nie patrzałem na ulice ale domyślam się, że na gliwickiej...SubZero pisze:W Silesii czy na Gliwickiej ?
ale głowy nie dam...
Moderator: ModTeam
nie patrzałem na ulice ale domyślam się, że na gliwickiej...SubZero pisze:W Silesii czy na Gliwickiej ?
Nie w kafejce internetowej, a w jakiejś knajpie/salonie gier, reszta się zgadza. Kafejka internetowa jest z drugiej strony.darth_julitka pisze:no to trzeba bedzie sie tam wybrac
ostatnio jak byłam w Warszawie to sie natknełam na automat z TTT. Był w kafejce internetowej w przejsciu podziemnym które jest jak sie wychodzi z Dworca Centralnego (moge się mylic, bodajże gdzies pod Emilli Plater )
cóż, byłam tak zafascynowana automatem, że mogło mi się cos pomieszacHateMe! pisze:Nie w kafejce internetowej, a w jakiejś knajpie/salonie gier, reszta się zgadza. Kafejka internetowa jest z drugiej strony.darth_julitka pisze:no to trzeba bedzie sie tam wybrac
ostatnio jak byłam w Warszawie to sie natknełam na automat z TTT. Był w kafejce internetowej w przejsciu podziemnym które jest jak sie wychodzi z Dworca Centralnego (moge się mylic, bodajże gdzies pod Emilli Plater )
A to dobre, wczoraj bylem tam w kinie i tez to odkrylem, wchodze do tematu zeby napisac a tu prosze Dumian mnie ubiegl:) a obok 6 stoi TK3 A co Dumian, moze wczoraj tez w Lodzi byles?Dumian pisze:W Łodzi w kinie SilverScreen na pierwszym piętrze jest automat z Tekkenem 6 (ktoś w innym temacie chyba już wspominał). Podobno w Polsce są gdzieś jeszcze dwa takie, jak ktoś się natknie niech da znać
Niestety nie, ale skoro wiem, że tam jest automat to postanowiłem napisaćDismaster pisze:A co Dumian, moze wczoraj tez w Lodzi byles?
o, bedzie trzeba obczaic...Asuka pisze:Krynica Morska,niedaleko przy plaży są rożne automaty w tym T5