Wysłany: 18-04-2007, 20:25 Sparing Partner - Guilty Gear XX #Reload
Jeżeli grywasz w GGXX#R i chciałbyś znaleść sobie partera do gry to ten temat jest własnie dla ciebie podawajcie tu swoj nick jakiego używacie w GGXXNet, numer Gadu-Gadu i preferowaną przez siebie postać. No to ja pierwszy:
P2P Mode: Client only
Wysłany: 04-05-2007, 17:46
Nick : Krelian
Postacie : tylko i wylacznie Sol
GG: 5042859
poki co nie spodziewajcie sie rewelacji ale jak sie wkrece to zakapie kazdego
odpowiadajac na skasowany post Jo-jo
moze dlatego ze nie wszyscy maja czas zeby sie koncentrowac na ambitniejszym graniu w wiecej niz jedna bijatyke?
a co do tematu : poczytalem troche ten dzial i widze ze niezle jaja odchodza z tymi patchami . dlatego proponuje aby osoby ktore sie tu wpisaly zedytowaly posta podajac na jakim patchu jada. z pewnoscia ulatwia tym zycie sobie i innym gdyz wizja pytania kazdego z osobna na gg o patch mija sie dla mnie z celem.
_________________ pozostań wierny/a swoim przekonaniom nawet w obliczu odrzucenia przez innych czy braku popularności. rozwijaj swoje zainteresowania, realizuj plany i zachowaj integralność nawet wówczas, gdy narażony/a jesteś w związku z tym na bolesne konsekwencje
Nick: Polakanin
Postacie: Baiken i Anji.
gg: 6485284
patch: nah, więc ja gram na 1.07 albo 1.06, bo z kazdym nowym bylo coraz więcej kłopotów... ale jakby co, to sie dostosuje
Tylko wiecie - z Solami i innymi Kajami to ja nie gram. Chętny jestem do mirrorków i takich tam. Dobra, więc jakby co, to tam pisac do mnie albo sam kogos złapie... (na gg):cool:
Jak ktoś chce sie powyżywać na cieniasie to sie sgadzam na walke
Nick : Argoh
GG: 9708824
Postać : Sol
Gram na najnowszym patchu
_________________ "Why don't you ask the kids at Tinamen Square?"
System of a Down
Game Master: Mag atakuje Gracza 1.
*Mag używa Fire Ball'a
Game Master: Mag zamienia Gracza 1 w popiół.
Gracz 2: No to teraz mamy Barbarzyńce instant...
Ostatnio zmieniony przez Argoh 16-04-2008, 20:25, w całości zmieniany 2 razy