Odpowiedz do tematu
Błędy, usterki itp.
Autor Wiadomość
paski91 
Użytkownik

Dołączył: 23 Lis 2006
Wysłany: 23-11-2006, 11:20   

mam prośbe dał by ktos mirro 2 na inny serwer bo juz na megaupload prubuje sciągac 4 dzien i nic wiec zdecydowalem sie poprosic tutaj kogo zeby dał mirror nr 2 na inny serwer najlepiej na http://www.sendspace.com bede bardzo wdzieczny
 
 
Tygrys 
Grafik

Dołączył: 24 Mar 2006
Wysłany: 23-11-2006, 11:49   

paski91 napisał/a:
mam prośbe dał by ktos mirro 2 na inny serwer bo juz na megaupload prubuje sciągac 4 dzien i nic wiec zdecydowalem sie poprosic tutaj kogo zeby dał mirror nr 2 na inny serwer najlepiej na http://www.sendspace.com bede bardzo wdzieczny

To sciagnij sobie z np. I mirrora on jest chyba na rapidzie.
_________________
 
 
 
paski91 
Użytkownik

Dołączył: 23 Lis 2006
Wysłany: 23-11-2006, 13:09   

no tak thx ;] tylko znow mam problem .. po wypakowaniu gry pokazuje mi sie obraz płyty ;/ jak to zainstalowac ?? OO :szok:
 
 
Dumian 
Administrator


PSN ID: DumianPL
Zagram w: Tekken 7 (PC, PS4), MKX (PC)
Steam ID: Dumian
Pomógł: 46 razy
Dołączył: 20 Lut 2006
Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 23-11-2006, 14:28   

Ze się tak wyraże: czytać poradnik qrvva ;p
_________________
Tekken 7 na PC oficjalnie!
"Using no way as way, having no limitation as limitation"
IE nadaje się do neta jak klawa do Tekkena, nie zwlekaj - Firefox
Kaillera P2P Client
 
 
 
 
Pitrex 
Master



GamerTag: PitrexoPL
Dołączył: 23 Lut 2006
Skąd: Gdańsk
Wysłany: 23-11-2006, 19:20   

Dumian napisał/a:
czytać poradnik qrvva ;p
uuuuu No to DuMiaN się z deczka wqrwił :P

Oen: A Ty nie oftopuj qrvva ;p

Dumian: Ja jestem zawsze spokojny ^^
_________________
Gość GET READY FOR THE NEXT BATTLE

jeśli właśnie chcesz napisać do mnie z powodu powyższego napisu to sobie odpuść i naucz się html'u:P
Ostatnio zmieniony przez Dumian 23-11-2006, 19:44, w całości zmieniany 2 razy  
 
 
paski91 
Użytkownik

Dołączył: 23 Lis 2006
Wysłany: 24-11-2006, 08:47   

daj link do poradnika .... nie umiem qrvva znaleść ... to jest na forum czy na stronie bo jak na stronie to tam qrvva nic nnie pisze ...
 
 
Dismaster 
Grand Master



Dołączył: 15 Kwi 2006
Skąd: Konstantynów łódzki
Wysłany: 24-11-2006, 10:46   

Moze ja cos pomoge zeby nie wkurwiac co poniektorych :P

Na stronie glownej honmaru jest po lewej stronie napis poradnik (ostatni link w dziale menu)
i jest tam m.in. napisane cos takiego: Odnajdujemy plik z obrazem gry i uruchamiamy. Naszym oczom ukaże się program do łączenia się z serwerem. W pole "Connection type" wybieramy Good (20 keyframes/s) tak jak na załączonym screenie: [...]
_________________
Before you see the light you must die...
 
