Odpowiedz do tematu
Pierwszy raz wlaczam grę
Autor Wiadomość
piotrek_15-16 
Beginner



Dołączył: 14 Sty 2007
Wysłany: 14-01-2007, 22:06   Pierwszy raz wlaczam grę

Witam! Dzisiaj pierwszy raz wlaczylm gre
http://www.honmaru.pl/html/poradnik.php -- to juz odwiedzilem i ustawilem
http://tk3online.xt.pl/ --to tez ustawilem
a ciagle jak chce join game to pisze This ROM is not available on yur computer :/
sciaglem plik ten juz z patchem :)
Proszę o Pomoc Dzieki na e-mail badz gg 4649293
_________________
Karateka:D
 
 
Dumian 
Administrator


PSN ID: DumianPL
Zagram w: Tekken 7 (PC, PS4), MKX (PC)
Steam ID: Dumian
Pomógł: 46 razy
Dołączył: 20 Lut 2006
Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 14-01-2007, 22:19   

Jeśli masz wszystko ustawione jak należy to przetłumacz sobie zdanie "This ROM is not available on your computer" a wszystko zrozumiesz.
_________________
Tekken 7 na PC oficjalnie!
"Using no way as way, having no limitation as limitation"
IE nadaje się do neta jak klawa do Tekkena, nie zwlekaj - Firefox
Kaillera P2P Client
 
 
 
 
piotrek_15-16 
Beginner



Dołączył: 14 Sty 2007
Wysłany: 14-01-2007, 22:39   

no wiem mnie wiecej ten pokoj nie jest dostapny na twoim komputerze ale dlaczego bo takie cos pojawia sie przy kazdej probie to kazdego serwera !:/
_________________
Karateka:D
 
 
Dumian 
Administrator


PSN ID: DumianPL
Zagram w: Tekken 7 (PC, PS4), MKX (PC)
Steam ID: Dumian
Pomógł: 46 razy
Dołączył: 20 Lut 2006
Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 14-01-2007, 22:55   

Nie żaden pokój tylko ROM, inaczej obraz płyty/gra :P

Chodzi o to, że próbujesz dołączyć do gry której nie masz uruchomionej. Załóż po prostu swoją grę (Create New Game) i poczekaj aż ktoś inny dołączy.
_________________
Tekken 7 na PC oficjalnie!
"Using no way as way, having no limitation as limitation"
IE nadaje się do neta jak klawa do Tekkena, nie zwlekaj - Firefox
Kaillera P2P Client
 
 
 
 
piotrek_15-16 
Beginner



Dołączył: 14 Sty 2007
Wysłany: 14-01-2007, 22:59   

dobrze czyli jak moge zapytac jak mam ta gre uruchomic abym mogl dolaczyc to tej gry online?
_________________
Karateka:D
 
 
Wawrzyn 
Grand Master



P2P Mode: Host & Client
Dołączył: 24 Lut 2006
Skąd: Szczecin
Wysłany: 15-01-2007, 00:17   

piotrek_15-16 napisał/a:
dobrze czyli jak moge zapytac jak mam ta gre uruchomic abym mogl dolaczyc to tej gry online?

Mozesz dolaczac tylko do tekkena 3 bo innych ROMow nie masz, jezeli nie da rady pewnie nie rozpakowales obrazu plyty.
_________________


 
 
 
Dumian 
Administrator


PSN ID: DumianPL
Zagram w: Tekken 7 (PC, PS4), MKX (PC)
Steam ID: Dumian
Pomógł: 46 razy
Dołączył: 20 Lut 2006
Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 15-01-2007, 00:37   

Nie ma co rozpakowywać bo piotrek_15-16 ściągnął gotową wersję z paczem:
piotrek_15-16 napisał/a:
sciaglem plik ten juz z patchem
_________________
Tekken 7 na PC oficjalnie!
"Using no way as way, having no limitation as limitation"
IE nadaje się do neta jak klawa do Tekkena, nie zwlekaj - Firefox
Kaillera P2P Client
 
 
 
 
Pitrex 
Master



GamerTag: PitrexoPL
Dołączył: 23 Lut 2006
Skąd: Gdańsk
Wysłany: 15-01-2007, 02:19   

piotrek_15-16, jeżeli uruchamiasz TK3Online.iso to możesz dołączyć tylko i wyłącznie do gry tekkenowej ;)
_________________
Gość GET READY FOR THE NEXT BATTLE

jeśli właśnie chcesz napisać do mnie z powodu powyższego napisu to sobie odpuść i naucz się html'u:P
 
 
piotrek_15-16 
Beginner



Dołączył: 14 Sty 2007
Wysłany: 15-01-2007, 09:32   

dobra to juz w miare kapuje o co chodzi a mam pytanko jak grac w inne gry mozna je gdzies sciagnac ?? czy np bo kiedys mialem psx i mam gry wiec jak wezme gre na kompa to bede mogl grać ??
_________________
Karateka:D
 
