Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Zamknięty przez: Dumian
16-11-2007, 21:05
KwonHo dla początkujących - Tutorial
Autor Wiadomość
Beny 
Beginner


Dołączył: 19 Wrz 2007
Wysłany: 22-09-2007, 11:35   

ja tez mam problem, stworzylem zawodnika i niby ma byc trening i nic sie nie dzieje. daje ok i bez reakcji. jak wyjde i dam select to wlacza mi sie tworzenie nowego. co robie nie tak ?? pomocy
 
 
Arris 
Grand Master
beep!beep!



Dołączył: 05 Maj 2007
Skąd: Z nienacka :O
Wysłany: 22-09-2007, 13:10   

heeej pomocy! nie przychodzi mi link aktywacyjny czemu tak mi sie dzieje prosze o pomoc bo bardzo chce sobie w to pograc bo patrzalem na youtube.com o gierka jest zarabista prosze o szybka odpowiedz
 
 
 
Action 
Moderator
Get serious!


PSN ID: ActionPL
GamerTag: ActionPL
Steam ID: ActionPL
Pomógł: 5 razy
Dołączył: 10 Lip 2006
Skąd: Gdańsk
Wysłany: 22-09-2007, 13:13   

Moge Ci je zalozyc, tylko wejdz na IRCa.
 
 
Arris 
Grand Master
beep!beep!



Dołączył: 05 Maj 2007
Skąd: Z nienacka :O
Wysłany: 22-09-2007, 14:26   

oki ale co to jest ten IRC?
nie masz po prostu gg?

[ Dodano: 22-09-2007, 14:30 ]
Action napisał/a:
wejdz na IRCa.
ej Action zrobimy tak napisz nick
arris15 a jak nie pojdzie to dojofan
haslo XXXX
a maila to swojego napisz i mi przeslij linka aktywujacego oki??
Ostatnio zmieniony przez Action 22-09-2007, 14:51, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
 
SubZero 
Moderator


PSN ID: subzeropl83
GamerTag: SubZeroPL
P2P Mode: Host & Client
Zagram w: Killer Instinct, WWF Wrestlemania, SuperSidekicks
Steam ID: SubZeroPL
Pomógł: 40 razy
Dołączył: 14 Kwi 2006
Skąd: Myslovitz
Wysłany: 22-09-2007, 14:54   

Arris napisał/a:
oki ale co to jest ten IRC?

https://www.honmaru.pl/dzial.php?id=irc
_________________


Karate Tradycyjne - Sho Dan
 
 
 
 
Action 
Moderator
Get serious!


PSN ID: ActionPL
GamerTag: ActionPL
Steam ID: ActionPL
Pomógł: 5 razy
Dołączył: 10 Lip 2006
Skąd: Gdańsk
Wysłany: 22-09-2007, 14:55   

Arris napisał/a:
oki ale co to jest ten IRC?


https://www.honmaru.pl/dzial.php?id=irc

Arris napisał/a:
nie masz po prostu gg?


Mam, ale używam sporadycznie, prędzej mnie złapiesz na IRCu.

Arris napisał/a:
ej Action zrobimy tak napisz nick
arris15 a jak nie pojdzie to dojofan
haslo XXXX
a maila to swojego napisz i mi przeslij linka aktywujacego oki??


Po kiego podałeś swoje haslo (sic!)? Naprawde, wejdz na IRCa (ewentualnie niech bedzie juz te GG) i wtedy ci zaloze.
 
 
Arris 
Grand Master
beep!beep!



Dołączył: 05 Maj 2007
Skąd: Z nienacka :O
Wysłany: 22-09-2007, 15:32   

to wejdz na gg bo mam IE wdjdz na gg moj nr to 10215957

[ Dodano: 22-09-2007, 16:42 ]
ej irc mi nie dziala napisz mi na maila albo na gg

[ Dodano: 23-09-2007, 18:15 ]
ej action wejdz na irca
 
 
 
danioterix 
Beginner



Dołączył: 29 Wrz 2007
Wysłany: 29-09-2007, 22:06   Wielki problem

Bez problemu sciagnalem gre i sie loguje na stronce kwonho.
Jak klikam w play live wyskakuje mi male okienko ladowania gry---sa tam rozne wiadomosci o kwonho i wesjach (rozne) obok jest start a w tabelce gdzie sie laduje gra nizej pisze 0/0 kb.
Nastepnie klikam start i wyskakuje mi blad internet explorer z aplikacja Kwonho client
(Nastapil blad z aplikacja KwonHo Client i zostanie ona zamknieta)
Co mam zrobic???? gre instalowalem 2 razy a wersje mam chyba najnowsza, bo sciagalem okolo tydzien temu.
Co mam zrobic????
Prosze o odpowiedz!!!!!!!!!! :(

