Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Zamknięty przez: Dumian
16-11-2007, 21:05
KwonHo dla początkujących - Tutorial
Autor Wiadomość
SubZero 
Moderator


PSN ID: subzeropl83
GamerTag: SubZeroPL
P2P Mode: Host & Client
Zagram w: Killer Instinct, WWF Wrestlemania, SuperSidekicks
Steam ID: SubZeroPL
Pomógł: 40 razy
Dołączył: 14 Kwi 2006
Skąd: Myslovitz
Wysłany: 13-09-2007, 08:52   

Nic, jak skończą to pewnie się samo naprawi.
_________________


Karate Tradycyjne - Sho Dan
 
 
 
 
tomi3334 
Użytkownik

Dołączył: 12 Wrz 2007
Wysłany: 13-09-2007, 20:40   

Dalej to samo sie dzieje nie wiem juz co robic pomocy.
Moiemu koledze chodzi dobrze a mi nie ten reported sie pokazuje i cos napisane po hinsku .
mam neostrade 256.
Prosze Pomuscie bardzo chce zagrac w ta gre !
z gory dzienkuje
 
 
MysteryX 
Użytkownik

Dołączył: 14 Wrz 2007
Wysłany: 14-09-2007, 17:19   

Witam i od razu mam pytanie odnośnie KwonHo. Otóż gdy próbuje odpalić grę (logowanie sie na ijji.com, wybór gry i klik na Play Live!) to pojawia się biały ekran i wywala mnie do windy z błędem explorer.exe czy ktoś wie jak to rozwiązać, bo chciałbym sobie pograć :(
 
 
Action 
Moderator
Get serious!


PSN ID: ActionPL
GamerTag: ActionPL
Steam ID: ActionPL
Pomógł: 5 razy
Dołączył: 10 Lip 2006
Skąd: Gdańsk
Wysłany: 14-09-2007, 18:27   

jakiej przeglądarki używasz?
 
 
Tygrys 
Grafik

Dołączył: 24 Mar 2006
Wysłany: 14-09-2007, 18:40   

Jak mi winda wywala błedy z explorerem to przewaznie formata robie i pomaga.
A odnosnie KwonHo to gram, gram i nagle ni z tad ni z owad wypindrza mnie do windy. z siakims tam bledem (nie wiem jakim i nie chce mi sie sprawdzac, napewno jakies krzaczki zamiast literek :P ).
_________________
 
 
 
MysteryX 
Użytkownik

Dołączył: 14 Wrz 2007
Wysłany: 16-09-2007, 14:09   

używam Firefox-a. Zrobiłem teraz format i gra zapaliła. Ale pojawił się kolejny problem. Otóż gdy jakimś cudem wybieram serwer to czekam chwilę a potem wywala mnie do windy i włącza się ErrorReporter.exe :/
 
 
Dumian 
Administrator


PSN ID: DumianPL
Zagram w: Tekken 7 (PC, PS4), MKX (PC)
Steam ID: Dumian
Pomógł: 46 razy
Dołączył: 20 Lut 2006
Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 16-09-2007, 14:34   

Widzę, że sporo ludzi ma tu podobne błędy więc może zajrzyjcie na oficjalne forum ijji.com w poszukiwaniu odpowiedzi? Bardzo możliwe, że większa ilość osób ma takie problemy.
_________________
Tekken 7 na PC oficjalnie!
"Using no way as way, having no limitation as limitation"
IE nadaje się do neta jak klawa do Tekkena, nie zwlekaj - Firefox
Kaillera P2P Client
 
 
 
 
Action 
Moderator
Get serious!


PSN ID: ActionPL
GamerTag: ActionPL
Steam ID: ActionPL
Pomógł: 5 razy
Dołączył: 10 Lip 2006
Skąd: Gdańsk
Wysłany: 16-09-2007, 14:48   

tomi3334 pomogly nowe sterowniki do karty. :)
 
 
dj2pac 
Użytkownik

Dołączył: 17 Wrz 2007
Wysłany: 17-09-2007, 17:44   

Witam ja mam taki problem Wgrałem to i mam konto włączam i pokazuje sie jakiś błąd Explorer.exe.Kwonho coś i się nie włącza..... wgrywałem system i sciągałem od nowa nic nie dało proszę o pomoc Z góry dzięki
Ostatnio zmieniony przez Action 18-09-2007, 13:13, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
Action 
Moderator
Get serious!


PSN ID: ActionPL
GamerTag: ActionPL
Steam ID: ActionPL
Pomógł: 5 razy
Dołączył: 10 Lip 2006
Skąd: Gdańsk
Wysłany: 18-09-2007, 13:13   

a jakiej przegladarki uzywasz?
 
 
dj2pac 
Użytkownik

Dołączył: 17 Wrz 2007
Wysłany: 18-09-2007, 14:03   

no używam Mozilla Firefox i nie wiem co jest nawet tego Guarda nie ściąga Odp w miare możliwość Pozdro
 
 
Action 
Moderator
Get serious!


PSN ID: ActionPL
GamerTag: ActionPL
Steam ID: ActionPL
Pomógł: 5 razy
Dołączył: 10 Lip 2006
Skąd: Gdańsk
Wysłany: 18-09-2007, 14:45   

sprobuj z IE :)
 
 
dj2pac 
Użytkownik

Dołączył: 17 Wrz 2007
Wysłany: 18-09-2007, 15:44   

no nie działa nie wiem czemu :( Pomocy :( Pokazuje się że program wykonał Nie Poprawną operację tu jest scren http://wgrajfoto.pl/pokaz...ztytulu0ab0.jpg
 
 
Beny 
Beginner


Dołączył: 19 Wrz 2007
Wysłany: 21-09-2007, 15:38   

Mam problem. właczam tworzenie zawodnika, niby jest juz utworzony, daje ok i nic sie nei dzieje?? CO robie nie tak??? I nawet nie moge go potem wybrac :( pomocy
 
 
Arris 
Grand Master
beep!beep!



Dołączył: 05 Maj 2007
Skąd: Z nienacka :O
Wysłany: 22-09-2007, 11:02   

zalozylem juz 3 konta i na zaden mail mi nie przyszlo prosze o pomoc albo cos mi cos doradzic bo oszaleja ta piekna grafika te postacie!!!!

[ Dodano: 22-09-2007, 11:04 ]
Action napisał/a:
Zaloz gmaila
juz to zrobilem i nie doszlo:-(
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   

Podobne Tematy
Kaillera dla początkujących, wszystko czego potrzebujesz
Mortal Kombat dla początkujących
Koszulki Honmaru Team dla prawdziwych twardzieli!
Nintendo 64, Konsola Wszechczasów Czy Nic Nie Warta Historia
MAME32 Plus! Plus! - Tutorial
 
Udostępnij: Udostępnij na Facebook  Udostępnij na Sledziku  Udostępnij na Wykop  Udostępnij na Gadu Gadu Live  Udostępnij na Twitter
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group