Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Problem
Autor Wiadomość
macio15 
Użytkownik

Dołączył: 12 Paź 2006
Wysłany: 12-10-2006, 21:06   Problem

czy nie wie ktos może czemu podczas jak sie chce połączyć z kimś na serwie do tekena wyskakuje mi ramka z Napisem THIS ROM IS NOT AVAILABLE ON YOU COMPUTER wie ktos może oco chodzi ??
 
 
SubZero 
Moderator


PSN ID: subzeropl83
GamerTag: SubZeroPL
P2P Mode: Host & Client
Zagram w: Killer Instinct, WWF Wrestlemania, SuperSidekicks
Steam ID: SubZeroPL
Pomógł: 39 razy
Dołączył: 14 Kwi 2006
Skąd: Myslovitz
Wysłany: 12-10-2006, 21:08   

A to poszukać nie można?
_________________


Karate Tradycyjne - Sho Dan
 
 
 
 
Wawrzyn 
Grand Master



P2P Mode: Host & Client
Dołączył: 24 Lut 2006
Skąd: Szczecin
Wysłany: 12-10-2006, 21:09   

http://www.honmaru.pl/forum/viewtopic.php?t=275 :| .
_________________


 
 
 
Dj_IrO19 
Użytkownik

Dołączył: 06 Lut 2007
Wysłany: 06-02-2007, 16:40   problem z t3o

jak ściągnąć t3online bo mi wyskakuje stronka z error :(
 
 
SubZero 
Moderator


PSN ID: subzeropl83
GamerTag: SubZeroPL
P2P Mode: Host & Client
Zagram w: Killer Instinct, WWF Wrestlemania, SuperSidekicks
Steam ID: SubZeroPL
Pomógł: 39 razy
Dołączył: 14 Kwi 2006
Skąd: Myslovitz
Wysłany: 06-02-2007, 17:03   

No cóż, czasami ma prawo paść, już trwają prace nad naprawieniem błędu :)
_________________


Karate Tradycyjne - Sho Dan
 
 
 
 
HighWind 
Użytkownik


Dołączył: 16 Mar 2007
Wysłany: 16-03-2007, 13:14   

A czy może mi ktoś pomóc z problemem? Myślałem, że dzisiaj moja przygoda z T3O zacznie się na dobre, ale chyba się przeliczyłem :/ . A gwoli ścisłości, witam - jestem tu nowy.

Otóż wydaje mi się, że coś związanego z moim kompem bądź łączem staje się przyczyną maksymalnego zwolnienia gry. Z kimkolwiek bym nie grał, pojawiają się straszliwe lagi.

Mam stałe łącze 220 kbps in/out. Komp wyposarzony tak:
AMD Athlon 3,500+ GHz
1,5 GB DDR RAM
ATI Radeon x1900PRO
reszta imo zbędna do przedstawiania...
ePSXe skonfigurowany jak w instrukcji, dźwięk wyłączony... Kaillera nie wyświetla mi pinga większego niż 25 ms, więc łącze powinno hulać, ponadto jestem z Wrocka i łączę się z servem Wrocławskim. A mimo to coś jest nie tak :/

Jakieś pomysły co może być tego przyczyną?

Każda sugestia będzie pomocna ;) Peace.

EDIT: Wszelkie programy p2p czy jakiekolwiek donloadery i komunikatory oczywiście powyłączane...
 
 
luc_october 
Friend


Dołączył: 07 Lis 2006
Skąd: libiąż called liban
Wysłany: 16-03-2007, 13:55   

słyszałem o takim czymś u któregoś z graczy i sprawę załatwiła zmiana wtyczki graficznej, ale nie wiem...
_________________

http://www.youtube.com/lucoctober
http://www.myspace.com/lucoctober
 
 
HighWind 
Użytkownik


Dołączył: 16 Mar 2007
Wysłany: 16-03-2007, 14:59   

Próbowałem wszystkie configi grafiki. Nic nie pomogło :/

EDIT: Zauważyłem, że problem, który opisałem powyżej ma miejsce tylko na serverze 'wro'. Może to przez ilość połączonych graczy? Na drugim polskim severze, gdzie akurat playerów zalogowanych było razem ze mną czterech, problem nie występował. Jak myślicie? :)
 
 
Tygrys 
Grafik

Dołączył: 24 Mar 2006
Wysłany: 16-03-2007, 17:31   

HighWind napisał/a:
Próbowałem wszystkie configi grafiki. Nic nie pomogło :/

EDIT: Zauważyłem, że problem, który opisałem powyżej ma miejsce tylko na serverze 'wro'. Może to przez ilość połączonych graczy? Na drugim polskim severze, gdzie akurat playerów zalogowanych było razem ze mną czterech, problem nie występował. Jak myślicie? :)

Widocznie nie powinienes grac na Wroclawskim serwie. Ja tam zawsze nawet o 3 nad ranem mam mega lagi ;/
_________________
 
 
 
BEZPRIZORNIK 
Użytkownik


Dołączył: 18 Cze 2007
Wysłany: 25-06-2007, 16:56   

NIKOGDA NELZJA NE DOOCENIVATJ SVOEGO PROTIVNIKA ;)
 
 
yarosh 
Grafik


Dołączył: 17 Maj 2007
Wysłany: 25-06-2007, 17:07   

BEZPRIZORNIK napisał/a:
NIKOGDA NELZJA NE DOOCENIVATJ SVOEGO PROTIVNIKA ;)


czyli nigdy nie nie doceniaj swojego przeciwnika troszkę się powtarza nieprawdaż ? :]
_________________
http://yarosh.deviantart.com/ zapraszam

trening czyni mistrza ale nie z każdego (to chyba o mnie ^^)
 
 
 
ziomex00 
Użytkownik

Dołączył: 27 Cze 2007
Wysłany: 27-06-2007, 08:54   

mam problem co to są przyciski b,d,f itd.na joystiku np.f to krzyżyk d to kółko.
 
 
yarosh 
Grafik


Dołączył: 17 Maj 2007
Wysłany: 27-06-2007, 09:07   

ziomex00 napisał/a:
mam problem co to są przyciski b,d,f itd.na joystiku np.f to krzyżyk d to kółko.


hmm troszke dziwny problem :]

a więc b = back czyli tył naciśnij kierunek do tyłu
d = dół czyli naciśnij kierunek do dołu
f = forward czyli przód naciśnij kieruneek do przodu
u = up czyli góra naciśnij kierunek do przodu
d/f down forward czyli skos dół przód analogicznie b/f u/f u/b

kierunek czyli strzałka w klawiaturze bądź krzyżak w padzie

nie ma to jak porady nooba co :hyhy: :cwaniak:
_________________
http://yarosh.deviantart.com/ zapraszam

trening czyni mistrza ale nie z każdego (to chyba o mnie ^^)
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   

Podobne Tematy
Maly Problem...
Problem z dołączeniem do gry
Problem z serwerami
Problem mysle powazny
Problem z Garou
 
Udostępnij: Udostępnij na Facebook  Udostępnij na Sledziku  Udostępnij na Wykop  Udostępnij na Gadu Gadu Live  Udostępnij na Twitter
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group