Odpowiedz do tematu
Lost connection?
Autor Wiadomość
Dumian 
Administrator


PSN ID: DumianPL
Zagram w: Tekken 7 (PC, PS4), MKX (PC)
Steam ID: Dumian
Pomógł: 46 razy
Dołączył: 20 Lut 2006
Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 23-12-2006, 18:14   

Skoro masz neo to wina jest raczej po stronie twojego systemu. Może masz jakieś wiry, moze jakies programy zamulające neta, trudno powiedzieć musisz pokombinować :P
_________________
Tekken 7 na PC oficjalnie!
"Using no way as way, having no limitation as limitation"
IE nadaje się do neta jak klawa do Tekkena, nie zwlekaj - Firefox
Kaillera P2P Client
 
 
 
 
Labik 
Elite player



Dołączył: 23 Lut 2006
Wysłany: 24-12-2006, 15:04   

polecacie jakis antyfys na ukryte scierwa? :)
 
 
 
Aserot 
Support
Shiranui Whirlwind


PSN ID: Aserot
GamerTag: AserotPl
P2P Mode: Host & Client
Zagram w: kof 2k2, VF5 (ps3)
Pomógł: 3 razy
Dołączył: 23 Lut 2006
Skąd: Silent Hill
Wysłany: 24-12-2006, 15:09   

Format zawsze działa :) .
_________________
Street Figher Alpha 3 Online Ranking Battle zapraszam do zabawy.
_________________________________________________________________________
Nikt nie wie, gdzie był człowiek, zanim się urodził, ale kiedy już się urodzi, dość szybko odkrywa,
że przybył z skasowanym biletem powrotnym.

 
 
 
Sevopu 
Student



Dołączył: 06 Paź 2006
Wysłany: 27-12-2006, 03:38   

no format jest najleprzym programem co usuwa wszystkie wirusy i syfy :) sam z niego kozystałem ostatnio i zmieniłem neta :D . Teraz mi pięknie wszystko smiga :)
_________________

 
 
ZzackK 
Student


Dołączył: 26 Lut 2006
Wysłany: 27-12-2006, 10:38   

Sevopu napisał/a:
no format jest najleprzym programem co usuwa wszystkie wirusy i syfy :) sam z niego kozystałem ostatnio i zmieniłem neta :D . Teraz mi pięknie wszystko smiga :)

I tu się mylisz :P Są paskudztwa które wytrzymają twój format (w MBR) :P

Spybot ,Ad-aware, Avast, HijackThis + strona do analizy logfila http://www.hijackthis.de/en
 
 
Emu 
Master of the Shakers



Dołączyła: 28 Lis 2006
Wysłany: 27-12-2006, 12:11   

kjack napisał/a:
Sevopu napisał/a:
no format jest najleprzym programem co usuwa wszystkie wirusy i syfy :) sam z niego kozystałem ostatnio i zmieniłem neta :D . Teraz mi pięknie wszystko smiga :)

I tu się mylisz :P Są paskudztwa które wytrzymają twój format (w MBR) :P

Spybot ,Ad-aware, Avast, HijackThis + strona do analizy logfila http://www.hijackthis.de/en


Format wcale nie jest dobrym rozwiązaniem, format to OSTATECZNOŚĆ (poza tym, tak jak napisał kjack - nie rozwiązuje wszystkich problemów). Ze swojej strony polecam: Spybot, Ad-aware, PestPatrol, EWIDO (!!! koniecznie), dobry antyvir jeśli żadnego nie masz i oczywiście logi Hijacka. Pod żadnym pozorem nie sprawdzać logów na tej stronie!!! Pokazuje błędne wyniki, każe usuwać dobre pliki, a zainfekowane zostawia! Jeśli chcesz, mogę ci posprawdzać.
_________________

 
 
 
ZzackK 
Student


Dołączył: 26 Lut 2006
Wysłany: 27-12-2006, 13:40   

Emu napisał/a:

Format wcale nie jest dobrym rozwiązaniem, format to OSTATECZNOŚĆ (poza tym, tak jak napisał kjack - nie rozwiązuje wszystkich problemów). Ze swojej strony polecam: Spybot, Ad-aware, PestPatrol, EWIDO (!!! koniecznie), dobry antyvir jeśli żadnego nie masz i oczywiście logi Hijacka. Pod żadnym pozorem nie sprawdzać logów na tej stronie!!! Pokazuje błędne wyniki, każe usuwać dobre pliki, a zainfekowane zostawia! Jeśli chcesz, mogę ci posprawdzać.


