Garou MotW: BEST IN THE WORLD!
- Komandos
- Grand Master
- Kontakt:
Re: Garou MotW: BEST IN THE WORLD!
Do Tekkenowców i tak im ciągle daleko, ale przyznaję hype jest Szkoda, że nie MM, było by ciekawiej.
Dla podkręcenia atmosfery mogę postawić 2 dyszki na Chrisa. Ktoś się podejmie?
Dla podkręcenia atmosfery mogę postawić 2 dyszki na Chrisa. Ktoś się podejmie?
- Oscar
- Support
- Kontakt:
Ja bym proponował zakończyć ten turniej. Jarek wiecznie obecny na pc. Eq pewnie też, tylko trzeba do niego zagadać. Pewnie od tych kłótni Akcji z Chrisem pomyślał sobie że w/o dostał.
NIE TŁUMACZ SIĘ ŻE DOSTAŁEŚ PO DUPIE!
- caradolph
- Grand Master
- Kontakt:
Mam takie dyskretne pytanie. Ile ten turniej już trwa ?
"Brazuya would be godlike, imagine something like Kazuya with safe mid launcher and CH d/f+2, taunt, b+4, EWGF. This is it."
- Martins
- Grand Master
- Kontakt:
Kurde, niby fajnie, że coś się dzieje, ale temat robi się zbyt komercyjny, nie wiem czy to dobrze dla kultu serii Fatal Fury.
Co proponujesz Oscar, obustronny WO? Ja bym tego unikał, bo skończy się jak w MK1, gdzie co po niektórzy uczestnicy zostali wygdybani z turka przez organizatora według zasady: Ten na pewno by wygrał z tym, więc wszystko już jest jasne...
"Swoja" Stara Actiona to słodziutka Blue Mary ze zdjęcia? Zazdroszczę mamy, Akcja!!!!
Komandos, do poziomu tekkenowej dzieciarni wyjątkowo tu daleko, gdyż część (jeśli nie całość) owego feudu odbywa się pół żartem.
Oczywiście na koniec odpowiedzi na frapujące Jarka, a także cały świat, pytania:
1) Tak, Chris (Reakcja) postąpi jak przepowiedziałeś.
2) Zdecydowanie kolejna porcja materiału w obrzydliwy wręcz sposób podważająca wątpliwej jakości umiejętności Reakcji z pewnością niebawem ujrzy światło dnia słonecznego.
3) Jeśli dojdzie do takiej konfrontacji to szczerze współczuję obu pomylonym na umyśle Panom.
4) Wszyscy propagatorzy jawnych zasad rozgrywania turków i inicjatorzy antywałkowych zmagań forumowej braci nie byli by tym pomysłem zbyt uskrzydleni.
5) Ażeby wyjść na Ostatniego Sprawiedliwego na tym zasłużonym, wręcz legendarnym bijatykowym serwisie: Dla Jarka i Eq środkowy palec!!!
6) Skoro Reakcja faktycznie tak się uchował....Przynajmniej prezentuje się schludniej ode mnie i śmierdzi mniej od wałków z turka MK1.
Southtown płacze....
EDIT: Info dla Caradolpha: rozpoczął się pod koniec marca ubiegłego roku...
Co proponujesz Oscar, obustronny WO? Ja bym tego unikał, bo skończy się jak w MK1, gdzie co po niektórzy uczestnicy zostali wygdybani z turka przez organizatora według zasady: Ten na pewno by wygrał z tym, więc wszystko już jest jasne...
"Swoja" Stara Actiona to słodziutka Blue Mary ze zdjęcia? Zazdroszczę mamy, Akcja!!!!
Komandos, do poziomu tekkenowej dzieciarni wyjątkowo tu daleko, gdyż część (jeśli nie całość) owego feudu odbywa się pół żartem.
Oczywiście na koniec odpowiedzi na frapujące Jarka, a także cały świat, pytania:
1) Tak, Chris (Reakcja) postąpi jak przepowiedziałeś.
2) Zdecydowanie kolejna porcja materiału w obrzydliwy wręcz sposób podważająca wątpliwej jakości umiejętności Reakcji z pewnością niebawem ujrzy światło dnia słonecznego.
3) Jeśli dojdzie do takiej konfrontacji to szczerze współczuję obu pomylonym na umyśle Panom.
4) Wszyscy propagatorzy jawnych zasad rozgrywania turków i inicjatorzy antywałkowych zmagań forumowej braci nie byli by tym pomysłem zbyt uskrzydleni.
