Odpowiedz do tematu
Prosze o pomoc !:0
Autor Wiadomość
Fabian 
Użytkownik

Dołączył: 28 Gru 2006
Skąd: Szczecin
Wysłany: 28-12-2006, 01:12   Prosze o pomoc !:0

Witam wszystkich ... Mam taki maly problem z wlonczeniem gry kiedy wchodze File\run iso Wybieram gre i Pojawia mi sie okno Bios i pisze Closing ISO sytem. i podspodem Cdrom not found o co chodzi :P prosze o pomoc z gory dziekuje :)
_________________
ss
 
 
 
Fabian 
Użytkownik

Dołączył: 28 Gru 2006
Skąd: Szczecin
Wysłany: 28-12-2006, 01:14   Prosze pomuszcie ;p

Kiedy chce Dolonczyc na server pisze "The rom is not avaible on yours computer" wiem co to znaczy ale jak temu zaradzic .... mam spalony CD
_________________
ss
 
 
 
SubZero 
Moderator


PSN ID: subzeropl83
GamerTag: SubZeroPL
P2P Mode: Host & Client
Zagram w: Killer Instinct, WWF Wrestlemania, SuperSidekicks
Steam ID: SubZeroPL
Pomógł: 39 razy
Dołączył: 14 Kwi 2006
Skąd: Myslovitz
Wysłany: 28-12-2006, 01:26   

Co do pierwszego, wrzuć screena będzie łatwiej coś wymyśleć.
Co do drugiego, było już nie raz, próbujesz dołączyć do innej gry niż masz w emulatorze - rozwiązanie - dołączać się/włączyć odpowiednią grę.
Spalony cd raczej nie ma nic do rzeczy.
No i na przyszłość nazywaj tematy jakoś bardziej wymownie.
_________________


Karate Tradycyjne - Sho Dan
 
 
 
 
Dumian 
Administrator


PSN ID: DumianPL
Zagram w: Tekken 7 (PC, PS4), MKX (PC)
Steam ID: Dumian
Pomógł: 46 razy
Dołączył: 20 Lut 2006
Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 28-12-2006, 01:38   

Od siebie dodam jeszcze, że jeśli ściągniesz i ustawisz wszystko wg poradnika z Honmaru to nie powinno być problemów.
_________________
Tekken 7 na PC oficjalnie!
"Using no way as way, having no limitation as limitation"
IE nadaje się do neta jak klawa do Tekkena, nie zwlekaj - Firefox
Kaillera P2P Client
 
 
 
 
Dismaster 
Grand Master



Dołączył: 15 Kwi 2006
Skąd: Konstantynów łódzki
Wysłany: 28-12-2006, 02:11   

A ja napisze ze cd rom ma tu jednak cos do rzeczy bo jak mi sie komp jebal i zniknely mi cd romy z powodu problemow ze sterownikami to epsxe nie chodzilo i wlasnie pojawial sie podobny komunikat co u kolegi Fabiana tylko mi pomogl format ;) mialem tekkena na iso na twardym a jednak sie czepial napedu cd dziwne to ale prawdziwe :D
_________________
Before you see the light you must die...
 
 
 
Fabian 
Użytkownik

Dołączył: 28 Gru 2006
Skąd: Szczecin
Wysłany: 28-12-2006, 02:23   

Heheh wlasnie tera sam nie wiem czy mam spalony CD czy mam problemy z sterownikami ;d

[ Dodano: 28-12-2006, 02:24 ]
SubZero chcesz screena napisz na gg 5570711 bo nie wiem jak wstawic ;D

[ Dodano: 28-12-2006, 02:39 ]
Wlasnie zauwazylem W mandzer uzadzen ze mam klopoty z tymi sterownikami sa uszkodzone czy cos takiego ;p Jaktemu mozna zaradzic ??
_________________
ss
 
 
 
Rusi 
Beginner


Dołączył: 29 Gru 2006
Wysłany: 29-12-2006, 01:36   

Raczej nowe zainstalowac :zdziwko:
 
 
Dumian 
Administrator


PSN ID: DumianPL
Zagram w: Tekken 7 (PC, PS4), MKX (PC)
Steam ID: Dumian
Pomógł: 46 razy
Dołączył: 20 Lut 2006
Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 29-12-2006, 03:03   

Problem rozwiązany, wystarczyło zmienić plugin do CD-Romu
_________________
Tekken 7 na PC oficjalnie!
"Using no way as way, having no limitation as limitation"
IE nadaje się do neta jak klawa do Tekkena, nie zwlekaj - Firefox
Kaillera P2P Client
 
 
 
 
Dantie 
Użytkownik


Dołączył: 23 Lut 2007
Wysłany: 23-02-2007, 06:42   

witam mam takie pytanko jakim programem mozna stworzyc wlasne stroje do tekkena??

