Zachariasz
punkt 3 uruchomienie i logowanie
edit
po rejestracji otrzymujesz pewien specjalny kod po ktory sluzy nam do loginu
i schemat wyglada tak:
kod
haslo
kod
trzeba na to uwazac bo Pattrick nie mogl tego rozpracowac tez ;D
Z racji trollującego na IRCu idioty, który uważa że wie lepiej, bo czytał tłumaczone przez translator ruskie Bravo Girl - dodałem dział FAQ, który w razie dalszych pytań będzie na bieżąco uzupełniany.
1. Z menu po prawej stronie wybieramy przycisk z dwoma żółtymi ludzikami (wiadomo, że żółte ludziki to tylko boty. Europa górą!)
hmmm, szybka partyjka , ale nie tylko z botami...
Co do kodu , to jest on potrzebny przy logowaniu wtedy kiedy nie rejestrujesz się 1 metodą lecz drugą (nie opisaną w poradniku , 2 screen w rejestracji jak zaznaczasz opcję z listem)
Witam.
Mam pewien błąd odnośnie tej gry, mianowicie po wyborze postaci, już na samym początku (po tym jak lala gada do ciebie po kwadratowemu (nie mam krzaczków), robi się czarny ekran i... Pach, krytyczny błąd, wygląda on tak :
http://img19.imageshack.u...beztytuuicd.jpg
Jeżeli znacie odpowiedź, jak to załatać, abym mógł w tę gierkę pograć - Napiszcie mi Prywatną Wiadomość, lub odpowiedzcie tu w temacie.