pomocy! problem ze sterowaniem Xbox 360
Moderator: ModTeam
- asmoroth
- Beginner
- Kontakt:
pomocy! problem ze sterowaniem Xbox 360
błagam o pomoc. jak wiadomo nie od dziś na xbox ciężko się gra w tekkena na krzyżaku więc wymasterowałm sobie grę na gałce. nauczyłem się bez przesady świetnie grać używając sticka w tekken 6. przyzwyczaiłem się bardzo, nauczyłem się combo, juggli itp...dziś kupiłem TTT2 i płakać mi się prawie chce. sterowanie na gałce jest zepsute. nie dział kierunek "w tył", większość akcji z ukosami nie wchodzi, a postać nie reaguje poprawnie...Powiedzcie mi czy to znany bug? może jest jakaś łatka, aktualizacja czy coś? niech odpowie ktoś kto gra właśnie na gałce...a może to moja konsola jest zepsuta?
- sinner_pl
- Beginner
- Kontakt:
Re: pomocy! problem ze sterowaniem Xbox 360
Sprawdziłem. U mnie sterowanie na gałce działa. Aczkolwiek, nie wiem jak można dashowac na gałce o_O
- mg1987
- Support
A uwierz, da się.
- asmoroth
- Beginner
- Kontakt:
sinner, a posiadasz wersję gry z taką grubą książeczką i kolorowymi komiksowymi obrazkami czy cieniutką, bardzo skromną? ja dorwałem całkowicie nową w folii ale właśnie z jakąś cieniuteńką książeczką i zastanawiam się czy to nie była jakaś lipna partia.
a grać na gałce jak się przyzwyczaisz to da sięnawet dużo lepiej niż na krzyżaku
a grać na gałce jak się przyzwyczaisz to da sięnawet dużo lepiej niż na krzyżaku