Komandos pisze:Dlaczego posta Adepta został usunięty?
![Zdezorientowany :/](./images/smilies/confused.gif)
Samą prawdę napisał
![Jezyk :P](./images/smilies/tongue.gif)
Też mnie zastanawia, co ten post komu uczynił?!!!
BTW, ażeby nikt z udzielających się w temacie turka, nie zapomniał, iż odbywa się on w grę Garou: Mark of the Wolves, przygotowałem dla wszystkich fanów bezproduktywnych statystyk kolejne (po dwóch edycjach w turku SamSho) zestawienie obejmujące ŚREDNIĄ WYBIERALNOŚĆ POSTACI PRZEZ GRACZY PODCZAS TEGO TURNIEJU (VOL.3) na podstawie wpisów w temacie, here we go:
1.
Freeman - 13 - To info cieszy wszystkich ambitnych ogrywaczy (Ja, Eq, Jo-Jo) wszelkiego rodzaju klepanek po buziach. Klimatyczny lowtier, morderca policjantów, wielokrotny upokarzacz szczęśliwego finalisty turka - Jarka jest na samym szczycie!!! Całe slumsy Southtown wiwatują właśnie na jego cześć, ochoczo wymachując rozczochraną!!!
2.
Rock Howard - 12 - syn swojego ojca, popularna i w sumie lubiana postać, której każdy fan serii spodziewał się na pudle. Geese miałby łzy w oczach...
3.
Hotaru Futaba - 11 - niepozorna specjalistka od "fikołków", Garouowski odpowiednik Nakoruru, którą Mg i Sub-Zero wynieśli na piedestał i chwała im za to (od tych, którzy trawią tę postać).
4.
Kim Dong Hwan - 10 - obrzydliwie zła oraz leniwa (powinienem go lubić...) wersja Kima (Harcerzyka) Kaphwana, zawodnik mający ochotę na ostre Akcje (
) i jeden z "kół ratunkowych" Jarka oraz koks, wsadzający swoje nogi gdzie popadnie (...ale jednak nie trawię tego typa - na stos).
5.
Khushhood Butt vel Marco Rodriguez - 9 - shotos i wszystko jasne (też się dziwię, że tak nisko
), ale w sumie fajna postać i nie wywołuje odruchu wymiotnego na swój widok, ach ta magia Garou...
6.
Tizoc - 7 - legendarna postać świata zapasów, kochająca wszystkie dzieci i vice versa. Gdyby pod koniec lat 90-ych walczył w WCW, Raven z pewnością zwerbowałby go do The Flock.
7.
Kim Jae Hoon - 6 - paradoksalnie ten harcerzyk zyskał moja sympatię gdyż naprawdę fajnie się nim gra, charakter zarezerwowany tylko dla graczy z wyższych taekwondowych sfer, nie to co ten prostak Chłam.
8.
Bonne Jenet - 5 - faping to bardzo zdrowy sport, o czym przekonał nas Pan Michał regularnie wciskając przycisk "zatwierdź" na podobiźnie tej damy na ekranie wyboru postaci.
8.
Terry Bogard - 5 - o kurde, nie umiem grac w tę grę, co by tu zrobić? Już wiem, wybiorę "mojego ulubieńca" Terry'ego, a on wszystkich zamiecie (Eq and Chrisek tribute
![Hyhy :hyhy:](./images/smilies/naughty.gif)
)
8.
Kevin Rian - 5 - powodem tak wysokiego miejsca tego straceńca jest nie do końca zrozumiały (żeby nie powiedzieć, że w ogóle) przez wszystkich zajebistych ludzi gust Pana Jarka, który nakazuje mu wybierać takie bezbarwne pomioty, zieeeeeeeeeeeeeeew.....
11.
Gato - 4 - "Kot" podobno jest cool, ale najwyraźniej na walki turniejowe to nie wystarczy i pewnie był wybierany tylko przez przypadek.
12.
Hokutomaru - 3 - ambitne dziecko, zgłosiło się kiedyś tam na treningi do TeeVara (widocznie Andy Bogard nie spełnił jego oczekiwań) i zaistniało....
13.
Kain R. Heinlein - 2 - ależ boli tak niskie miejsce tego reprezentanta wyższych southtownowskich sfer, ale cóż, lampka dobrego wina kontemplowana na przykład przy cudownym "Bolero" Maurice'a Ravela powinny zaradzić wszystkim smutkom jakie spotykają ten nieszczęsny padół.
14.
Grant vel Abel Cameron - 0 - Grant jest sprawa - idź być zły gdzie indziej!!!
Jarku, masz rację, wykazałem się olbrzymią dawką nieścisłości w kwestii kominiarki, która nie miała się nigdy znaleźć w domu Gascana, dzięki za zwrócenie uwagi, a także przywrócenie do porządku.
Nie gram już w przygodówki Point and Click - proszę, męczcie mnie o spary.