Strona doczekała się w końcu nowego laya. Forum też przeszło małe odświeżenie wyglądu. Jeśli znajdziecie jakieś błędy, dajcie znać, póki co niech to będzie taka faza beta, jeszcze znajdą się rzeczy do poprawki. Jak się ogólnie podobają zmiany?
_________________ Tekken 7 na PC oficjalnie! "Using no way as way, having no limitation as limitation" IE nadaje się do neta jak klawa do Tekkena, nie zwlekaj - Firefox Kaillera P2P Client
Pomógł: 2 razy Dołączył: 01 Wrz 2006 Skąd: 1 kreska zasięgu
Wysłany: 04-01-2010, 12:08
Czy ja pomyliłem strony?
Mocna zmiana! Wcześniej to raczej kosmetyka była. Troche czasu minie zanim oczy przyzwyczaję do nowego wyglądu Honmaru.
Uważam, że dział "Kaillera Center", gdzie są wyliczone supportowane gry, powinien być wyżej, bardziej widoczny. Uniknie sie w ten sposób pytań o tą liste gier.
GamerTag: michuroy
P2P Mode: Client only
Zagram w: Tekken 3 6 TT2, Mortal kombat 9, Crash team racing
Wysłany: 04-01-2010, 16:35
Właśnie kupiłem nowy monitor wchodzę na honmaru a tu czyżby coś nie tak z monitorem? Ale przeczytałem niusa i wszystko jasne. Ogólnie nowy "dizajn" wygląda obłędnie w porównaniu ze starym(tamten oczywiście też był dobry), według mnie to świetna robota wielki szacun dla autorów