 
 
Dumian 
Administrator


PSN ID: DumianPL
Zagram w: Tekken 7 (PC, PS4), MKX (PC)
Steam ID: Dumian
Pomógł: 46 razy
Dołączył: 20 Lut 2006
Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 24-11-2006, 14:57   

Poradnik jest i na forum (FAQ & Tutorials - Zanim o coś zapytasz przeczytaj dokładnie) i na stronie pod bardzo trudną do odnalezienia nazwa "poradnik" wiec troche samodzielności w odnalezieniu go nikomu nie zaszkodzi. Ja wiem ze to jest forum i wlasnie tutaj mozna oczekiwac pomocy, ale odpowiadanie ponad rok w kółko na te same pytania, na które odpowiedzi są podane na tacy jest conajmniej nudne :P

paski91 napisał/a:
daj link do poradnika .... nie umiem qrvva znaleść ... to jest na forum czy na stronie bo jak na stronie to tam qrvva nic nnie pisze ...

:lol:
_________________
Tekken 7 na PC oficjalnie!
"Using no way as way, having no limitation as limitation"
IE nadaje się do neta jak klawa do Tekkena, nie zwlekaj - Firefox
Kaillera P2P Client
 
 
 
 
Patryk B 
Student



Dołączył: 23 Sty 2008
Skąd: Pabianice
Wysłany: 25-01-2008, 22:57   

Sorki ze nieczytalem tego tpicu calego, ale niemoge avatara wrzucic ani zdjecia osobistego jaki to format odczytuje w panelu
 
 
 
Action 
Moderator
Get serious!


PSN ID: ActionPL
GamerTag: ActionPL
Steam ID: ActionPL
Pomógł: 5 razy
Dołączył: 10 Lip 2006
Skąd: Gdańsk
Wysłany: 25-01-2008, 23:05   

Regulamin napisał/a:
Tylko jeden obrazek może być wyświetlany, jego szerokość nie może być większa niż 120 pikseli, wysokość większa niż 120 pikseli, a rozmiar większy niż 14kB.


Zastosowałeś się do powyższego?
 
 
Patryk B 
Student



Dołączył: 23 Sty 2008
Skąd: Pabianice
Wysłany: 25-01-2008, 23:07   

tak
 
 
 
Action 
Moderator
Get serious!


PSN ID: ActionPL
GamerTag: ActionPL
Steam ID: ActionPL
Pomógł: 5 razy
Dołączył: 10 Lip 2006
Skąd: Gdańsk
Wysłany: 25-01-2008, 23:21   

Wiec jeżeli masz awatar w formacie graficznym (.jpg, .gif, .png, .bmp etc.) to nie ma możliwości by nie działało. :)
 
 
Patryk B 
Student



Dołączył: 23 Sty 2008
Skąd: Pabianice
Wysłany: 25-01-2008, 23:54   

Problem tkwil na tym ze niewidzialem co bylo napisane na tym bialy tle, poniewaz litery tez tam byly biale
dzieki za pomoc
 
 
 
Brayan 
Użytkownik

Dołączył: 24 Wrz 2007
Wysłany: 30-01-2008, 02:53   

Dumian jak wpisuje nick to wyskakuje mi jakiś wyślij raport o błędach i nie wysyłaj naciskam nie wysyłaj i sie wszystko zamyka :( help me !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
 
 
gaba140 
Beginner



Dołączył: 23 Paź 2008
Skąd: Starachowice St-Ce
Wysłany: 23-10-2008, 17:10   

A ja mam taki problem że niemoge ustawić avatara bo każdy ma takiego ogromnego a ja tylko 120&ile chce to jest bez sensu kolesie na forum mająavki 1000&1000
_________________
Chcesz się bić??
GG-8183608
Eddy i Hwoarang moje barwy
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   

Podobne Tematy
Ogólnie o Rankingu - pomysły, spostrzeżenia itp.
Uwagi do grających, oszustwa itp.
Błędne/obraźliwe stosowanie określenia "noob"
Zjawiska niewyjaśnione, tajemnice, koniec świata itp.
Customize-Arena: opinie o stronie, sugestie itp.
 
Udostępnij: Udostępnij na Facebook  Udostępnij na Sledziku  Udostępnij na Wykop  Udostępnij na Gadu Gadu Live  Udostępnij na Twitter
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group