5) Ażeby wyjść na Ostatniego Sprawiedliwego na tym zasłużonym, wręcz legendarnym bijatykowym serwisie: Dla Jarka i Eq środkowy palec!!!
6) Skoro Reakcja faktycznie tak się uchował....Przynajmniej prezentuje się schludniej ode mnie i śmierdzi mniej od wałków z turka MK1.
Southtown płacze....
EDIT: Info dla Caradolpha: rozpoczął się pod koniec marca ubiegłego roku...
Ostatnio zmieniony 19-01-2013, 23:29 przez Martins, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie gram już w przygodówki Point and Click - proszę, męczcie mnie o spary.
- Oscar
- Support
- Kontakt:
Obustronny w/o odpada. Napisałem do chłopaków na gadulcu zobaczymy czy będzie odzew tu czy tam. To nie w MK1 był w/o w finale tylko w MK2 ranking turniej Doink vs. Wolf.
NIE TŁUMACZ SIĘ ŻE DOSTAŁEŚ PO DUPIE!
- J.a.r.e.k.
- Master
Nawet Komandosa przywiało...
Sam nie wiem teraz, czy walka Akcja - Chris, nie przyćmi naszego finału...
Nie wiadomo czy go rozstrzygać przed czy po... kurde!
Namieszaliście.
Sam nie wiem teraz, czy walka Akcja - Chris, nie przyćmi naszego finału...
Nie wiadomo czy go rozstrzygać przed czy po... kurde!
Namieszaliście.
-
- Grand Master
eq2D pisze: Chris, "sam" piszemy z dużej litery tylko na początku zdania. Ja rozumiem cel, zwrot grzecznościowy, ale... do siebie samego?
Nie "z dużej litery" tylko "dużą literą". Link do dalszej edukacji: http://poradnia.pwn.pl/lista.php?id=443
Ostatnio zmieniony 19-01-2013, 23:35 przez Adept, łącznie zmieniany 1 raz.
- Martins
- Grand Master
- Kontakt:
Hahahaha...Zapomniałem, że aktualnie na forum czai się Adept ze słownikiem, są już pierwsze ofiary. Ja bym z chłopem nie zadzierał w tym względzie, Akcja. Znaczy się, Akcjo.Adept pisze:eq2D pisze: Chris, "sam" piszemy z dużej litery tylko na początku zdania. Ja rozumiem cel, zwrot grzecznościowy, ale... do siebie samego?
Nie "z dużej litery", tylko "dużą literą". Link do dalszej edukacji: http://poradnia.pwn.pl/lista.php?id=443
Ostatnio zmieniony 14-02-2013, 11:05 przez Martins, łącznie zmieniany 1 raz.
- eq2D
- Friend
Dziękuję Adepcie za (słuszne) zwrócenie uwagi. Na swoje usprawiedliwienie mam tylko otarcie się o śmierć, gorączkę rzędu 40 stopni C i niesamowitą, nieprzemyślaną ochotę zwrócenia komuś uwagi. Rzucisz pierwszy kamieniem?
A co turnieju, to ja już dawno temu straciłem zainteresowanie i jakąkolwiek chęć.
A co turnieju, to ja już dawno temu straciłem zainteresowanie i jakąkolwiek chęć.
- Martins
- Grand Master
- Kontakt:
Oby to był żart, gdyż nie lubię podkradać pomysłów Adepta i wjeżdżać ludziom w kominiarce na chatę.eq2D pisze: A co turnieju, to ja już dawno temu straciłem zainteresowanie i jakąkolwiek chęć.
- J.a.r.e.k.
- Master
Drogi Martinsie, o ile pamiętam, a swojego czasu ochoczo interesowałem się owym wątkiem, szanowny Pan Adept nie chciał wjeżdżać nikomu na chatę w kominiarce. Tylko bez.
Popraw mnie jeżeli się mylę i trzymajmy się faktów, gdyż tylko one czynią historię tak fascynującym przedmiotem.
Pozdrawiam.
Popraw mnie jeżeli się mylę i trzymajmy się faktów, gdyż tylko one czynią historię tak fascynującym przedmiotem.
Pozdrawiam.
