Odpowiedz do tematu
TK3Online by Honmaru
Autor Wiadomość
Jason22 
Użytkownik

Dołączył: 24 Paź 2007
Skąd: Zabrze
Wysłany: 25-10-2007, 16:27   

mam pewien problem: zainstalowałem nowa wersje tekkena3 online zgodnie z poradnikiem, ale gdy probuje sie połączyć pokazuje sie "conecting" i... nic. Na gorze jest "requesting list".ip honmaru lub gdy próbuje łączyć się z innym Co mam zrobic?? tylko po wyborze innych działa bez problemu tylko 6 z 16 proszę o szybką pomoc.
 
 
 
Tygrys 
Grafik

Dołączył: 24 Mar 2006
Wysłany: 25-10-2007, 16:41   

Nie zawsze wszystkie serwery dzialaja w jednym momencie, niektore sa po prostu offline.
_________________
 
 
 
Jason22 
Użytkownik

Dołączył: 24 Paź 2007
Skąd: Zabrze
Wysłany: 27-10-2007, 12:55   

thx za odpowiedz wydaję mi sie ze albo jest offline dla tego ze tylko parę mi działa normalnie tylko 7 dokładnie mi działa a ten z tego forum za chiny 24.53.252.72:37888
 
 
 
Rolando97 
Beginner


Dołączył: 30 Mar 2008
Skąd: Radom
Wysłany: 30-03-2008, 13:51   

Hej;) w poradniku pisali ze moge isnstlnąc tego całego tk3 honmaru do foldeu z moim ePSXe i ze nic nie zostanie zmienione... pograłem troche w tk3 honmaru, wyłączyłem i włączam od nowa ePSXe aby zagrac w zwykłego Tekkena i co sie okazuje??? że wszystkie ustawienia pozmieniane, głosu nie ma jeden pad tylko ustawiony!! wyraznie pisali ze nic sie nie zmiemi w moim sPSXie, czy kazdym razem kiedy chce zagrac w tk3 online beda mi sie zmieniac ustawienia w ePSXie??? da sie to jakos obejsc??
 
 
 
Dumian 
Administrator


PSN ID: DumianPL
Zagram w: Tekken 7 (PC, PS4), MKX (PC)
Steam ID: Dumian
Pomógł: 46 razy
Dołączył: 20 Lut 2006
Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 30-03-2008, 14:41   

Tu masz odpowiedź. Na przyszłość nie pisz tego samego pytania w dwóch różnych tematach, starczy w jednym.
_________________
Tekken 7 na PC oficjalnie!
"Using no way as way, having no limitation as limitation"
IE nadaje się do neta jak klawa do Tekkena, nie zwlekaj - Firefox
Kaillera P2P Client
 
 
 
 
Maazte 
Beginner


Dołączył: 01 Maj 2008
Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 01-05-2008, 16:00   

Super że można tak grać! Niestety nie posiadam pada, stąd pytanie
-czy da się grać klawiaturą?
Za odpowiedź z góy dziękuję
 
 
Dumian 
Administrator


PSN ID: DumianPL
Zagram w: Tekken 7 (PC, PS4), MKX (PC)
Steam ID: Dumian
Pomógł: 46 razy
Dołączył: 20 Lut 2006
Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 01-05-2008, 16:03   

Wszystko masz tutaj. Postępuj zgodnie z instrukcją, sterowanie na klawie ustawia się tak samo jak na padzie.
_________________
Tekken 7 na PC oficjalnie!
"Using no way as way, having no limitation as limitation"
IE nadaje się do neta jak klawa do Tekkena, nie zwlekaj - Firefox
Kaillera P2P Client
 
 
 
 
Maazte 
Beginner


Dołączył: 01 Maj 2008
Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 01-05-2008, 16:24   

Dzięki! Mam jeszcze jedno pytanko w związku z postem

Dumian napisał/a:
Nasza instalka nie usuwa niczego prócz konfiguracji pada, dlatego zalecane aby instalować właśnie tam gdzie ma się (jeśli się ma :P ) już ePSXe, żeby nie było zbędnego bałaganu (bo niby po co mieć 2 te same ePSXe w różnych folderach?).
Jeśli masz w Cutorze config IO czy jakikolwiek inny config wszystko zostanie bez zmian a instalator jedynie doda konfigurację TK3Online. Ale to też jest napisane w poradniku :)


Sam mam tylko jednego , ale czy pojawią się jakieś komplikacje u mnie? Sorry za offtop ale kompletnie się na tym nie znam i bądź ci bądź jestem nowy na forum i się nie orientuje tak za bardzo w działąch
 