 
Ren 
Friend

PSN ID: RenPL
P2P Mode: Host & Client
Pomógł: 5 razy
Dołączył: 11 Cze 2006
Skąd: Poznań
Wysłany: 15-01-2007, 10:29   

piotrek_15-16 napisał/a:
dobra to juz w miare kapuje o co chodzi a mam pytanko jak grac w inne gry mozna je gdzies sciagnac ?? czy np bo kiedys mialem psx i mam gry wiec jak wezme gre na kompa to bede mogl grać ??


Tak, z tym ze musisz miec drugą osobę z tą samą grą. Ogolnie lepiej poszukać ripów bo pełnych gier zeby pograc online nikt nie ściąga. Aha, są tez gry ktore nie są kompatybilne z emulatorem :)
_________________

 
 
 
piotrek_15-16 
Beginner



Dołączył: 14 Sty 2007
Wysłany: 15-01-2007, 10:52   

Ren napisał/a:
piotrek_15-16 napisał/a:
dobra to juz w miare kapuje o co chodzi a mam pytanko jak grac w inne gry mozna je gdzies sciagnac ?? czy np bo kiedys mialem psx i mam gry wiec jak wezme gre na kompa to bede mogl grać ??


Tak, z tym ze musisz miec drugą osobę z tą samą grą. Ogolnie lepiej poszukać ripów bo pełnych gier zeby pograc online nikt nie ściąga. Aha, są tez gry ktore nie są kompatybilne z emulatorem :)


No dobra a wiesz może albo czy ktoś wie skad można sciagać gry do tego ? zeby se pograc jakies wyscigi inne poprostu ?? jakies stronki linki ?:D Dzieki
_________________
Karateka:D
 
 
SubZero 
Moderator


PSN ID: subzeropl83
GamerTag: SubZeroPL
P2P Mode: Host & Client
Zagram w: Killer Instinct, WWF Wrestlemania, SuperSidekicks
Steam ID: SubZeroPL
Pomógł: 39 razy
Dołączył: 14 Kwi 2006
Skąd: Myslovitz
Wysłany: 15-01-2007, 11:41   

Wystarczy trochę poprzeglądać forum, a kilka gier na pewno znajdziesz (ze swojej strony polecam Soul Edge i Virtua Fighter 2 :P ), ale też nie takie jest przeznaczenie tego forum, żeby dawać linki do gier.
_________________


Karate Tradycyjne - Sho Dan
 
 
 
 
piotrek_15-16 
Beginner



Dołączył: 14 Sty 2007
Wysłany: 15-01-2007, 13:11   

Dzieki wielkie za wszystko super :D
_________________
Karateka:D
 
 
Action 
Moderator
Get serious!


PSN ID: ActionPL
GamerTag: ActionPL
Steam ID: ActionPL
Pomógł: 5 razy
Dołączył: 10 Lip 2006
Skąd: Gdańsk
Wysłany: 15-01-2007, 15:04   

SubZero napisał/a:
ale też nie takie jest przeznaczenie tego forum, żeby dawać linki do gier.


Co innego mowiąc o przeznaczeniu Actiona :P Wiec jak coś to PW ;)
 
 
piotrek_15-16 
Beginner



Dołączył: 14 Sty 2007
Wysłany: 15-01-2007, 15:25   

moze troche zbocze od tematu ale jak wlaczam gre i tam mam ten spis serverow moge wtedy tam sie dolaczyc i tam stworzyc wlasny jakby serwer a jak stworzyc servwer aby byl widoczny na samym poczatku wie ktos o co mi chodzi ?? bo nie zawsze moge sie polaczyc a tak mialbym wlasny server:D


jak ktos wie z kad mozna wziasc gry to prosze na priv :P
_________________
Karateka:D
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   

Podobne Tematy
Pierwszy w Polsce turniej w Touhou Hisoutensoku
Sezon pierwszy rankingu Tekken 3 Online - archiwum
Wielki spis wszystkich bijatyk na każdą platformę
Poszukiwani gracze do Mortal Kombat i Street Fighter
Jakiej muzy sluchacie pod czas gry w t3 online ??
 
Udostępnij: Udostępnij na Facebook  Udostępnij na Sledziku  Udostępnij na Wykop  Udostępnij na Gadu Gadu Live  Udostępnij na Twitter
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group