Guilty Gear problemy
Moderatorzy: ModTeam, Junior Admin
- mg1987
- Support
Re: Guilty Gear problemy
Masz na myśli to kółko śledzące przeciwnika? Użyj któregoś ze specjali albo overdrive'a których normalnie używasz po HS (tych dla joja).
-
- Beginner
O co dokładnie chodzi z tym diagramem na końcu rankingu i jak zwiększyć pkt danej postaci w tym rankingu ?
- mg1987
- Support
Jeśli dobrze kojarzę ta tabela pokazuje stosunek zwycięstw do porażek w trybie versus (znaczy z żywymi graczami). 5 znaczy że te dwie postacie nie stoczyły walki albo mają remis w win/loses, numery powyżej 5 znaczą, że postać której imię jest pokazane w kolumnie wygrywała częściej, poniżej 5 znaczy, że częściej przegrywała.
-
- Beginner
Mam pytanko odnośnie postaci Jam:Gold/Black:Ex ta postać ma taki "atak" lewo+prawo+catch i wtedy odbijane są ataki przeciwnika(zielone koła), jak zrobić aby ten atak odbijał cały atak odpychający, który ma Jam ?(chodzi mi o tą taką zółtą falę, którą Jam robi i odbija przeciwnika)
- mg1987
- Support
Chwilka spędzona w treningu i widzę, że ten atak odbija tylko pierwszy cios przeciwnika. Dalej możesz:
-przejść do obrony, albo fultless/fortress defense;
-natychmiast odpalić burst (będzie to jego złota wersja);
Aha - wszystkie wersje Jam mają ten cios, nie tylko Gold/Black EX.
-przejść do obrony, albo fultless/fortress defense;
-natychmiast odpalić burst (będzie to jego złota wersja);
Aha - wszystkie wersje Jam mają ten cios, nie tylko Gold/Black EX.
Wolałbym jakbyś inputy podawał (dla tego ataku to: qcf+S/HS, albo 236+S/HS, albo d,d/f,f+S/HS). Bo na przykład ten cios ma różne kolory w zależności od wybranej palety barw postaci.Orin pisze:chodzi mi o tą taką zółtą falę, którą Jam robi i odbija przeciwnika
- Martins
- Grand Master
- Kontakt:
Mg, potwierdzasz zasłyszaną przeze mnie tu i ówdzie opinię jakoby Guilty Gear X na Dreamcasta nie ukazał się nigdzie poza DŻAPONIĄ?!!!!
Jeśli tak jest w istocie, to co z fabułą? W krzakach jest? Z góry dziękuję za pomoc.
Jeśli tak jest w istocie, to co z fabułą? W krzakach jest? Z góry dziękuję za pomoc.
Nie gram już w przygodówki Point and Click - proszę, męczcie mnie o spary.
- mg1987
- Support
Jak już pisałem w shoucie:
I może takie pytanie - czemu nie zainteresujesz się zangielszczonym, pecetowym, portem tej gry (jakbyś szukał namiarów to zgłoś się na pw)? Chyba, że chcesz online kombinować przez emu.
A fabuła jak najbardziej będzie w krzaczkach.[Dzisiaj 18:15] mg1987: Jedyny obraz tej gry jaki znalazłem jest oznaczony (J), a szukałem w miejscach gdzie mają raczej dużo starego stuffu.
[Dzisiaj 18:15] mg1987: I nawet na wiki jest takie info.
[Dzisiaj 18:16] mg1987: Więc zakładam, że to prawda.
I może takie pytanie - czemu nie zainteresujesz się zangielszczonym, pecetowym, portem tej gry (jakbyś szukał namiarów to zgłoś się na pw)? Chyba, że chcesz online kombinować przez emu.
- Martins
- Grand Master
- Kontakt:
Bo jestem zatwardziałym konsolowcem, ale skoro tak to wygląda, chyba będę musiał się przełamaćmg1987 pisze:Jak już pisałem w shoucie:A fabuła jak najbardziej będzie w krzaczkach.[Dzisiaj 18:15] mg1987: Jedyny obraz tej gry jaki znalazłem jest oznaczony (J), a szukałem w miejscach gdzie mają raczej dużo starego stuffu.
[Dzisiaj 18:15] mg1987: I nawet na wiki jest takie info.
[Dzisiaj 18:16] mg1987: Więc zakładam, że to prawda.
Nie gram już w przygodówki Point and Click - proszę, męczcie mnie o spary.