 
Dumian 
Administrator


PSN ID: DumianPL
Zagram w: Tekken 7 (PC, PS4), MKX (PC)
Steam ID: Dumian
Pomógł: 46 razy
Dołączył: 20 Lut 2006
Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 01-05-2008, 16:51   

Co masz tylko jednego, configa w ePSXeCutorze? Jeśli tak to nie będzie żadnych komplikacji. Po prostu zainstaluj i postępuj zgodnie z poradnikiem a wszystko powinno śmigać jak należy.
_________________
Tekken 7 na PC oficjalnie!
"Using no way as way, having no limitation as limitation"
IE nadaje się do neta jak klawa do Tekkena, nie zwlekaj - Firefox
Kaillera P2P Client
 
 
 
 
Maazte 
Beginner


Dołączył: 01 Maj 2008
Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 01-05-2008, 18:41   

Dzięki, działa! fakt, było trochę trudno ale mykam :) Aha pytanie dotyczące serva:
strasznie siędługo łączy. Czy to normlane?
 
 
Dumian 
Administrator


PSN ID: DumianPL
Zagram w: Tekken 7 (PC, PS4), MKX (PC)
Steam ID: Dumian
Pomógł: 46 razy
Dołączył: 20 Lut 2006
Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 01-05-2008, 19:03   

To zależy, tutaj jest szersza odpowiedź a na przyszłość -> klik i doczytaj poradnik do końca ;)
_________________
Tekken 7 na PC oficjalnie!
"Using no way as way, having no limitation as limitation"
IE nadaje się do neta jak klawa do Tekkena, nie zwlekaj - Firefox
Kaillera P2P Client
 
 
 
 
heroes112 
Beginner



Dołączył: 14 Cze 2008
Skąd: Biała Podlaska
Ostrzeżeń:
 1/3/5
Wysłany: 14-06-2008, 21:05   

Witam wszystkich jestem nowy i mam taki problem.Jak klikam w menu głównym Create new game to w okienku dialogowym pojawia się komunikat you have been kicked of the game czy coś takiego.Da się to naprawić. Prosiłbym o szybką odpowiedz
 
 
 
SubZero 
Moderator


PSN ID: subzeropl83
GamerTag: SubZeroPL
P2P Mode: Host & Client
Zagram w: Killer Instinct, WWF Wrestlemania, SuperSidekicks
Steam ID: SubZeroPL
Pomógł: 39 razy
Dołączył: 14 Kwi 2006
Skąd: Myslovitz
Wysłany: 14-06-2008, 21:42   

Podaj cały komunikat, tam powinno pisać dlaczego nie możesz założyć gry. Najpewniej po prostu na danym serwerze nie można grać w tą grę, którą chcesz stworzyć.
_________________


Karate Tradycyjne - Sho Dan
 
 
 
 
heroes112 
Beginner



Dołączył: 14 Cze 2008
Skąd: Biała Podlaska
Ostrzeżeń:
 1/3/5
Wysłany: 15-06-2008, 11:29   

ale to jest cały komunikat. najpierw połączam sie z serwerem z polski potem klikam Create new game potem T ze strałką które się pojawiło a na końcu klikam w Tk3Online by Honmaru.xt.pl (JAP) SLPS 01300 i pojawia się komunikat You have been kicked out of the game i to wszystko Mam nadzieje że to jest problem do rozwiązania
 
 
 
Bury 
Grand Master
f,N,d,d/f~f,N..5/sek



P2P Mode: Host & Client
Zagram w: Tekken 3. TTT.Q3A
Pomógł: 4 razy
Dołączył: 07 Sie 2007
Skąd: NoWiAk,Wa-wA
Wysłany: 15-06-2008, 12:20   

Napisales ze laczysz sie z polskim serwerm czyli prawdobodobnie z serwerem przeznaczonym do gry w Weol ,a jak kazdy wie na ich serwerach nie da sie grac w Tekkena ( przetestowalem na probe zalozenie gry na jakims serwie weol i pokazuje sie You have been kicked out of the game) Czyli po rostu zakladasz gre na serwach nie przeznaczontch do ich obslugi xD


Edit. Jak chcesz jakies serwery napisz na gg to Ci podam IP ;)
_________________

Ostatnio zmieniony przez Bury 15-06-2008, 17:45, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   

Podobne Tematy
Customize TK3Online by Honmaru v1.0
TK3Online by Honmaru v1.0 Final
Last Tekken DR Online Tournament by Honmaru
Problem z TK3Online by honmari
Tekken 7 Online Cup - pierwszy turniej w TK7 na Honmaru!
 
Udostępnij: Udostępnij na Facebook  Udostępnij na Sledziku  Udostępnij na Wykop  Udostępnij na Gadu Gadu Live  Udostępnij na Twitter
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group