Odpowiedz do tematu
DoA1 pytania
Autor Wiadomość
Argoh 
Elite player



Dołączył: 27 Gru 2006
Skąd: Słomniki
Wysłany: 06-03-2007, 05:15   DoA1 pytania

Czy da sie zdobyć Raidou w DoA gram 3 dzień i przeszłem Haibus'ą. Szkole sie w Gen-Fu i Baymanie.
Ostatnio zmieniony przez Ana 21-08-2007, 21:22, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
 
Aserot 
Support
Shiranui Whirlwind


PSN ID: Aserot
GamerTag: AserotPl
P2P Mode: Host & Client
Zagram w: kof 2k2, VF5 (ps3)
Pomógł: 3 razy
Dołączył: 23 Lut 2006
Skąd: Silent Hill
Wysłany: 06-03-2007, 18:41   

Niop

Trzeba zdobyć wszystkie kostiumy dla każdej postać o ile mnie pamięć nie myli :) .

12 strojów dla płci pięknej i po 5 dla męskich fighterów.
_________________
Street Figher Alpha 3 Online Ranking Battle zapraszam do zabawy.
_________________________________________________________________________
Nikt nie wie, gdzie był człowiek, zanim się urodził, ale kiedy już się urodzi, dość szybko odkrywa,
że przybył z skasowanym biletem powrotnym.

 
 
 
Ana 
Friend


PSN ID: SumireAnn
Zagram w: Dead or Alive 5 Ultimate
Pomogła: 1 raz
Dołączyła: 26 Mar 2006
Wysłany: 07-03-2007, 21:04   

Aby zdobyc Raidou musisz zdobyc wszytskie kostiumy w grze i każdą postacią min raz przejsc story na defaultowych ustawieniach options

ale o tym jzu było
_________________

 
 
 
hayabusa 
Beginner


Dołączył: 28 Wrz 2007
Wysłany: 10-10-2007, 18:41   

1.Mozna odpalic wersje ze stronki w trybie offline?
2."2. Problem z odpaleniem DoA na standardowej konfiguracji.

Nie jestem pewien czy u wszystkich występuje ten błąd ale jeśli korzystasz z ePSXeCutora przy próbie włączenia Dead or Alive pojawia się czarny ekran a następnie nic się nie dzieje kliknij prawym przyciskiem myszki na swoim configu do gry online, przejdź na zakładkę Options i zaznacz pole Start ePSXe GUI

Od teraz gdy będziesz odpalał ten config wyświetli się główne okno emulatora z którego wybierz File -> Run ISO i odpal obraz płyty DoA."

Zrobilem to co tu pisalo czarny ekran jest nadal
 
 
Ana 
Friend


PSN ID: SumireAnn
Zagram w: Dead or Alive 5 Ultimate
Pomogła: 1 raz
Dołączyła: 26 Mar 2006
Wysłany: 10-10-2007, 20:46   

ad1. dlaczego nie? :) jak się włacza okno z servami dajesz cancel
ad2. sprobuj ustawić epsxe bez korzystania z instalki
_________________

 
 
 
hayabusa 
Beginner


Dołączył: 28 Wrz 2007
Wysłany: 11-10-2007, 13:25   

Chodzilo CI oto zeby nieodpalac przez excutora tylko z miejsca gdzie zainstalowany zostal emulator?Bo jesli tak,to konfiogwac sie dalo ale czary ekran wystepuje dalej :dontgetit:
 
 
Dumian 
Administrator


PSN ID: DumianPL
Zagram w: Tekken 7 (PC, PS4), MKX (PC)
Steam ID: Dumian
Pomógł: 46 razy
Dołączył: 20 Lut 2006
Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 11-10-2007, 14:06   

Jak dla mnie są trzy możliwości:

1. Korzystasz z automatycznej instalki TK3Online lub samego ePSXe w pakiecie z Cutorem i konfigiem do gry online.
Poradnik + poprawka dla DoA

2. Ustawiasz ePSXe ręcznie i odpalasz grę z poziomu emulatora.
Możesz zostawić wszystko tak jak jest i odpalić obraz .iso z poziomu emulatora (nie ePSXeCutora!) lub ewentualnie ustawić config ePSXe ręcznie.

3. Nie wypakowałeś poprawnie pliku .iso z archiwum ściągniętego ze strony. Pamiętaj, że obraz płyty (gra) odpalana w ePSXe musi mieć w tym przypadku rozszerzenie .iso
_________________
Tekken 7 na PC oficjalnie!
"Using no way as way, having no limitation as limitation"
IE nadaje się do neta jak klawa do Tekkena, nie zwlekaj - Firefox
Kaillera P2P Client
 
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   

Podobne Tematy
problem -pytania tekken tag 2
Darmowe programy antywirusowe i skanery online
Pomoc przy instalacji, ustawienie sterowania.
2 pytania.
Drobne pytanko!!!!
 
Udostępnij: Udostępnij na Facebook  Udostępnij na Sledziku  Udostępnij na Wykop  Udostępnij na Gadu Gadu Live  Udostępnij na Twitter
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group