a moze by tak cos od siebie na poczatek co by wkrecic w temat?

by Baro

No to chyba oczywiste ze musze cos na ten temat napisac

Czyli pierw odpowiedz dla Oena:
SA-MP jest to jeden z najlepszych modow do GTA SA, powiem tak wydana zostalo wersja 0.2.1 serwer miesci 200graczy, bugów jest mało ja w sumie zadnego nie znam.
Polecam serwery RPG szczegolnie Los Santos Role Play, podstawa to znajmosc jezyka angielskiego. Chyba nie musze tlumaczyc co to ROLEPLAY ?

Tutaj podaje ten serwer:
HostName: Los Santos Role Play [0.2.1]
Address: 193.71.194.17:7777
Players: 199 / 200
Ping: 61
Mode: RolePlay: LS
Map: San Andreas
Tutorial:
Wpisujecie nick (( wazne jest zeby nick nie był taki przykład. Action_Action, musi byc to nick jakis w miare powazny np. Jose_Alfred czy jakis inny, Nick musi wygladac tak Imie_Naziwsko, wazne jest "_" miedzy naziwskiem a imieniem)) w clientcie samp, wchodzicie na serwer zalanczacie chat za pomoca "T" albo "~" i wpisujecice /regnick password, po zarejestrowaniu logujecie sie /login password, odrodzicie sie na tak zwanym "noob spawnie" Dlatego podawajcie mi nicki to was bede odbieral i was oprowadze po serwerze. Pokaze jak zmienic skin, gdzie dostac prace i gdzie wynajac domek.
Wyjasnienie komand:
OOC (Local) - Out of character czyli wszystko co jest nie zwiazane z gra piszesz ( /b text) <-- Tu mozna po polsku
OOC (Global) - Zazwyczaj jest nie aktywny ale jezeli chcesz pisac to proboj tak ( /o text) <-- Tu tylko angielski
IC - In character czyli normalnie piszesz w j. angielskiem
Wazne jest uzywanie komendy "/me jezeli chcesz cos wyrazic a nie idzie tego zrobic animacja czyli np. /me grabs desert eagle ( i wyciagasz eagle )

To na tyle chyba narazie

Rejestrujcie sie na www.ls-rp.com i czytajcie forum zeby sie dowiedziec wiecej.
Albo znajdzcie mnie w grze
Moj nick: Baro_McCullister
Family: Colombian Cartel
Level: 9
Car: Sultan