Poprawka!!!!!!!
Śćiągnalem i zainstalowalem jeszcze raz ta gre na nowym dysku w miejscu gdzie sie instaluje i wypakowywane sa pliki klikam na errorreporter(wyswietla sie jakies ĆćeRi"cA itp.) I jak sie loguje na ijji pojawia mi sie pozniej okienko gry gdzie wciska sie start laduje sie 0/0kb nastepnie klikam start i PROBLEM Z APLIKACJą KwonHoClient I ZOSTANIE ONA ZAMKNIETA--POMYLILEM SIE TO NIE BLAD PZREG:ADARKI TYLKO SYSTEMOWY(gdyby co to mam Windows XP i mieszcze sie w najnizszych wymaganiach)
Co ciekawsze jak wchodze do katalogu instalacyjnego i klikam na kwongoclient wyswietla sie tez ten blad??? co jest nie tak?? trzeba cos konfigurowac ???
sa jeszcze dwie ikonki w tym katalogu z obrazkiem KISS i Launcher/
Ktore wybierac i dlaczego mam blad z Clientem Kwonho??
HELP!!! (wersje gry mam najnowsza bo sciagalem wczoraj)
Co robic prosze o odpowiedz, wrzie co o kontakt :zalamany: :zalamany:
Ostatnio zmieniony przez danioterix 11-10-2007, 18:10, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
Action 
Moderator
Get serious!


PSN ID: ActionPL
GamerTag: ActionPL
Steam ID: ActionPL
Pomógł: 5 razy
Dołączył: 10 Lip 2006
Skąd: Gdańsk
Wysłany: 29-09-2007, 22:12   

danioterix napisał/a:
2yskakuje mi blad internet explorer


sprobuj odpalic na FireFoxie
 
 
TeKey22 
Użytkownik


Dołączył: 02 Paź 2007
Skąd: Jaszkowa CITY RULL
Wysłany: 03-10-2007, 18:21   

czy ktoś może mi pomuc nie mogę się zarejestrować niby wysłało maila a tu lipa 2 dni czekam i nic proszę o jakąkolwiek pomoc
_________________
Fuck the rull, fight all time
 
 
danioterix 
Beginner



Dołączył: 29 Wrz 2007
Wysłany: 07-10-2007, 14:51   Wielki problem c.d

Ale wolalbym nie zmieniac przegladarki z ta sie juz zapoznalem, nie sciaga mi wirusow-mam tez programy antivisrusowe.
Perzede wszytskim korzystaja z nigo takze rodzice.
To co z tym bledem KwonhoClient ??
Bardzo chcialbym zagrac....
Pomozcie.....!! Action ....:(
 
 
Gotix 
Student



Dołączył: 31 Gru 2006
Wysłany: 07-10-2007, 15:06   

Lol, no zmieniac nie musisz poprostu sciagnij i na nim odpalaj gre -.-
 
 
 
Tygrys 
Grafik

Dołączył: 24 Mar 2006
Wysłany: 07-10-2007, 17:18   

Foxa sciagniesz TU
_________________
 
 
 
Bartez_PL 
Użytkownik

Dołączył: 09 Paź 2007
Skąd: Obywatel Świata
Wysłany: 09-10-2007, 10:11   

hej a ja mam taki problem ze : sciagnelo sie dobrze, dobrze sie zainstalowalo, odpalilem updata gry i pokazalo ze jest najnowsza wersja to wchodze na www, loguje sie i naciskam play live, wyskoczylo ze jakis autoinstaller potrzebny to dobra sciagnolem, zainstalowalem w domyslne miejsce, gre tak samo i jak ponownie nacisnolem play live to tam sie laczy i po jakims czasie wywala ze nie moglo uzyskac wymaganych informacji o grze i blad i koniec w IE probowalem odpalic - czy problemem moze byc osiedlowy radiowy net i nie posiadanie swojego zew. ip ? a mzoe wystarczy pod np firefoxem odpalic

EDIT: probowalem odpalic na firefoxie z tym ijji launcherem po firefoxa i taki sam blad, ja mysle ze to wina firewall, i mimo ze swoja sciane ogniowa mam wogole wylaczona jako prces w windzie to nadal sygnal przechodzi przez firewall firmy od ktrej mam neta ale moge sie mylic, pliss o pomoc, wg to problem tesz moze lezec w tym autoinstalerze bo jak kiedys gralem w gunza to nie bylo tego czegos i bylo ok, a teraz wprowadzili te gowno i sie jusz nie da
Ostatnio zmieniony przez Bartez_PL 09-10-2007, 18:12, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
 
Tygrys 
Grafik

Dołączył: 24 Mar 2006
Wysłany: 09-10-2007, 12:28   

Tez mam radiowke i mi smiga (nie liczac tego ze nie moge z nikim grac bo mam za slabe lacze :P ) wiec raczej nie tu lezy wina.
_________________
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   

Podobne Tematy
Kaillera dla początkujących, wszystko czego potrzebujesz
Mortal Kombat dla początkujących
Koszulki Honmaru Team dla prawdziwych twardzieli!
Nintendo 64, Konsola Wszechczasów Czy Nic Nie Warta Historia
MAME32 Plus! Plus! - Tutorial
 
Udostępnij: Udostępnij na Facebook  Udostępnij na Sledziku  Udostępnij na Wykop  Udostępnij na Gadu Gadu Live  Udostępnij na Twitter
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group