Społeczność fanów gier z gatunku bijatyk, emulatorów i retro. Istniejemy nieprzerwanie od 2005 roku. Działamy na rzecz popularyzacji gier bijatyk, organizacji turniejów online i offline.
Trzecia edycja turnieju TK3 Online. Subforum zawiera na bieżąco aktualizowane grupy oraz terminarz walk turniejowych. Należy zamieszczać tutaj wyniki oraz dokonywać sygnalizacji walk.
Dobra panowie, spokoj Rewanz nie bedzie zaliczony.
Ja wlasciwie tylko zgłosic ze na razie nie bede podliczac tak jak ostatnio (od razu) bo po prostu wykupiłam sobie abonament na www.emuinfo.pl i chce jak najszybciej, jak najwiecej gier sciagnac na DC, a mam slabe lacze i kazde wejscie na strone mi dodatkowo zawala transfer (a na liscie mam The Ring, Chu chu rocket, Space Channel 5, VF3, MK:Gold, Sonic Adventure, Zombie Revenge, Ready 2 Rumble 2) a przy łączu 128 to sami wiecie . Tym bardziej ze ten nawias to dopiero "początek" listy (heh DC ).
Podliczac postaram się co wieczór koło godziny 21-22 (zeby nie bylo ze sie migam i nie ze mi sie nie chce, bo mi sie to podoba )
Aha walka "Veritas 5 : 1 chf" NIE jest podliczona
Sorry, ale ja z powodu braku czasu i dlatego, że w moim padzie już większość przycisków nie działa wycofuje sie z turnieju, prosze we wszystkich moich walkach wpisać walkowery na moją niekorzyść
nie wiem czy nie zauwazyles czy specialnie;P ale nie podliczyles jeden walki na stronie 4 za samym dole
Got 5:4 Veritas rewanz
sp.dzieki za poprawke
Oen: No dzieki podliczylem juz a nastepnym razem nie podawaj wyniku dwa razy bo jak bym nie byl taki genialny to bym Ci dwa razy to policzyl zycie a tak serio to troche dziwnie mogloby to wyjsc
Ostatnio zmieniony 01-05-2006, 10:22 przez Got, łącznie zmieniany 2 razy.
nei wiem jak ogolnie sie tu liczy ale Barlog sie poddal .jak sam pisze [/quote]prosze we wszystkich moich walkach wpisać walkowery na moją niekorzyść[/quote] to napisze
Got 5:0 Barlog rewanz - walkower
ps. chyba sie takie cos liczy nie czy mosze go meczyc o gre