Czyli co... jedziem dziś z testami SF3? Kto chetny?
Marvel vs. Capcom 2 tez nie działa
Edit:
Testowałem z SubZero 14FPS przy FrameSkip: 2... teraz bedziemy sie bawic w pozyskiwanie klatek (wylaczenie dzwieku, powiekszenie frameskipa etc.)... ale trzeba przyznac, ze przy 14FPS latwo sie parry robi
P2P Mode: Client only
Wysłany: 28-06-2007, 19:17
no ja mysle ze troche osob interesuje wiec wskazane podzielic sie tym na forum w celu ominiecia spamu w skrzynce
_________________ pozostań wierny/a swoim przekonaniom nawet w obliczu odrzucenia przez innych czy braku popularności. rozwijaj swoje zainteresowania, realizuj plany i zachowaj integralność nawet wówczas, gdy narażony/a jesteś w związku z tym na bolesne konsekwencje
Poproscie Suba by wam zrobim tutorial jak grac online na nullDC, bo testowalismy i dzialalo Nie byly to "mieczyki" tylko SF3, ale to wszystko dziala na tej samej zasadzie. (bylo malo fps, lecz to raczej wina wymagan samego emulatora).
Od dłuższego czasu grania w DOA2 na nulDC dokonałem dzisiaj małego odkrycia
Kiedy dotychczas grałem na 30 fps w porywach do 60 fps np. przy grze z Zackiem (nie wiem dlaczego akurat przy nim to było najczęstrze), zajrzałem do Options -> Show
Pozostawiłem zaznaczone Enable Dynarec (gdyby to odhaczyć to kaplica)
i odhaczyłem Enable Constant Propagation
Efekt? DOA2 na 60 fps Spadek tylko przy lołdingu i menu.
Może wy to już wiecie i tylko ja się tym podniecam, ale mając GeForce 8800GTX i Core2 Duo E6420 lubię poczuć moc
_________________ Od stycznia nie posiadam dostępu do internetu. 4 sierpnia pierwszy raz zajrzałem na Honmaru podczas pobytu u znajomych odkąd sie przeprowadziłem. Dostawcy neta stacjonarnego nie lubią Kazimierowa Pozdrawiam!
pare dni temu wyszła beta nullDC 1.00 , na moim cienkim jak gówno węża kompie (gf6600gt, gb ram, athlon 1.85 ghz) sporo gier działa w 80-100% prędkości, nie ma to jak przedwczesny prezent na gwiazdke
_________________ Zawodowcy są przewidywalni - strzeż się amatorów
Czit, ja nie chciałem być złośliwy czy kogoś urazić podając swoje parametry
_________________ Od stycznia nie posiadam dostępu do internetu. 4 sierpnia pierwszy raz zajrzałem na Honmaru podczas pobytu u znajomych odkąd sie przeprowadziłem. Dostawcy neta stacjonarnego nie lubią Kazimierowa Pozdrawiam!