Odpowiedz do tematu
TK3Online by Honmaru
Autor Wiadomość
Achmed 
Użytkownik

Dołączył: 12 Sty 2009
Wysłany: 12-01-2009, 14:10   

Witam!
Jestem na tym forum i na stronie od nie dawna i szukam pomocy. Mianowicie, jak moge się zalogować do Ligi tekken3 online??
 
 
 
Dumian 
Administrator


PSN ID: DumianPL
Zagram w: Tekken 7 (PC, PS4), MKX (PC)
Steam ID: Dumian
Pomógł: 46 razy
Dołączył: 20 Lut 2006
Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 12-01-2009, 19:33   

Nie ligi a rankingu, jak się zalogować (i zarejestrować) możesz się dowiedzieć tutaj.
_________________
Tekken 7 na PC oficjalnie!
"Using no way as way, having no limitation as limitation"
IE nadaje się do neta jak klawa do Tekkena, nie zwlekaj - Firefox
Kaillera P2P Client
 
 
 
 
Achmed 
Użytkownik

Dołączył: 12 Sty 2009
Wysłany: 13-01-2009, 14:02   

Wielkie dzięki Ziom!!!!
 
 
 
psycho4rent 
Grand Master



Zagram w: UMK3
Pomógł: 2 razy
Dołączył: 06 Paź 2008
Skąd: Z nienacka.
Wysłany: 29-01-2009, 15:09   

nie wiedziałem gdzie napisac.

Mozę ktos mi podrzucic plik TK3Ocpka.dll, bo gdzies mi sie zgubił, moze przypadkiem usunałem, nie wiem.

bardzo prosze o pomoc.
_________________


Mame Tutorial | Umk3 combo faq
Kto gra w umk3 na p2p?
 
 
 
Mr_Editor 
Support


PSN ID: Mr_Editor-PL
Zagram w: TTT2, T7
Steam ID: mreditorcustomize
Pomógł: 5 razy
Dołączył: 26 Cze 2007
Skąd: Skąd: Skąd: Skąd:
Wysłany: 29-01-2009, 15:10   

ściągnij sobie instalkę jeszcze raz...
_________________
http://youtube.com/mreditorcustomize
http://honmaru.pl/customize
https://soundcloud.com/moocha-ziom
https://www.facebook.com/moocha.ziom
 
 
 
Bury 
Grand Master
f,N,d,d/f~f,N..5/sek



P2P Mode: Host & Client
Zagram w: Tekken 3. TTT.Q3A
Pomógł: 4 razy
Dołączył: 07 Sie 2007
Skąd: NoWiAk,Wa-wA
Wysłany: 29-01-2009, 15:20   

TK3Ocpka > http://odsiebie.com/pokaz/1430471---8144.html
_________________

 
 
 
psycho4rent 
Grand Master



Zagram w: UMK3
Pomógł: 2 razy
Dołączył: 06 Paź 2008
Skąd: Z nienacka.
Wysłany: 30-01-2009, 09:19   

Bury, thx
_________________


Mame Tutorial | Umk3 combo faq
Kto gra w umk3 na p2p?
 
 
 
Majki83 
Użytkownik

Dołączył: 29 Sty 2009
Wysłany: 30-01-2009, 14:35   Problem !!!!

Witam mam pewien problem z tk3

Tzn sciagnolem plik tk3 online ktory zainstalowalem do katalogu z emulatorem epsxe---nastepnie uruchomilem epsxe cutor gdzie skonfigurowalem pada i dziwek (tzn dzwiek off)...nastepnie wybralem moj obraz gry i pojawila sie tabela z serwerami itd....jednak kiedy wybieram serwer i chce sie polaczyc z jakas gra to wyskakuje ze gra juz jest grana mimo ze w grze jest napisane 1/2 i tak zawsze....
Nie wiem czym to jest spowodowane- moze byc ze gre mam w wersji USA i nie chce dzielac czy cos innego??....albo jak cos to czy ktos moze wskazac gdzie wersje jap do zassania
 
 
Lukas 
Grand Master



Pomógł: 3 razy
Dołączył: 11 Gru 2006
Skąd: z dużego pokoju
Wysłany: 30-01-2009, 15:44   

niezależnie od ilości osób w grze, czyli na przykład : 1/2, 2/2, 3/2, albo i więcej jest jeszcze status gry, tzn albo PLAYING, albo WAITING - do gier z tym pierwszym się nie podłączysz. :)
 
 
 
dash 
Beginner



Dołączył: 21 Sty 2009
Wysłany: 31-01-2009, 09:24   

Lukas napisał/a:
niezależnie od ilości osób w grze, czyli na przykład : 1/2, 2/2, 3/2, albo i więcej jest jeszcze status gry, tzn albo PLAYING, albo WAITING - do gier z tym pierwszym się nie podłączysz. :)



I tu się z Tobą nie zgodzę,bowiem wielokrotnie z kimś grałem i nagle ktoś wbijał na stół (w trakcie gry ) był nawet jakiś ktoś hmm chyba "MASSMURDER" i wchodził w trwającą grę i kickował .To chyba zależy od wersji kaillery.
 
