'em też da się bez problemu wybić po CH t,t+2. Liczy się tylko szybkość wykonania ciosu, gdy się wczujesz to przyznasz mi rację, że jest to naprawdę łatwe.
_________________
Nie gram w Tekkena online.
Nie męcz mnie o spary (chyba, że jesteś z Poznania i chcesz się zmierzyć "w realu", wtedy to do pomyślenia ;) )
 
 
kamyk 
Beginner



Dołączył: 23 Lut 2006
Skąd: Chorzów
Wysłany: 06-04-2007, 10:52   

A propo ewgf'a, jak wsadzic to cholerstwo po d/p+2 na CH, nie wyszło mi to ani razu, pomocy :niepewny:
_________________

 
 
Ren 
Friend

PSN ID: RenPL
P2P Mode: Host & Client
Pomógł: 5 razy
Dołączył: 11 Cze 2006
Skąd: Poznań
Wysłany: 06-04-2007, 11:42   

kamyk napisał/a:
A propo ewgf'a, jak wsadzic to cholerstwo po d/p+2 na CH, nie wyszło mi to ani razu, pomocy :niepewny:


nie weszło ci bo jest to bardzo trudne :)
musisz zrobić EWGF najszybciej jak się da (13 klatek) i do tego z odpowiednim timingiem.
o wiele łatwiej wykonać to na sticku :)
_________________

 
 
 
Pitrex 
Master



GamerTag: PitrexoPL
Dołączył: 23 Lut 2006
Skąd: Gdańsk
Wysłany: 06-04-2007, 12:07   

Ren napisał/a:
o wiele łatwiej wykonać to na sticku :)


True,true ale to jeszcze trzeba go mieć i umieć na nim grać :D
_________________
Gość GET READY FOR THE NEXT BATTLE

jeśli właśnie chcesz napisać do mnie z powodu powyższego napisu to sobie odpuść i naucz się html'u:P
 
 
kamyk 
Beginner



Dołączył: 23 Lut 2006
Skąd: Chorzów
Wysłany: 06-04-2007, 12:16   

Jeszcze jedno pytanie, moze troche dziwne, czyli najszybciej elektrona mozna posadzić w 13 klatek, a w ile mozna go posadzić najwolniej, chodzi mi o dolna granice szybkości??
Chciałbym wiedziec ile klatek ma elektron wykonany przeze mnie, i o ile musze go poprawić?
_________________

 
 
Di 
Grand Master



Pomógł: 1 raz
Dołączył: 24 Paź 2006
Skąd: Warszawa
Wysłany: 06-04-2007, 13:17   

Najwolniej w milion klatek, jak będziesz stał i dopiero po jakimś czasie zrobisz elektryka :P

Z tego co pamiętam to wychodzi ponad 20, ale nie pamiętam czy to 23 czy 26-27 (te liczby jakoś chodzą mi po głowie, chyba Liberty na forum PE o tym kiedyś pisał i którąś z nich wymienił).
 
 
 
vho 
Grand Master
TcT / Poznań Dojo



Pomógł: 1 raz
Dołączył: 30 Mar 2006
Wysłany: 06-04-2007, 17:03   

Samo zrobienie 13-klatkowego elektrona to nie jest jakiś hiper problem, tu się właściwie rozchodzi o wyczucie TEGO momentu na wklikanie go...
_________________
 
 
janix 
Master of the Shakers


Pomógł: 2 razy
Dołączył: 19 Sty 2007
Wysłany: 09-04-2007, 19:31   

Małe pytanko: czyw T5 jak sie lezy na ziemi, klepanie 2 daje cos ? (w T3 za pomaca tego tricku mozna bylo szybciej odzyskiwac kontrole nad postacia po rzucie przeciwnika = ucieczka z rzutu: Hei: 2+4 (trzumamy tył i klepiemy 2) i Henkowi nie siada D+4.
 
 
Jin_87 
Użytkownik

Dołączył: 22 Kwi 2007
Wysłany: 22-05-2007, 08:41   Tekken 5 Pomocy !!!!!!!!!

Gram w tekkena 5 i mam pytamie czy da sie wygrac czałe arkade
 
 
Wawrzyn 
Grand Master



P2P Mode: Host & Client
Dołączył: 24 Lut 2006
Skąd: Szczecin
Wysłany: 22-05-2007, 09:09   

Pewnie że nie :) W arcade zdobywasz rangę i zarabiasz kase, na dodatek marną :P Odpowiednikiem arcade z T3 jest Story mode :)
_________________


 
 
 
Aserot 
Support
Shiranui Whirlwind


PSN ID: Aserot
GamerTag: AserotPl
P2P Mode: Host & Client
Zagram w: kof 2k2, VF5 (ps3)
Pomógł: 3 razy
Dołączył: 23 Lut 2006
Skąd: Silent Hill
Wysłany: 22-05-2007, 09:13   

Arcade służy do nabijania rankingów, kaski do kustomizacji ale jeśli uda ci się go przejść całego daj znać :) . W sumie opis każdego trybu przewija się na dole ekranu.
_________________
Street Figher Alpha 3 Online Ranking Battle zapraszam do zabawy.
_________________________________________________________________________
Nikt nie wie, gdzie był człowiek, zanim się urodził, ale kiedy już się urodzi, dość szybko odkrywa,
że przybył z skasowanym biletem powrotnym.

 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   

Podobne Tematy
Turniej Tekken 7 CEX x Cybermachina Bydgoszcz, 05.11.2017
Turniej Tekken 7 Cybermachina Bydgoszcz, 25.06.2017
Turniej Tekken Tag Tournament 2 - 20.02.2015 Białystok
Turnieje w Tekkena 5
Tekken 6 Online Tournament vol 5
 
Udostępnij: Udostępnij na Facebook  Udostępnij na Sledziku  Udostępnij na Wykop  Udostępnij na Gadu Gadu Live  Udostępnij na Twitter
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group