To do ciebie należy sprawdzenie i analiza podejrzanego obiektu. Hijack to jeden z najlepszych programów pomagającym utrzymać ci duży poziom bezpieczeństwa ale ma też jedną duża wadę, wymaga czasu i podstawowej wiedzy na temat windy. Stronka ta jest tylko do pobieżnej analizy a cała robotę zostawia tobie.Sprawdzać logi http://www.hijackthis.de/en, procesy http://www.processlibrary.com/ i używać mózgu a będzie ok :)
 
 
Emu 
Master of the Shakers



Dołączyła: 28 Lis 2006
Wysłany: 27-12-2006, 13:51   

Komputer nigdy nie zastąpi człowieka, a wierz mi, że znam wiele osób, które posługując się tymi "wspaniałymi stronami zaopatrzonymi w dostateczne informacje" spieprzyły sobie całą windę.
No ale ok, niech każdy robi sobie co chce.
_________________

 
 
 
ZzackK 
Student


Dołączył: 26 Lut 2006
Wysłany: 27-12-2006, 14:22   

Emu napisał/a:
Komputer nigdy nie zastąpi człowieka, a wierz mi, że znam wiele osób, które posługując się tymi "wspaniałymi stronami zaopatrzonymi w dostateczne informacje" spieprzyły sobie całą windę.
No ale ok, niech każdy robi sobie co chce.


Te osoby kasowały wszytko jak leci i dobrze im tak :P
"To do ciebie należy sprawdzenie i analiza podejrzanego obiektu"
"Stronka ta jest tylko do pobieżnej analizy a cała robotę zostawia tobie"
 
 
Emu 
Master of the Shakers



Dołączyła: 28 Lis 2006
Wysłany: 27-12-2006, 14:48   

kjack napisał/a:
"To do ciebie należy sprawdzenie i analiza podejrzanego obiektu"
"Stronka ta jest tylko do pobieżnej analizy a cała robotę zostawia tobie"


Ale jeśli dana osoba się na owej robocie nie zna, to niech tego nie tyka. Bo tak czy tak coś zepsuje :P
_________________

 
 
 
Labik 
Elite player



Dołączył: 23 Lut 2006
Wysłany: 04-01-2007, 15:01   

ok a w tym kjack to gdzie jest u mnie ten logfile?

EDIT: juz mam przyczyne, moja karta graficzna jest zrabana albo sterowniki do niej (karta stara sterowniki najnowsze :D )

CS tez mi nie dziala, wywala mnie za duzy ping i sie tnie tak samo jak w t3
 
 
 
mazurkorn 
Master of the Shakers



Dołączył: 17 Sty 2007
Wysłany: 19-01-2007, 17:23   

Witam, mi tez wyskakuje i to dosc czesto to przeklete lost connection... :zalamany:
z tym ze ja jestem podlaczony do jakiejs sieci w bloku. Jest nas podlaczonych ok. 15 osob do lacza 4mb. Moze to byc wina tego ze mam poblokowane jakies porty przez administratora?
Help
_________________
"Nawet jeśli wszyscy już w Ciebie zwątpili pokaż, że sie mylili"
 
 
 
htm7 
Master of the Shakers



Zagram w: tekkena
Dołączył: 22 Lip 2006
Skąd: Sosnowiec
Ostrzeżeń:
 1/3/5
Wysłany: 05-02-2007, 17:57   

a mi tez chodzilo z 3 miechy nor,malnie cos sie zaczęlo pi/rdolic przeinstalowalem kailere i dalej lost conection(a turniej mam do rozegrania).jest tu jakis hacker do pomocy bo ta kailera jest też wadliwa.
 
 
 
Pattrick 
Grand Master



P2P Mode: Host & Client
Zagram w: TB, Tekken 7, Skullgirls
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 03 Cze 2006
Wysłany: 06-02-2007, 12:06   

mazurkorn napisał/a:
Witam, mi tez wyskakuje i to dosc czesto to przeklete lost connection... :zalamany:
z tym ze ja jestem podlaczony do jakiejs sieci w bloku. Jest nas podlaczonych ok. 15 osob do lacza 4mb. Moze to byc wina tego ze mam poblokowane jakies porty przez administratora?
Help


Możliwe , że masz poblokowane porty. Druga sprawa , że 4 mb to wcale nie jest takie dobre łącze jak na 15 osób , są jeszcze 3 powody :
- nie masz dobrej wersji roma
- wchodzisz do pokojów zatłoczonych lub z kiepskim pingiem
- nie masz dobrego emulatora lub masz inny od przeciwnika
 
 
SubZero 
Moderator


PSN ID: subzeropl83
GamerTag: SubZeroPL
P2P Mode: Host & Client
Zagram w: Killer Instinct, WWF Wrestlemania, SuperSidekicks
Steam ID: SubZeroPL
Pomógł: 39 razy
Dołączył: 14 Kwi 2006
Skąd: Myslovitz
Wysłany: 06-02-2007, 13:47   

Pattrick napisał/a:
- nie masz dobrej wersji roma

Pattrick napisał/a:
- nie masz dobrego emulatora lub masz inny od przeciwnika

To raczej odpada, wtedy wogóle by się nie połączył. Najbardziej prawdopodobne jednak jest to, że po prostu serw jest przeciążony (a jako że ostatnio T3online stał się dość popularny to nie jest to takie dziwne).
_________________


Karate Tradycyjne - Sho Dan
 
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   

Podobne Tematy
"lost connect" oraz "game is out of sync"
Is Kaillera the only way to connect Online?
Lost Conection
Error requesting server list! / Connecting
[S] Arcade stick SF4 tournament edition round 2 do PS3
 
Udostępnij: Udostępnij na Facebook  Udostępnij na Sledziku  Udostępnij na Wykop  Udostępnij na Gadu Gadu Live  Udostępnij na Twitter
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group