SCV - badanie zainteresowania Polaków
Moderator: ModTeam
- eq2D
- Friend
Re: SCV - badanie zainteresowania Polaków
Po dostępnych shotach stwierdzam, że Soul Calibur prezentuje się jak gra dla młodzieży ze szkół podstawowych. Design jest... no nie ma tu co kusić się na wyszukane epitety, bo jest zwyczajnie gówniany. Z dobrych bitek (SB, SC) seria zmienia swe oblicze na takie, które nijak mogę uznać za atrakcyjne. Dla mnie. No i Ivy ma jednak za małe cycki.
- Ana
- Friend
- Kontakt:
troche odbiegajac od tematu, probka muzyki z sc5
mi sie podobie <3
mi sie podobie <3
- Yamada
- Moderator
- Kontakt:
Muszę powiedzieć, że po usłyszeniu kilku informacji i zobaczeniu kilku nowszych walk z tej gry zainteresowanie nią spadło u mnie o jakieś 90%.
Beznadziejny design drugich strojów i "gra ma być bardziej noob friendly, więc pozabierajmy znowu 1/3 command listu postaciom i zlikwidujmy inputy np. z A+K bo były za trudne do zrobienia".
Ta seria stacza się na dno i nigdy więcej już się nie podniesie.
VF5FS bedzie jedyną sensową bijatyką przyszłego roku, rzekłem.
Beznadziejny design drugich strojów i "gra ma być bardziej noob friendly, więc pozabierajmy znowu 1/3 command listu postaciom i zlikwidujmy inputy np. z A+K bo były za trudne do zrobienia".
Ta seria stacza się na dno i nigdy więcej już się nie podniesie.
VF5FS bedzie jedyną sensową bijatyką przyszłego roku, rzekłem.
- JJxenon
- Master
Szkoda SC5 bo ja z Yamadą nie zamierzam się kłócić , ale też czekam na VF5FS . To co będzie miał naprawdę odjechane teraz SC to Character Creation i sądzę że dzięki temu wielu graczy się skusi . Fani i tak kupią nowego soula bo to pewne
- Ana
- Friend
- Kontakt:
Tylko co wniesie Character Creation do rozgrywki? Postacie moge sobie tworzyć w simsach, a wzgledem bijatyki mam troche inne wymagania...
- Di
- Grand Master
Namco chce działać w Polsce, a to pierwszy krok w tym kierunku: viewtopic.php?p=72609
- KRELIAN
- Junior Admin
- Kontakt:
Online jest mocno ok, więc nie mogło u nas zabraknąć turnieju - viewtopic.php?t=3255. Ciekawe jak będzie ogólnie z zainteresowaniem (online) i czy coś ruszy na scenie przynajmniej na poziomie MK. Bierzcie i dzielcie się linkiem zachęcając każdego kto się nawinie do onlajnowych zmagań ;].
https://www.change.org/p/from-software- ... on-the-ps4 - wejdź i podpisz jeśli czekasz na powrót 'starego, dobrego Tenchu' na PS4!!!!
- axelux
- Beginner
- Kontakt:
Online jest ok ale jesli sie gra z kims z Europy lub stanow zjednoczonych bo z japonczykami to mam zawsze 1 kreske zasiegu