Odpowiedz do tematu
Dzwiek w Tekken 3 online
Autor Wiadomość
krzysiu18 
Użytkownik

Dołączył: 09 Mar 2007
Wysłany: 09-03-2007, 17:28   Dzwiek w Tekken 3 online

witam mam pytanie czy mozna jakos wlaczyc dzwiek w tym tekkenie 3 online?poniewaz ja nie chce grac online tylko single.prosze o pomoc.pozdrawiam krzysiu18
 
 
Tygrys 
Grafik

Dołączył: 24 Mar 2006
Wysłany: 09-03-2007, 18:37   

W Configu Sound dajesz na ePSXe SPU core 1.5.2. , zaznaczasz jeszcze kilka ptaszkow takich jak "Enable Sound (Select to en...itd.)" pod wyborem pluginu i juz masz dzwiek
_________________
 
 
 
Nerull 
Beginner



Dołączył: 20 Mar 2007
Skąd: Skierniewice
Wysłany: 21-03-2007, 00:35   

Niestety, zrobiłem jak napisałeś i nadal niemam dźwieku a chętnie chociaż na singlu bym go posłuchał :)
_________________

 
 
 
eq2D 
Friend


Pomogła: 6 razy
Dołączyła: 16 Lut 2007
Wysłany: 21-03-2007, 02:48   

No jak odpalasz przez executora to jeszcze w nim wypadało by włączyć muzę.

_________________
 
 
 
Nerull 
Beginner



Dołączył: 20 Mar 2007
Skąd: Skierniewice
Wysłany: 21-03-2007, 11:46   

No wiadomo, tu tez mam wszystko powlaczane ale dzwieku nadal nie ma.

Moze ja mam Tekkena z wycietym dzwiekiem?

Instalowalem tego tk3online.exe wazy 20mb

Jest tu cos zle zaznaczone?
_________________

 
 
 
Tygrys 
Grafik

Dołączył: 24 Mar 2006
Wysłany: 21-03-2007, 14:23   

Sprawdz czy na innych gierkach masz dzwiek (oczywiscie PSX) i eventualnie sprobuj innym pluginem dzwiekowym.
Pluginy znajdziesz np. TU
_________________
 
 
 
SubZero 
Moderator


PSN ID: subzeropl83
GamerTag: SubZeroPL
P2P Mode: Host & Client
Zagram w: Killer Instinct, WWF Wrestlemania, SuperSidekicks
Steam ID: SubZeroPL
Pomógł: 39 razy
Dołączył: 14 Kwi 2006
Skąd: Myslovitz
Wysłany: 21-03-2007, 20:41   

A jaki masz plugin wybrany w ePSXeCutorze? Jeśli tam masz ustawiony No Sound i uruchamiasz przez Cutora to choćbyś nie wiem ile zmieniał konfigurację emu to i tak nie będziesz miał dźwięku (zmiana plugina w emu = konieczność restartu emulatora. odpalenie przez Cutora z powrotem przywraca jego ustawienia, czyli znowu masz No Sound).
_________________


Karate Tradycyjne - Sho Dan
 
 
 
 
Nerull 
Beginner



Dołączył: 20 Mar 2007
Skąd: Skierniewice
Wysłany: 21-03-2007, 20:45   

No i wszystko jasne, nie uaktywnilem pluginu w samym ePSXeCutorze.

Wielkie dzieki za pomoc.
_________________

 
 
 
Tygrys 
Grafik

Dołączył: 24 Mar 2006
Wysłany: 21-03-2007, 21:27   

No i jak zwykle rozwiazanie problemu bylo nad zwyczaj banalne :]

No i jak zwykle ktos musial zaspamowac...
_________________
Ostatnio zmieniony przez Oen 22-03-2007, 10:48, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   

Podobne Tematy
Problem z grą w sieci w Tekken 3 Online
Co myślicie o klanach w tekkenie 3 online??
Lista uczestników Tekken 3 Online Team Cup
Sezon pierwszy rankingu Tekken 3 Online - archiwum
zlot polskiej sceny tekken 3 online....
 
Udostępnij: Udostępnij na Facebook  Udostępnij na Sledziku  Udostępnij na Wykop  Udostępnij na Gadu Gadu Live  Udostępnij na Twitter
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group