Odpowiedz do tematu
Grafika - jak to zrobic ?Pomocy
Autor Wiadomość
Alan G 
Użytkownik


Dołączył: 06 Lip 2007
Ostrzeżeń:
 1/3/5
Wysłany: 06-07-2007, 10:18   Grafika - jak to zrobic ?Pomocy

Witam jestem nowy na tym forum ;)
I wiem co i jak tylko mam jeden problemik maly: :zdegustowany:
Mianowice chicalbym miec grafike taka jaka jest w pierrowzorze Tekena 3 na "sonke" :kwasny: ..Ustawiam , ustawiam i nic...
Prosze o pomoc i z gory dziekuje :)
_________________
PEACE
 
 
 
Dumian 
Administrator


PSN ID: DumianPL
Zagram w: Tekken 7 (PC, PS4), MKX (PC)
Steam ID: Dumian
Pomógł: 46 razy
Dołączył: 20 Lut 2006
Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 06-07-2007, 10:22   

Jeśli chodzi o standardowe stroje bez modyfikacji to najlepiej ściągnij po prostu 'czystą' wersję gry: https://www.honmaru.pl/do...?act=view&id=23 i to ją odpalaj na ePSXeCutorze (gdy będziesz chciał powrócić do nowych strojów ponownie odpal poprzedni obraz iso).
_________________
Tekken 7 na PC oficjalnie!
"Using no way as way, having no limitation as limitation"
IE nadaje się do neta jak klawa do Tekkena, nie zwlekaj - Firefox
Kaillera P2P Client
 
 
 
 
Alan G 
Użytkownik


Dołączył: 06 Lip 2007
Ostrzeżeń:
 1/3/5
Wysłany: 06-07-2007, 10:46   

Nie nie chodzi mi ...nie o stroje..Jak ustawic tem tego plugina od grafy zeby byla taka jak na PSX...?
_________________
PEACE
 
 
 
Tygrys 
Grafik

Dołączył: 24 Mar 2006
Wysłany: 06-07-2007, 16:24   

Alan G napisał/a:
Nie nie chodzi mi ...nie o stroje..Jak ustawic tem tego plugina od grafy zeby byla taka jak na PSX...?


Hmmm dziwne przeciez grafa wlasnie przy ustawieniach Honmaru jest taka jak na PSX'ie.
Moze pomylilo ci sie z nowszymi wersjami niz Tekken 3.
_________________
 
 
 
Action 
Moderator
Get serious!


PSN ID: ActionPL
GamerTag: ActionPL
Steam ID: ActionPL
Pomógł: 5 razy
Dołączył: 10 Lip 2006
Skąd: Gdańsk
Wysłany: 06-07-2007, 16:35   

a pozatym wiadomo, ze jak grasz na PSX to grafika wydaje sie lepsza... siedzisz jakies 2-3 metry od tv i nie dostrzegasz pixelowatych szczegółów. ;)
 
 
Tygrys 
Grafik

Dołączył: 24 Mar 2006
Wysłany: 06-07-2007, 16:54   

Action napisał/a:
nie dostrzegasz pixelowatych szczegółów

Na to tez jest sposob ale wiadomo MONITOR TO NIE TELEWIZOR!!
_________________
 
 
 
luc_october 
Friend


Dołączył: 07 Lis 2006
Skąd: libiąż called liban
Wysłany: 06-07-2007, 22:03   

musisz ustawić plugin graficzny peops soft driver i wtedy będziesz miał grafę jak na psx'ie bez wygładzania itp. itd.
_________________

https://www.youtube.com/lucoctober
https://www.myspace.com/lucoctober
 
 
Alan G 
Użytkownik


Dołączył: 06 Lip 2007
Ostrzeżeń:
 1/3/5
Wysłany: 07-07-2007, 09:00   

LUC dzieki za pomoc...

[ Dodano: 07-07-2007, 14:11 ]
Nie mam takiego czegos !w opcjach !
_________________
PEACE
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   

Podobne Tematy
Czy gracie w jakieś inne gry online prócz bitek??
stara bijatyka, nie znam nazwy proszę o pomoc
usuniecie konta jak to zrobic
4 - 6 październik 2013 24 Międzynarodowy Festiwal Komiksu i
Zlot fanów konsol - Pad Party i 8 bitów w Poznaniu
 
Udostępnij: Udostępnij na Facebook  Udostępnij na Sledziku  Udostępnij na Wykop  Udostępnij na Gadu Gadu Live  Udostępnij na Twitter
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group