Kawaks
Moderator: ModTeam
- Aserot
- Support
- Kontakt:
Re: Kawaks
No to sposób opisany w poradniku działa też online. Tylko trzeba dać Send DipSwich settings i zresetować grę o czym zapomniałem tutaj napisać sorki moja wina .
Nikt nie wie, gdzie był człowiek, zanim się urodził, ale kiedy już się urodzi, dość szybko odkrywa,
że przybył z skasowanym biletem powrotnym.
- SubZero
- Moderator
- Kontakt:
Ale działa w MAME czy w Kawaksie ? W sumie bardziej zależałoby mi na Kawaksie, bo MAME coś ostatnio mnie nie lubi
- Aserot
- Support
- Kontakt:
No w Mame w Kawaksie na razie nie wiem jak to zrobić .
Nikt nie wie, gdzie był człowiek, zanim się urodził, ale kiedy już się urodzi, dość szybko odkrywa,
- Argoh
- Elite player
Nie moge ściągnąć Biosa? Dlaczego?
- Action
- Moderator
- Kontakt:
- eq2D
- Friend
Nie zostało napisane o braku pełnej emulacji efektów rastrów, więc pozwolę sobie szczelić mały wywód
Kawaks ma jedną - całkiem sporą - wadę. Jest jednym z wielu (multi)emulatorów, który nie obsługuje w pełni efektów rastrów. Przez te niedopracowanie parę tytułów takich jak Galaxy Fight staje się w dużej mierze niegrywalne przez błędy w wyświetlanej grafice.
[ Dodano: 12-07-2007, 13:04 ]
Nie, postacie nie latają... to właśnie zjebana emulacja efektów rastrów. Czyli wszystko jasne.
Dzieki Action za shota
Kawaks ma jedną - całkiem sporą - wadę. Jest jednym z wielu (multi)emulatorów, który nie obsługuje w pełni efektów rastrów. Przez te niedopracowanie parę tytułów takich jak Galaxy Fight staje się w dużej mierze niegrywalne przez błędy w wyświetlanej grafice.
[ Dodano: 12-07-2007, 13:04 ]
Nie, postacie nie latają... to właśnie zjebana emulacja efektów rastrów. Czyli wszystko jasne.
Dzieki Action za shota
- Sajin
- Master of the Shakers
Większość linków do romów, które podał Jo-jo są nieaktualne. Upnąłby ktoś Kofa '99?
edit: zanim odeślecie mnie na google, od razu powiem, że szukałem i znalazłem tylko rom, który potrzebuje podstawowej wersji roma Kofa '99 do działania ;].
edit: zanim odeślecie mnie na google, od razu powiem, że szukałem i znalazłem tylko rom, który potrzebuje podstawowej wersji roma Kofa '99 do działania ;].
- SubZero
- Moderator
- Kontakt:
Coś słabo szukałeś. Linki może są nieaktualne, ale na stronie dalej wszystko jest. Zaktualizowałem linki w pierwszym poście.
-
- Użytkownik
Panowie prosze pomozcie robie wszystko dokladnie tak jak podajecie i wogole nie chce mi wykryc zadnej gry a jak nacisne all i wybiore ta gre ktora chce to mam taki komunikat "couldn't find sfix.sfix (c2ea0cfd) for game, ERROR) czyzby nie wykrywal biosu?
- Aserot
- Support
- Kontakt:
Mi to wygląda na zły rom z grą spróbuj pobrać grę z innego źródła.
- kemot722
- Grand Master
- SubZero
- Moderator
- Kontakt:
Ten plik to część BIOSu NeoGeo. Ściągnij BIOS (plik neogeo.zip) najlepiej z RetroRoms i wrzuć do katalogu z grami.
-
- Użytkownik
Gdy odpalam to gre (World Heroes 2) na nebuli dziala ale jak chce ja uruchomic na kawaksie to niewidzi gry, probowalem z paroma innymi grami i tez ten sam problem poddaje sie pozostaje mi korzystac z nebuli:/
Panowie dzieki wielkie za pomoc rzeczywiscie problem tkwil w zlym biosie neogeo jeszcze raz wielkie dzieki za pomoc pozdrawiam
Panowie dzieki wielkie za pomoc rzeczywiscie problem tkwil w zlym biosie neogeo jeszcze raz wielkie dzieki za pomoc pozdrawiam