W tym temacie wypowiadamy się wyłącznie na temat trofeów/achievementów. W razie problemów można tu zadawać pytania, odpowiadać, również jak ktoś chce zarzucić jakimś poradnikiem to będzie miło.
Na początek lista:
Achievementy (Xbox 360)
Trofea (Playstation 3)
TTT2 - trofea i achievementy
Moderator: ModTeam
- KRELIAN
- Junior Admin
- Kontakt:
TTT2 - trofea i achievementy
https://www.change.org/p/from-software- ... on-the-ps4 - wejdź i podpisz jeśli czekasz na powrót 'starego, dobrego Tenchu' na PS4!!!!
-
- Beginner
- Kontakt:
Re: TTT2 - trofea i achievementy
Musze powiedzieć , że to była bardzo prosta i szybka platyna. Tekken6 był trudniejszy jedyne co może sprawić problemy w TTT2 to zrobienie "great combo"
- Oscar
- Support
- Kontakt:
Wcale nie. Marshall & Paul. Po f+2~1, TAG Lawa, combo idzie samo. Paulem tylko f+2, 2 i Lawem wyczuć 1 aby zakończyć. Trudniejsze już było Super Combot DX Complete. Trzeba się namęczyć w Stage 3 z BOSSem aby uzystać ranking S. Problem jeszcze miałem z The Best of Friends. Z początku myślałem, że trzeba 3x władować TAG+2. A tu się okazuje (Anna & Nina) qcf+1+2, TAG. Nie ukrywam JuTube pomógł.Dioxi pisze: jedyne co może sprawić problemy w TTT2 to zrobienie "great combo"
NIE TŁUMACZ SIĘ ŻE DOSTAŁEŚ PO DUPIE!
- KRELIAN
- Junior Admin
- Kontakt:
Nie trzeba robić S żeby zdobyć to trofeum, wystarczy wszystko wykupić. Inna sprawa, że zrobienie S nie stanowi problemu. Zdecydowanie najprostszy komplet obok TTT na PS3 jaki kojarzę.Oscar pisze:Trudniejsze już było Obrazek Super Combot DX Complete. Trzeba się namęczyć w Stage 3 z BOSSem aby uzystać ranking S.
https://www.change.org/p/from-software- ... on-the-ps4 - wejdź i podpisz jeśli czekasz na powrót 'starego, dobrego Tenchu' na PS4!!!!
- Oscar
- Support
- Kontakt:
Jesteś pewien Krelu ? Ja się tak tym przejąłem, że zacząłem właśnie od Stage'ów na S a nie kupowaniem ciosów.KRELIAN pisze:Nie trzeba robić S żeby zdobyć to trofeum
- KRELIAN
- Junior Admin
- Kontakt:
Jestem pewny bo najpierw farmiłem kasę a później chciałem się pobawić w S. Szkoda tylko, że w przypadku S wystarczy zaliczyć jedną rundę lub Boss Battle, żeby mieć komplet, przesadzili z tym podejściem do casuali ;].
-
- Beginner
- Kontakt:
Trzeba mieć S inaczej nie bedziesz mial unikatowych ciosow ktore tez sa potrzebne zeby miec to zrobione w 100% np w ostatniej misji za rank S dostajesz mozliwosc zakupu WGF
- Oscar
- Support
- Kontakt:
Akurat w Stage 5 polowałem na "Sky Rocket" Hwo. Dużo lepszy cios bo łapie MID i HIGH a "WGF" HIGH.
Parę trofeów dla tych, którzy mają problemy z wykonaniem ich:
True Frendship
Dance To Your Own Beat
Master of The Direct Tag Assault
Master of The Tag Assault
Master of The Tag Throw
Dish Best Served Cold
Flying Butt-Kicker
Watch Your Step
Renovation Time
Bad Date
Geronimooo!
Lead Coach
Parę trofeów dla tych, którzy mają problemy z wykonaniem ich:
True Frendship
Dance To Your Own Beat
Master of The Direct Tag Assault
Master of The Tag Assault
Master of The Tag Throw
Dish Best Served Cold
Flying Butt-Kicker
Watch Your Step
Renovation Time
Bad Date
Geronimooo!
Lead Coach
- blaugrana20
- Grand Master
- Kontakt:
a ja nie moge zdobyc tego co sie trzeba zmienic 765 razy z partnerem a mam juz z 1100 walk