Odpowiedz do tematu
Tekken 5 Dark Resurrection
Autor Wiadomość
Rond 
Beginner


Dołączył: 10 Lis 2007
Wysłany: 24-01-2008, 14:41   

!Dan!, kup routera, ja zapewne tez bede mial psp. Niestety TK:DR nie ma multiplayera :/ nie mozna przez neta grac. Ale inne bijatyki hmmm :>
 
 
 
szyper 
Grand Master



Dołączył: 15 Wrz 2007
Wysłany: 24-01-2008, 15:26   

Cytat:
P.S. Tekken Dark Resurrection jest przemiażdzony ;] Tylko wgf Henia nie zbiera z mida... ;( (xD)

on ma tam nawet Ewgfa :P
mysle ze lepszy online dla dr wyjdzie jak ludzie zrobia emu psp niz ten co jest na ps3 :)
_________________
POZDRO&POCWICZ
 
 
!Dan! 
Grand Master



P2P Mode: Host & Client
Zagram w: JK3, Tekken 3, Tekken: Dark Resurrection, Quake 3: A.
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 20 Maj 2006
Skąd: Kraków ^^
Ostrzeżeń:
 1/3/5
Wysłany: 25-01-2008, 12:07   

Musze Was zmartwic, bo jest taki program, ktňry umozliwia gre online za pomoca battle lobby. Nazwe programu bede wyciskal od Pitrexa. Jak bede wiedzial cos wiecej to napisze ^^
_________________

 
 
 
Dumian 
Administrator


PSN ID: DumianPL
Zagram w: Tekken 7 (PC, PS4), MKX (PC)
Steam ID: Dumian
Pomógł: 46 razy
Dołączył: 20 Lut 2006
Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 25-01-2008, 14:40   

Jeśli chodzi o online na psp to tutaj coś padło na ten temat :P
_________________
Tekken 7 na PC oficjalnie!
"Using no way as way, having no limitation as limitation"
IE nadaje się do neta jak klawa do Tekkena, nie zwlekaj - Firefox
Kaillera P2P Client
 
 
 
 
Slayer 
Elite player



Dołączył: 23 Kwi 2007
Wysłany: 24-09-2008, 22:05   

Mam takie mało pytanko. W najbliższym czasie chcę sprawić sobie ps3, no i oczywiście chcę sprawić sobie od razu tekkena 5 i tutaj zaczyna się mój mały problem. Jak mam zdobyć tą grę, podobno można kupić tylko przez internet. Ale to jak, mam podłączyć konsolę do internetu, później jakoś przez konsole wejść do sklepu? Nie mam zielonego pojęcia.
Im dokładniej ktoś odpowie tym lepiej bo jestem laikiem.
_________________
Zawsze niewidoczny na gg.
 
 
 
Tygrys 
Grafik

Dołączył: 24 Mar 2006
Wysłany: 25-09-2008, 04:05   

Poszukaj gry na allegro albo ebay'u
_________________
 
 
 
Slayer 
Elite player



Dołączył: 23 Kwi 2007
Wysłany: 25-09-2008, 09:04   

Jak by była ta część na allegro, czy na ebay'u, to bym się o to nie pytał.
_________________
Zawsze niewidoczny na gg.
 
 
 
KingKY 
Elite player



Dołączył: 23 Lut 2006
Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 25-09-2008, 18:58   

jak bedziesz mial ps3, dam kontakt do czlowieka co na codzien zajmuje sie sprzedarza gier z ps store - taki sklep z grami na ps3 no i on Ci sprzeda tego tekkena za 35 zl jezeli bedziesz mial problemy z rejestracja karty kredytowej. podlaczyc neta do ps3 jest bajecznie prosto, albo radiowo albo kablem ethernet. sork za bledy i chaos :) )
_________________
KING SAYS:"DAMN, RAWR IS JUST TOO GOOD !"
 
