Teraz wyszło bardzo fajnie, jedynie lewa strona wydaje się troszeczke pusta
_________________ Tekken 7 na PC oficjalnie! "Using no way as way, having no limitation as limitation" IE nadaje się do neta jak klawa do Tekkena, nie zwlekaj - Firefox Kaillera P2P Client
_________________ Tekken 7 na PC oficjalnie! "Using no way as way, having no limitation as limitation" IE nadaje się do neta jak klawa do Tekkena, nie zwlekaj - Firefox Kaillera P2P Client
Pitrex no jezeli sa to twoje poczatki, to nawet moze byc, tylko ze tak jak, Tygrys mowi nad tłem to długo nie pracowałes, jezeli zrobilbys tło i inna czcionke zastosował, dodał jakies efekty do niej, to pracka by była bardzo ładna, a tak to jest srednia.
Neon pracujemy w roznych programach ja np. pracuje w Adobe Photoshop 7.0 ME. Jak by nie patrzec jest duzo programow do obróbki grafiki ale najbardziej znanym i uzywanym jest własnie Adobe Photoshop.
_________________ ...pRaWdZiWe ZyCiE ZaCzYnA SiE w EkWaDoRzE...
Pitrex no jezeli sa to twoje poczatki, to nawet moze byc, tylko ze tak jak, Tygrys mowi nad tłem to długo nie pracowałes, jezeli zrobilbys tło i inna czcionke zastosował, dodał jakies efekty do niej, to pracka by była bardzo ładna, a tak to jest srednia.
No to jest w sumie moja pierwsza praca oprócz avatara a tła nawet nie zmieniałem ale spoko zmienie
_________________ Gość GET READY FOR THE NEXT BATTLE
jeśli właśnie chcesz napisać do mnie z powodu powyższego napisu to sobie odpuść i naucz się html'u:P