- gascan
- Friend
- Kontakt:
- Komandos
- Grand Master
- Kontakt:
Dlaczego posta Adepta został usunięty? Samą prawdę napisał
- Martins
- Grand Master
- Kontakt:
Też mnie zastanawia, co ten post komu uczynił?!!!Komandos pisze:Dlaczego posta Adepta został usunięty? Samą prawdę napisał
BTW, ażeby nikt z udzielających się w temacie turka, nie zapomniał, iż odbywa się on w grę Garou: Mark of the Wolves, przygotowałem dla wszystkich fanów bezproduktywnych statystyk kolejne (po dwóch edycjach w turku SamSho) zestawienie obejmujące ŚREDNIĄ WYBIERALNOŚĆ POSTACI PRZEZ GRACZY PODCZAS TEGO TURNIEJU (VOL.3) na podstawie wpisów w temacie, here we go:
1. Freeman - 13 - To info cieszy wszystkich ambitnych ogrywaczy (Ja, Eq, Jo-Jo) wszelkiego rodzaju klepanek po buziach. Klimatyczny lowtier, morderca policjantów, wielokrotny upokarzacz szczęśliwego finalisty turka - Jarka jest na samym szczycie!!! Całe slumsy Southtown wiwatują właśnie na jego cześć, ochoczo wymachując rozczochraną!!!
2. Rock Howard - 12 - syn swojego ojca, popularna i w sumie lubiana postać, której każdy fan serii spodziewał się na pudle. Geese miałby łzy w oczach...
3. Hotaru Futaba - 11 - niepozorna specjalistka od "fikołków", Garouowski odpowiednik Nakoruru, którą Mg i Sub-Zero wynieśli na piedestał i chwała im za to (od tych, którzy trawią tę postać).
4. Kim Dong Hwan - 10 - obrzydliwie zła oraz leniwa (powinienem go lubić...) wersja Kima (Harcerzyka) Kaphwana, zawodnik mający ochotę na ostre Akcje ( ) i jeden z "kół ratunkowych" Jarka oraz koks, wsadzający swoje nogi gdzie popadnie (...ale jednak nie trawię tego typa - na stos).
5. Khushhood Butt vel Marco Rodriguez - 9 - shotos i wszystko jasne (też się dziwię, że tak nisko ), ale w sumie fajna postać i nie wywołuje odruchu wymiotnego na swój widok, ach ta magia Garou...
6. Tizoc - 7 - legendarna postać świata zapasów, kochająca wszystkie dzieci i vice versa. Gdyby pod koniec lat 90-ych walczył w WCW, Raven z pewnością zwerbowałby go do The Flock.
7. Kim Jae Hoon - 6 - paradoksalnie ten harcerzyk zyskał moja sympatię gdyż naprawdę fajnie się nim gra, charakter zarezerwowany tylko dla graczy z wyższych taekwondowych sfer, nie to co ten prostak Chłam.
8. Bonne Jenet - 5 - faping to bardzo zdrowy sport, o czym przekonał nas Pan Michał regularnie wciskając przycisk "zatwierdź" na podobiźnie tej damy na ekranie wyboru postaci.
8. Terry Bogard - 5 - o kurde, nie umiem grac w tę grę, co by tu zrobić? Już wiem, wybiorę "mojego ulubieńca" Terry'ego, a on wszystkich zamiecie (Eq and Chrisek tribute )
8. Kevin Rian - 5 - powodem tak wysokiego miejsca tego straceńca jest nie do końca zrozumiały (żeby nie powiedzieć, że w ogóle) przez wszystkich zajebistych ludzi gust Pana Jarka, który nakazuje mu wybierać takie bezbarwne pomioty, zieeeeeeeeeeeeeeew.....
11. Gato - 4 - "Kot" podobno jest cool, ale najwyraźniej na walki turniejowe to nie wystarczy i pewnie był wybierany tylko przez przypadek.
12. Hokutomaru - 3 - ambitne dziecko, zgłosiło się kiedyś tam na treningi do TeeVara (widocznie Andy Bogard nie spełnił jego oczekiwań) i zaistniało....
13. Kain R. Heinlein - 2 - ależ boli tak niskie miejsce tego reprezentanta wyższych southtownowskich sfer, ale cóż, lampka dobrego wina kontemplowana na przykład przy cudownym "Bolero" Maurice'a Ravela powinny zaradzić wszystkim smutkom jakie spotykają ten nieszczęsny padół.
14. Grant vel Abel Cameron - 0 - Grant jest sprawa - idź być zły gdzie indziej!!!
Jarku, masz rację, wykazałem się olbrzymią dawką nieścisłości w kwestii kominiarki, która nie miała się nigdy znaleźć w domu Gascana, dzięki za zwrócenie uwagi, a także przywrócenie do porządku.
-
- Użytkownik
Kiedy będzie jakiś kolejny turniej?? ktoś chętny??