 
 
Mr_Editor 
Support


PSN ID: Mr_Editor-PL
Zagram w: TTT2, T7
Steam ID: mreditorcustomize
Pomógł: 5 razy
Dołączył: 26 Cze 2007
Skąd: Skąd: Skąd: Skąd:
Wysłany: 31-01-2009, 09:44   

To o czym mówisz to już inna historia... ale jej szczegółów nie znam więc się nie wypowiem szerzej... Ale mnie rozbrajają tacy co wchodzą na serwer i grają w pojedynkę bo nie wiedzą, że wystarczy wyłączyć wcześniej kaillerę, żeby w singlu pograć :P
_________________
http://youtube.com/mreditorcustomize
http://honmaru.pl/customize
https://soundcloud.com/moocha-ziom
https://www.facebook.com/moocha.ziom
 
 
 
kemot722 
Grand Master
Cichy Obserwator :)



Zagram w: Tekken Card Tournament
Pomógł: 2 razy
Dołączył: 01 Wrz 2006
Skąd: 2 kreski zasięgu
Wysłany: 31-01-2009, 09:50   

Mr_Editor napisał/a:
mnie rozbrajają tacy co wchodzą na serwer i grają w pojedynkę bo nie wiedzą, że wystarczy wyłączyć wcześniej kaillerę, żeby w singlu pograć :P

No, a ty byś nie chciał zagrać w single'a online ? Wszystkiego trzeba spróbować :P
_________________
...i baw się dobrze. ;)
 
 
SubZero 
Moderator


PSN ID: subzeropl83
GamerTag: SubZeroPL
P2P Mode: Host & Client
Zagram w: Killer Instinct, WWF Wrestlemania, SuperSidekicks
Steam ID: SubZeroPL
Pomógł: 39 razy
Dołączył: 14 Kwi 2006
Skąd: Myslovitz
Wysłany: 31-01-2009, 09:50   

To już robota admina, oryginalny serwer co prawda nie ma takiej opcji, ale teraz większość używa różnych modyfikowanych, w których bez problemu można zablokować uruchamianie gier 1P.
_________________


Karate Tradycyjne - Sho Dan
 
 
 
 
Dismaster 
Grand Master



Dołączył: 15 Kwi 2006
Skąd: Konstantynów łódzki
Wysłany: 31-01-2009, 17:55   

Mr_Editor napisał/a:
To o czym mówisz to już inna historia... ale jej szczegółów nie znam więc się nie wypowiem szerzej... Ale mnie rozbrajają tacy co wchodzą na serwer i grają w pojedynkę bo nie wiedzą, że wystarczy wyłączyć wcześniej kaillerę, żeby w singlu pograć :P


Akurat to jest dobry pomysl zeby oswoic sie z warunkami online ;] sam tak robilem bo cwiczenie dajmy na to juggli offline to zupelnie inna bajka niz robienie ich online.
_________________
Before you see the light you must die...
 
 
 
Vizard 
Użytkownik

Dołączył: 26 Lut 2009
Wysłany: 26-02-2009, 23:16   

Witam. Czy istnieje możliwość grania zarówno poprzez TK3Online i korzystania z epsxe skonfigurowanego tak żeby można było grac na dwa pady? Chodzi mi o to że po zainstalowaniu TK3Online nie mogłem odpalić tamtego, czyli mogę grać tylko przez neta a jak chce offline to nie moge konfigurować drugiego pada bo mi znów online nie będzie działać odpowiednio. Chcę żeby czasem jak ktoś przyjdzie można było zagrać normalnie na dwa, z dźwiękami itd.. A innym razem chcę zagrać online. Tylko żeby wrócić do tego zwykłego epsxe samo odinstalowanie online nic nie dało. Musiałem przywracać system bo instalator zrobił takie zmiany ze się nie dało odpalić przez stary emulator (błąd ładowania TK3Ocpka.dll o ile dobrze zapamiętałem). Więc, da się je mieć na raz czy nie za bardzo? :D
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   

Podobne Tematy
Customize TK3Online by Honmaru v1.0
TK3Online by Honmaru v1.0 Final
Last Tekken DR Online Tournament by Honmaru
Problem z TK3Online by honmari
Tekken 7 Online Cup - pierwszy turniej w TK7 na Honmaru!
 
Udostępnij: Udostępnij na Facebook  Udostępnij na Sledziku  Udostępnij na Wykop  Udostępnij na Gadu Gadu Live  Udostępnij na Twitter
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group