 
 
Komandos 
Grand Master



PSN ID: KomandosPL
GamerTag: KomanDooSan
Pomógł: 2 razy
Dołączył: 08 Gru 2006
Skąd: Amsterdam
Ostrzeżeń:
 1/3/5
Wysłany: 26-09-2008, 08:43   

Slayer napisał/a:
Jak by była ta część na allegro, czy na ebay'u, to bym się o to nie pytał.


Ja sprzedaję na allegro w soboty i niedziele bo w tygodniu aukcje usuwają ;) Żeby kupić coś w PSS musisz mieć albo kartę z Inteligo albo kredytową, debetowe odpadają.
_________________
 
 
 
MicH 
Użytkownik

PSN ID: Mam tylko PS2 i PSP;)
GamerTag: Tak jak z PS3;)
Dołączył: 26 Paź 2008
Skąd: Stargard
Wysłany: 26-10-2008, 13:56   

ale fajnie;P kupilem se na psp t5:dr i mozna nbiegac po scianach;P woow <-- <-- i w lewą góre ale dup;a do sciany;P
_________________
Półki co bez podpisu;)
 
 
 
Slayer 
Elite player



Dołączył: 23 Kwi 2007
Wysłany: 18-11-2008, 16:29   

Wreszcie mam tekkena 5 dr i jestem w niebie (ostatnio w jakiego tekkena grałem to był T3). Zaskoczył mnie tryb arcade. Jest tak zrobinony jak by grało się przez net z jakimś kolesiem i nie czuć, przynajmniej ja nie czuje, że gram z komputerem.
_________________
Zawsze niewidoczny na gg.
 
 
 
Mr_Editor 
Support


PSN ID: Mr_Editor-PL
Zagram w: TTT2, T7
Steam ID: mreditorcustomize
Pomógł: 5 razy
Dołączył: 26 Cze 2007
Skąd: Skąd: Skąd: Skąd:
Wysłany: 18-11-2008, 18:07   

Cytat:
Wreszcie mam tekkena 5 dr i jestem w niebie (ostatnio w jakiego tekkena grałem to był T3). Zaskoczył mnie tryb arcade. Jest tak zrobinony jak by grało się przez net z jakimś kolesiem i nie czuć, przynajmniej ja nie czuje, że gram z komputerem.

Jeżeli CPU w dr jest porównywalne do tego z t5 to różnicę czuć i to wielką :)
_________________
http://youtube.com/mreditorcustomize
http://honmaru.pl/customize
https://soundcloud.com/moocha-ziom
https://www.facebook.com/moocha.ziom
 
 
 
Raziel 
Master of the Shakers



PSN ID: nerobianco123
Dołączył: 24 Sty 2007
Wysłany: 07-01-2009, 06:32   

Kupiłem T5DR online no fajnie : ) Problem w tym że łączy mnie tylko z japończykami :|
Mój typ połączenia to Nat2. Jest jakis sposób aby pograć z europą ?
_________________
 
 
Di 
Grand Master



Pomógł: 1 raz
Dołączył: 24 Paź 2006
Skąd: Warszawa
Wysłany: 07-01-2009, 07:05   

A którą wersję masz? Bo chyba każda ma oddzielne serwery.
 
 
 
Slayer 
Elite player



Dołączył: 23 Kwi 2007
Wysłany: 07-01-2009, 08:26   

Ja gram z europejczykami, T5 kupiłem z polskiego pss, ale i tak są lagi.
_________________
Zawsze niewidoczny na gg.
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   

Podobne Tematy
Tekken Dark Resurrection Online Tournament
PSP-Tekken Dark Resurection-!!Ghost!!-Problem
Tekken 3 - 5 jaki emulator do tego i jak skonfigurowany
Tekken 6 - jak skonfigurować drugiego pada
Refleks w Tekkenie - wyrywanie z rzutów i hit confirmation
 
Udostępnij: Udostępnij na Facebook  Udostępnij na Sledziku  Udostępnij na Wykop  Udostępnij na Gadu Gadu Live  Udostępnij na Twitter
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group