ups, trochę długi post wyszedł xD
a jak nie bana to każdy kto chce niech mu da po oscie i tyle...
a najlepiej to mu usunac cale konto razem z jego postami na dobre...
wywalam znaczna czesc emotek bo było nieczytelnie i zasmiecało forum, hamuj chlopie
jak mogłaś usunąć mój wściekły tłum
_________________ Nie gram w Tekkena online.
Nie męcz mnie o spary (chyba, że jesteś z Poznania i chcesz się zmierzyć "w realu", wtedy to do pomyślenia )
Ostatnio zmieniony przez Ana 02-07-2007, 06:18, w całości zmieniany 3 razy
za to, że napisałem 70 postów w jeden dzień praktycznie... teraz coś ode mnie, jeśli moge :>
wczoraj po prostu z przyczyn fizyczno-chemicznych siedziałem cały dzień przed komputerem
i pisałem, bo lubię się wypowiadać...
wiem, że większość już ma mnie dość, że większość chce mi dać bana, i w ogóle, ale...
CZY DACIE JESZCZE JEDNĄ SZANSE ??
myślę, że wielu ma rację, ale pewni użytkownicy trochę przesadzali ... ;/ bo po pewnej ilości nawet posty które nie były żadnym spamem spotykały się z dezaprobatą i oburzeniem ;/
ja chce być w porządku wobec reszty userów i dlatego pytam jeszcze raz : czy dacie szanse i jak mam odpokutować ...
ps. moja propozycja na pokute to: pielgrzymka do Ziemi Świętej po kolanach, biczując się kablem od pada ...
_________________ "Jak na deszczu łza, cały ten świat nie znaczy nic "
PSN ID: SumireAnn
Zagram w: Dead or Alive 5 Ultimate Pomogła: 1 raz Dołączyła: 26 Mar 2006
Wysłany: 01-07-2007, 21:09
Karington: poki co wiecej bylo gadania o banie dla Ciebie niz dzialania ze strony modów/adminów. Wierz mi jakbys mial nie dostac szansy i miec bana juz bys go miał, a uzasadnienie byłoby koło tych 6 ostów