Odpowiedz do tematu
please help xD
Autor Wiadomość
rikimaru 
Użytkownik

Dołączył: 03 Cze 2007
Wysłany: 03-06-2007, 10:35   please help xD

witam wsyztskich uzytkownikoe forum...
ja mam taki problem... mam internet radiowy...sciaga mi dosc szybko w porywach do 500 kb/s upload jakies 350 kb/s... gram w ET mam pingi 50 ms i wczoraj zobaczylem tekkena on line chce pograc i tu pierwszy problem nei moze sam znalezc listy serwerow...sciaglem nowe biblioteke i po dluzeszej zabawie czasami uda mi sie wbic w ktorys serw....ale jak ju sie uda tyo mam ping do 2500 ms !! :przestraszony: raz zszedl do 1500 xD powiedzicie mi co jest wgrane help help....
z gory dzx pozdo0o 4all
 
 
Frizen 
Grand Master



PSN ID: XFrizenX
Dołączył: 12 Sie 2006
Skąd: Wrocław
Wysłany: 03-06-2007, 10:44   

radiowka to nie najlepsze rozwiazanie :/ a i z tych serwerow co masz to zazwyczaj dziala tylko aep i reps... noi czasem t3o :P a z tym pingiem to nie wiem moze to wlasnie przez to ze radiowy net ? :niepewny:
 
 
 
Dumian 
Administrator


PSN ID: DumianPL
Zagram w: Tekken 7 (PC, PS4), MKX (PC)
Steam ID: Dumian
Pomógł: 46 razy
Dołączył: 20 Lut 2006
Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 03-06-2007, 12:03   

Z radiówką często ludzie mają problemy z pingami/lagami a na w miarę przyzwoitą grę co najwyżej można liczyć jakoś w nocy czy też wcześnie rano.
Co do serwów to zaktualizuj sobie listę (przycisk Refresh List w głównym oknie Kaillery) i wtedy spróbuj.
_________________
Tekken 7 na PC oficjalnie!
"Using no way as way, having no limitation as limitation"
IE nadaje się do neta jak klawa do Tekkena, nie zwlekaj - Firefox
Kaillera P2P Client
 
 
 
 
Lukas 
Grand Master



Pomógł: 3 razy
Dołączył: 11 Gru 2006
Skąd: z dużego pokoju
Wysłany: 04-06-2007, 04:37   

Mam internet "kabelkowy" i na wiekszosci serwerow mam pinga ponad 200 (200, a 1000 to juz niewielka roznica :D ) tak naprawde dziala "normalnie" pare.
Chociaz te pare moze nie dzialac przez radiowke.. sprawdz serwery, ktore dal Frizen,
jak bedzie ping ponizej 100, to mozna probowac grac.

Ważne: jak zobaczysz podczas gry w prawym górnym rogu napis :"out of sync" to najlepiej wyjsc z gry, bo nie macie synchronizacji, a z tego co wiem, to z radiowka ten napis pokazuje sie co chwile.
 
 
 
Frizen 
Grand Master



PSN ID: XFrizenX
Dołączył: 12 Sie 2006
Skąd: Wrocław
Wysłany: 04-06-2007, 04:58   

czyli radiowka poprostu nie nadaje sie na gre online :/
 
 
 
Tygrys 
Grafik

Dołączył: 24 Mar 2006
Wysłany: 04-06-2007, 08:20   

Sam mam radio i wiem ze jak jeszcze zagrywalem online to tylko po polnocy bylo to mozliwe ;/
Pozdrawiam
_________________
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   

Podobne Tematy
3 x EWGF - wpisujcie sie kto umie posadzic xD
[Sprzedam] Madcatz Arcade Fightstick Tournament Edition Xbox
gdzie i za ile mozna w Polsce kupić Hitboxa?
All your puzzles are belong to us - Łyk-tur vol. 4
serious problem with OOS pls help HELP
 
Udostępnij: Udostępnij na Facebook  Udostępnij na Sledziku  Udostępnij na Wykop  Udostępnij na Gadu Gadu Live  Udostępnij na Twitter
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group