[ Dodano: 23-02-2007, 06:46 ]
i mam problem do podlaczenie sie do glownego polskiego serwera nie pamietam nazwy bo online gram od wczoraj
 
 
eq2D 
Friend


Pomogła: 6 razy
Dołączyła: 16 Lut 2007
Wysłany: 23-02-2007, 12:13   

Dantie napisał/a:
i mam problem do podlaczenie sie do glownego polskiego serwera nie pamietam nazwy bo online gram od wczoraj


???
_________________
 
 
 
SubZero 
Moderator


PSN ID: subzeropl83
GamerTag: SubZeroPL
P2P Mode: Host & Client
Zagram w: Killer Instinct, WWF Wrestlemania, SuperSidekicks
Steam ID: SubZeroPL
Pomógł: 39 razy
Dołączył: 14 Kwi 2006
Skąd: Myslovitz
Wysłany: 23-02-2007, 13:07   

A jaki jest główny polski serwer? Mamy taki?
A tak serio Lista serwerów
_________________


Karate Tradycyjne - Sho Dan
 
 
 
 
Frizen 
Grand Master



PSN ID: XFrizenX
Dołączył: 12 Sie 2006
Skąd: Wrocław
Wysłany: 23-02-2007, 13:07   

co on znowu wymyslil ? :zdziwko:
 
 
 
Bartu$ 
Beginner



Dołączył: 16 Sie 2006
Skąd: Stargard Szczecński
Wysłany: 17-03-2007, 17:40   

witam nie wiem czy to dobrze weszłem ale mogłby ktos dac mi linka z jugllami Kazuy , chodzi mi tylko o Kazuye na youtabie jest tylko pare;/
_________________
Bartu$
 
 
 
Frizen 
Grand Master



PSN ID: XFrizenX
Dołączył: 12 Sie 2006
Skąd: Wrocław
Wysłany: 17-03-2007, 22:53   

Bartu$ napisał/a:
witam nie wiem czy to dobrze weszłem ale mogłby ktos dac mi linka z jugllami Kazuy , chodzi mi tylko o Kazuye na youtabie jest tylko pare;/

jak juz to jugglami... kazuy (jaki dopelniacz od kazuya ? :D ) nie ma w t3... moglbys bardziej precyzyjnie powiedziec o ktorego tekkena Ci chodzi... wpisz w yt kazuya juggle czy jakos tak i masz ;] pzdr
edit: opcja szukaj nie gryzie :zdegustowany:
 
 
 
Mucha_Ziom
[Usunięty]

Wysłany: 13-06-2007, 15:53   

Dantie napisał/a:
witam mam takie pytanko jakim programem mozna stworzyc wlasne stroje do tekkena??

ty jesteś trochę cofnięty ale jak chcesz to ci powiem jakie do tego są programy
1.timwiewer albo snesedit
2.cdmage
3.photoshop z pluginem na *tim albo jakiś inny program graficzny obsługujący format *tim
Ja takich używam.
Dantie napisał/a:
i mam problem do podlaczenie sie do glownego polskiego serwera nie pamietam nazwy bo online gram od wczoraj

co do tego to mi się normalnie śmiać chce!
jak nie możesz się połączyć z jednym serwerem to podłącz się do drugiego!

FUCK YOU CHILDREN OF NEOSTRADA!!!!

A i obsługi tych programów cię uczył nie będę bo nie mam nerwów do takich żeczy.
Tacy ludzie jak ty cholernie mnie wkurwiają!

"Tacy ludzie jak ty cholernie mnie wkurwiają!" coz za paradoks, +1 ost, gratulacje

a mnie "wkurwiaja" ludzie którzy nie potrafią napisać podstawowych słów w języku polskim "żeczy"-->"rzeczy" a pyszczą jak diabli i myślą że nie ma na nich mocnych. a od tego jest forum aby pytać o takie rzeczy jak choćby w czym modyfikować stroje ludków z Tk, bo z tego co wiem póki co naprawdę poważnie zajmuje sie tym tutaj tylko luc.
Ostatnio zmieniony przez Ana 13-06-2007, 16:51, w całości zmieniany 2 razy  
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   

Podobne Tematy
Wyskakuje mi błąd prosze o pomoc :(
Proszę o pomoc - Tekken combosy
ePSXe mi się wyłącza!!!!!! Proszę o szybką pomoc!!!!!!!!!
Prosze o pomoc
Proszę o pomoc
 
Udostępnij: Udostępnij na Facebook  Udostępnij na Sledziku  Udostępnij na Wykop  Udostępnij na Gadu Gadu Live  Udostępnij na Twitter
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group